Sacarina de sodi Anhidre i dihidrat de sacarina de sodi

1. El producte és pols blanc o quasi blanc amb bona fluïdesa i estabilitat sense aglomeració.

Detalls del producte

Sacarina de sodi Anhidre i Dihidrat de Sacarina de Sodi

image001

Xina Dihidratatòria de Sugar Sugar Sulfat anhidre i Sodiu Sulfat, Proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: O-Benzoic Sulfimide Sodium Salt

Número CAS: 128-44-9 (Sacarina de Sodi Anhidre) , 6155-57-3 (Dihidrat de Sacarina de Sodi)

Característiques: pols blanca o quasi blanca amb bona fluïdesa i estabilitat sense aglomeració

Fórmula molecular: C7H4NO3SNa · 2H2O

Fórmula d'estructura:

image002

image003

Sacarina de sodi 40-80 de malla

image004

Sacarina de sodi 10-20 malles

image005

Sacarina de sodi 8-12 malla

image006

Paraules clau: Sacarina de Sodi Anhidre i Dihidrat de Sacarina de Sodi


Avantatges del nostre producte:

1. El producte és pols blanc o quasi blanc amb bona fluïdesa i estabilitat sense aglomeració.

2. Amb tecnologia especial, la nostra Dihidrat de Sugar Sugar Sugar i anhidre i Sugar Sulfà té dolçor pura, sense olor. I és segur utilitzar-lo.

El nostre Dihidrat de Sacarina Sodiu Anhidre i Sodiu Sugarà té efectes secundaris no tòxics. Té fragància, bon olfacte, pot millorar la temptació dels aliments.

3. El temps de retenció de la dolçor de la sacarina de sodi Anhidre i la dihidrat de sacarina de sodi és llarg, el sabor és bo i pot aconseguir l'efecte amb una gran dolçor i menys dosi. També és molt rendible.


Funcions:

1. Sacarina de sodi anhidre i sacarina de sodi Dihidratat per millorar la palatabilitat dels pinsos, estimular el gust dels animals, fer que produeixi una gran gana, augmentar la ingesta de pinsos i afavorir el creixement.

2. Cobrir l’olor. Sugar Sugarhar Anhydrous i Sodium Saccharin Dihydratecan cobreixen o redueixen eficaçment la mala olor d'alguns components de l'alimentació, milloren la qualitat dels pinsos pel sentit de l'olfacte, milloren la gana dels animals i augmenten la ingesta d'aliments.

3. Sacarina de sodi anhidre i sacarina de sodi La dihidrateprova una dolçor i fragància contínua, millora la palatabilitat general dels pinsos, millora el sabor i el sabor dels pinsos, per tal de millorar la gana dels animals, augmentar la ingesta de pinsos i ampliar les vendes de pinsos.

4. Diàmetre hidràulic per a millorar el rendiment de les matèries primeres, utilitzant aquest producte per marcar bé els pinsos, millorar la seva qualitat i competitivitat del mercat, ampliar les vendes i obtenir beneficis econòmics satisfactoris.


Instruccions d'ús:

Es suggereix que cal afegir-hi 200-300 grams de Sugar Sugar Sulfat Anhidre i Sugar Nit Dihidratèptic a la fórmula d’alimentació per a garrins i porcs lactants. D’acord amb la fórmula de pinsos, les espècies i edat d’animals, temporada, característiques regionals, preferències del mercat i altres circumstàncies específiques, augment o disminució apropiada, concentrat i premix han d’estar calculats d’acord amb aquesta proporció, i utilitzar la premezcla de manera uniforme.

Sugar Sugarhar Anhydrous and Sodium Saccharin Dihydrateis és un edulcorant sintètic utilitzat habitualment a la indústria alimentària, i té la història més llarga, però també és l’edulcorant sintètic més controvertit. Sugar Sugar Sulfat Anhidre i Sodiu Sulfar Dihidrat és 300-500 vegades més dolç que la sacarosa. No es descompon in vivo i s’excreta del ronyó in vitro. Però la seva toxicitat no és forta, i la seva carcinogenicitat és la principal controvèrsia. Estudis recents han demostrat que la carcinogenicitat de la sacarina no pot ser causada per la sacarina, sinó per ions sòdics i una elevada proteinúria en les rates. Els anions de sacarina es poden utilitzar com a portadors d’ions de sodi, provocant canvis en les propietats fisiològiques de l’orina.

La sacarina va ser acceptada ràpidament per la indústria alimentària i els consumidors. Sugar Sugarhar Anhydrous i Sodium Sugarhar Dihydrate no s’absorbeix pel metabolisme humà i és estable en diversos processos de producció d’aliments. El desavantatge és el sabor i l’amargor pobres, cosa que limita la seva aplicació.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Producte primari: sacarina de sodi 8-12mesh

Identificació: reacció positiva

Punt de fusió de la sacarina insolada 226 ~ 230

Aparició: cristalls blancs

Contingut: 99,0 ~ 101,0%

Pèrdua en assecat: 13-15%

Sals d'amoni NMT 25 ppm

ArsenicNMT 2ppm

Benzoat i salicilat: no apareix cap precipitat ni color violeta

Metalls pesatsNMT 10ppm

Àcid lliure o àlcali: compleix amb bp / usp / dab

Substàncies fàcilment carbonitzables: de color més intens que la referència

P-toluè sulfonamidaNMT10ppm

O-toluen sulfonamidaNMT10ppm

SeleniumNMT 30ppm

Substància relacionada: compleix amb dab

Claritat i solució de color: color menys clar

Volàtils orgàniques: compleix amb bp

Valor ph: compleix amb bp / usp

Àcid benzoic-sulfonamidaNo més de 25 ppm

Solubilitat: soluble en aigua

Plom No més de 1 ppm

Conclusió: el producte s’ajusta a bp2012 / usp36 / e954.


La màxima qualitat, purina de sodiu anhidre i sacarina de sodi DihidratPoder / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la sacarina anòdrica i la dihidrat de sacarina sòdica, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: Sacarina de sodi anhidre i dihidrat de sacarina de sodi, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like