Propionat de sodi, propionat de NA Propanoat de sodi CAS 137-40-6

Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és una sal de sodi cristal·lina transparent de l'àcid propiònic, NaC3H5O2, que s'utilitza com a fungicida i bactericida, especialment per evitar el deteriorament dels aliments.

Detalls del producte

Propionat de sodi, propionat de NA Propanoat de sodi CAS 137-40-6 image001

Propionat de sodi de la Xina, fàbrica de propionat de NA de la fàbrica 137-40-6, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: sal de sodi de l'àcid propiònic, propanoat de sodi

Número CAS: 137-40-6

Característiques: Pols blanca.

Puresa (Assaig): Ultra Pure.

Fórmula molecular: C3H5O2Na o CH3CH2COONa o C3H5NaO2

Fórmula de l'estructura:
image002

image003

image004

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:
Propionat de sodi, propionat de NA CAS 137-40-6


Propietats:

image005

Descripció:
Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és una sal de sodi cristal·lina transparent de l'àcid propiònic, NaC3H5O2, que s'utilitza com a fungicida i bactericida, especialment per evitar el deteriorament dels aliments.
Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és una sal de sodi orgànica que comprèn el mateix nombre de ions de sodi i de propionat. Aquesta substància podria funcionar com a medicament antifúngic i com a conservant dels aliments. El compost conté un propionat.

Com el propionat de sodi més famós de la Xina, el subministrador de propionat de Na CAS 137-40-6 a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

El més conegut, Propionat de sodi, Propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és un additiu alimentari comú que es produeix industrialment, però també es produeix a la natura. Com que aquest producte químic és tòxic per als motlles i algunes espècies de bacteris, el propionat de sodi, el propionat de NA CAS 137-40-6 pot ser un additiu especialment eficaç en productes al forn que són susceptibles de deteriorar-se. És un compost segur quan es troba en els nivells baixos dels aliments.

Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és la forma de la sal de l'àcid propiónic, que és un àcid orgànic que es produeix durant la degradació química del sucre. És un compost que es produeix de forma natural al cos quan metabolitzen certs àcids grassos i aminoàcids. L'àcid propiònic és metabolitzat per una sèrie de reaccions enzimàtiques que depenen de la presència de vitamina B-12. El propionat de sodi, el propionat de Na CAS 137-40-6, també es fabrica químicament per a una varietat d’usos industrials.
Propionat de sodi químicament sintetitzat, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi s’utilitza més com a conservant en la indústria alimentària. Ajudarà a prevenir el creixement de motlles i alguns bacteris, per la qual cosa es prolongarà la vida útil dels productes elaborats al forn. Segons les regulacions, el propionat de sodi, el propionat de NA CAS 137-40-6, es reconeix generalment com a segur quan s'aplica com a additiu alimentari. També s'utilitza per evitar el creixement del motlle en productes de formatge envasats i processats. A més, el propionat de sodi, el propionat de Na CAS 137-40-6 i el propionat d’amoni s’aplica com a additiu en l'alimentació animal per evitar el creixement excessiu de bacteris no desitjats als estómacs del bestiar.

La investigació publicada fa molts anys ja demostrà que l’alteració del metabolisme d’Aspergillus glaucus que impedeix el seu creixement. Aquesta espècie és un motlle que creix en cereals i productes de forn. Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és capaç de frenar o prevenir el creixement del bacteri Listeria, un contaminant comú en formatges envasats i embotits. L’aplicació de Propionat de sodi, Propionat de Na CAS 137-40-6 com a additiu alimentari és ideal perquè les seves concentracions efectives són prou baixes com per no poder provar-les en productes.

