Pols d'lactat de sodi, lactat de sodi 60% de solució

Paraules clau: pols de lactat de sodi, lactat de sodi 60% de solució, solució de lactat de sodi. Emmagatzematge: mantingueu-lo en un contenidor hermètic Quantitat d'embarcament per a la solució de lactat de sodi EN 20'FCL: 24MT Nom químic: àcid propanoico, 2-hidroxi-, sal monosòdic Descripció i ús de pols lactat de sodi, sodi ...

Detalls del producte

Sodium Lactate powder and Sodium Lactate solution.jpg

Nom del producte:

Pols de lactato de sodi

Solució de lactat sòdic 60%

Sinònims:

Na lactat

Solució de Na lactato 60%

Característiques:

Pols blanca

Líquid clar, incolor, lleugerament xarop. Miscible amb aigua i etanol

Número CAS:

312-85-6

312-85-6

Fórmula:

C3H5NaO3

C3H5NaO3, és solució

Estructura:

Sodium Lactate structure formula-1.jpg

Sodium Lactate structure formula -2.jpg

Paquet:

25Kgs / tambor de fibra

25Kgs / tambor de fibra

HSCODE:

2918110000

2918110000

Paraules clau: pols de lactat de sodi, lactat de sodi 60% de solució, solució de lactat de sodi.

Emmagatzematge: manteniu-lo en un contenidor hermètic

Quantitat de càrrega per a la solució de lactat de sodi EN 20'FCL: 24MT

Nom químic: àcid propanoico, 2-hidroxi-, sal monosòdic


Descripció i ús de pols de lactat de sodi, lactat de sodi 60% de solució:

-------------------------

El lactat de sodi està elaborat amb àcid làctic natural fermentat d'alta qualitat. És la sal de Natrium, un derivat de l'àcid làctic natural. El lactat de sodi té un sabor lleu i mort.

Lactat de sodi 60% de solució Personatges: líquid clar, incolor, lleugerament xarop. Miscible amb aigua i amb etanol (96,0%).

Paquet: tambor de plàstic; 25Kgs / tambor de fibra

 

Aplicació: A causa de la purificació estricte, la solució de lactat de sodi és ideal per als productes farmacèutics utilitzats com API en la solució IV, així com una altra solució que va des de la solució de diàlisi fins a CAPD.


A més, lactato de sodi pot ajudar a mantenir la pell hidratada a causa de la seva capacitat d'unir i mantenir la humitat. El lactat de sodi es pot utilitzar en la formulació d'esbandida com el factor hidratant natural de la pell. L'avantatge del lactat sòdic és més lleuger, rendible, fàcil de formular, basat en biòfons.

El lactat de sodi és ideal per a la solució IV, i la solució de diàlisi i CAPD.

-------------------

El lactat de sodi té una molt bona propietat antimicrobiana i pot capturar gran quantitat d'aigua lliure en els aliments per disminuir l'activitat de l'aigua. El lactat de sodi ajuda a suprimir el creixement del microorganisme i ampliar la vida útil i mantenir el sabor.

Aplicacions típiques del lactat de sodi:

(1) L'lactat de sodi ajuda a preservar els productes carnis

(2) El lactat de sodi pot ser un substitut del clorur de sodi

(3) Lactato de sodi ajudarà a disminuir l'activitat de l'aigua en productes carnis

--------------------------------

La lactat de sodi és un 60% de solució, una concentració del 60% en aigua, i és la sal sódica de l'àcid làctic L (+) natural, produït a partir de la fermentació del sucre, un àcid hidroxià que es produeix a tot arreu a la natura.


El lactato de sodi és un crema hidratant superior, capaç d'augmentar la humitat de la pell fins a un màxim de vuitanta-quatre per cent. En comparació amb altres hidratants, la seva capacitat de retenció d'aigua és la segona només per Hialuronat de Sodi (àcid hialurònic), tal com es fa referència a la taula següent.

A més, el lactato de sodi és un material comestible que s'ha utilitzat durant molts anys en la indústria de l'embalatge, ja que forçarà efectivament a les cèl·lules a preservar-ne l'aigua.


- Com a additiu alimentari, el lactat sòdic és naturalment un producte líquid, però també està disponible en pols. Funciona com a regulador de conservació, acidesa i agent de voluminosos.

- La lactat de sodi s'utilitza de vegades en productes per a la cura de la salut com ara xampú, sabons líquids perquè és un efectiu humectant i crema hidratant.

- El lactat de sodi s'aplica també per tractar arritmias causades per sobredosis de antiarritmicos de classe I, així com simpatomimètics pressurals.