SINYNIMS

Propanoat de sodi

DEFINICIÓ


Nom químic

Propionat de sodi, propionat de NA CAS 137-40-6

Fórmula química

C3H5NaO2

Fórmula estructural

CH3CH2COO-Na +

Pes de la fórmula

96.06

Assaig

No menys del 99,0% en base seca

DESCRIPCIÓ

Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 El propanoat de sodi és de vidre blanc o incolor, higroscòpic, amb una olor característica més que feble

USOS FUNCIONALS

Agent conservant, antimodels i anti-corda

CARACTERÍSTIQUES


IDENTIFICACIÓ


Solubilitat

Lliure soluble en aigua, soluble en etanol

Prova positiva per al sodi

Passa la prova

Prova positiva per al propionat


Escalfeu la mostra amb àcid sulfúric. L’àcid propiònic evolucionat pot ser reconegut per la seva olor.

Prova positiva de la sal alcalina de l'àcid orgànic


Inicieu la mostra a una temperatura relativament baixa. El residu alcalí efervesca amb àcid.

PURITAT


Pèrdua en l'assecat

4% MAX (105 º, 2h)

Matèria insoluble en aigua

0,1% MAX
Vegeu la descripció a PROVES

pH

7,5 - 10,5 (1 a 10 solucions)

Ferro

No més de 50 mg / kg
Proveu 0,5 g de la mostra tal com es descriu a la prova de límit amb 2,5 ml de solució estàndard de ferro (25 g de Fe) al control.

Dirigir

No més de 5 mg / kg. Prepareu una solució de mostra tal com es va dir per als compostos orgànics a la prova de límit, utilitzant 5 g de plom (Pb) al control.

PROVES


PROVES DE PURITAT


Matèria insoluble en aigua

Peseu 5 g de la mostra Propionat de sodi, Propionat de Na CAS 137-40-6 Propanoat de sodi al mg més proper, transferiu-lo a un got de 100 ml i afegiu 50 ml d'aigua. Revuelva fins que tota la mostra sembli estar completament dissolta. Filtreu a través d'un gresol Gooch, tarat fins a una precisió de ± 0,2 mg. Esbandiu el got amb 20 ml d’aigua. Assecar el gresol amb el seu contingut en un forn de 60º a pes constant. Refredar en un dessecant, pesar i calcular com a percentatge.

MÈTODE DE DADES

Peseu, amb aproximació mg, 3 g de la mostra Propionat de sodi, propionat de Na CAS 137-40-6 Propanoat de sodi prèviament assecat a 105 º durant 1 h, en un matràs de destil·lació i afegiu 200 ml d 'àcid fosfòric al 50%. Bulliu durant 2 hores i recolliu el destil·lat. Durant la destil·lació, manteniu el volum al matràs a uns 200 ml afegint aigua mitjançant un embut que cau. Titi el destil·lat amb hidròxid de sodi IN usant fenolftaleïna TS com a indicador. Cada ml d’hidròxid de sodi IN correspon a 96,06 mg de C3H5NaO2.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de Propionat de sodi de la Xina propionat de NA, propietat del propanoat de sodi CAS 137-40-6. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols propionat de sodi de la Xina, propionat de NA i CAS 137-40-6 propanoat de sodi quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar propionat de sodi, propionat de nat NA 137-40-6 propanoat de sodi en pols procedent de la Xina, si us plau gireu al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)


Nom del producte

Propionat de sodi, propionat de NA CAS 137-40-6 propanoat de sodi

Article de proves

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols blanca

Compleix

Identificació

S'ha de complir.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,00%

0,89%

Àcid lliure

S'ha de complir.

Compleix

Àlcali lliure

S'ha de complir.

Compleix

Alcalinitat (com a Na2CO3)

≤ 0,15%

<>

Ferro

≤ 30ppm

<30>

Heavy Metal (com Pb)

≤ 2ppm

<2>

Puresa (Assaig)

99,0% -100,5%

99,22%

Propionat de sodi pur de qualitat superior, propionat de NA CAS 137-40-6, propanoat de sodi en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu el propionat de sodi, propanoat de propionat de cata 137-40-6, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: propionat de sodi, propionat de propanoat i sodi propanoat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like