- El lactat de sodi també es pot administrar per via intravenosa com a font de bicarbonat per prevenir o controlar acidosis metabòlica moderada o moderada en pacients amb ingestió oral restringida (per a bicarbonat de sodi), els processos oxidatius no es veuen molt deteriorats. Tanmateix, l'ús en acidosis làctica està contraindicat. Pot provocar atacs de pànic en pacients amb trastorns de pànic existents.

--------------------------------------

Altra informació:

El lactat de sodi és una sal líquida que es deriva naturalment de la fermentació natural de sucres que es troben en blat de moro i remolatxa. En els aliments, lactato de sodi es pot utilitzar com a conservant, que actua com un inhibidor del creixement de les bactèries. En el sabó CP, lactat de sodi ajuda a produir una barra de sabó més dura que dura més a la dutxa. Considerant que lactato de sodi és una sal, és humectant natural, proporcionant humitat. Fa que el lactat de sodi sigui genial


additiu a les locions, que normalment substitueixen la glicerina a la recepta.

Els trastorns respiratoris i metabòlics es produeixen quan la base àcida del cos està fora de l'equilibri. Un dels tractaments per a un desequilibri àcid-base implica la injecció intravenosa de l'agent alcalinitzant de lactat de sodi per restaurar el saldo d'àcid i els electròlits al cos. El lactat de sodi és una sal natural derivada de l'àcid làctic, segons Yao-wen Huang, de la Universitat de Geòrgia. El lactat de sodi també elimina les drogues del cos després d'una sobredosi. Els professionals mèdics supervisen els pacients que reben lactat sòdic perquè els efectes secundaris adversos són comuns.

----------------------------------

Com a pols lactosa professional de la lactosa de Xina, el proveïdor i proveïdor de solució de lactat de sodi del 60%, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant pols de lactato de sodi, lactat de sodi 60% de la solució de la Xina durant gairebé 10 anys.

Solució de lactat de sodi - Ingredient farmacològic actiu


Pols d'lactat de sodi, lactat de sodi El 60% de la solució es produeix a partir d'àcid làctic natural fermentat d'alta qualitat. És sal de sodi, un derivat de l'àcid làctic natural, i té un sabor mortífer

Com a fabricant professional de la solució de lactat de sodi, tenim gairebé 20 anys d'història. A la Xina, més del 60% del mercat és compartit per nosaltres. Ara estem pensant a expandir-se cap al mercat a l'estranger.

--------------------------------------

Certificat d'anàlisi

Especificació de la solució de lactat de sodi EP 8.0

Articles

Especificació

Personatges
Solució de lactat de sodi

Líquid clar, incolor, lleugerament xarop. Miscible amb aigua i etanol (96 per cent)

Identificació
Solució de lactat de sodi

Dóna la reacció dels lactats.

Proporciona reacció de sodi

Proves

Aparença

És clar, no més intens que la solució de referència BY7.

pH

6.5 ~ 9.0

Reducció de sucre i sacarosa

Clar i blau

Metanol

Màxim 50 ppm

Fosfats i oxalats

No és més intens que el de la solució estàndard

Clorurs

Màxim 50 ppm

Sulfats

Màxim de 100 ppm

Bario

No és més intens que el de la solució estàndard

Alumini

Màxim 0.1 ppm

Ferro

Màxim 10 ppm

Heavy metal

Màxim 10 ppm

Endotoxines bacterianes

Màxim 5IU / g

Assaig
Solució de lactat de sodi

60,0%


Especificació de la solució lactat sòdica BP 2015

Articles

Especificació

Personatges
Solució de lactat de sodi

Líquid clar, incolor, lleugerament xarop. Miscible amb aigua i etanol (96 per cent)

Identificació
Solució de lactat de sodi

Dóna la reacció dels lactats.

Proporciona reacció de sodi

Proves

Aparença

És clar, no més intens que la solució de referència

pH

6.5 ~ 9.0

Reducció de sucre i sacarosa

Clar i blau

Metanol

Màxim 50 ppm

Fosfat i oxalats

No és més intens que el de la solució estàndard

Clorurs

Màxim 50 ppm

Sulfats

Màxim de 100 ppm

Bario

No és més intens que el de la solució estàndard

Alumini

Màxim 0.1 ppm

Ferro

Màxim 10 ppm

Heavy metal

Màxim 10 ppm

Endotoxines bacterianes

Màxim 5IU / g

Assaig
Solució de lactat de sodi

60,0%

------------------------------

Efectes secundaris:

El lactat de sodi pot conduir a reaccions lleus a greus al cos. Alguns pacients poden experimentar dolor al pit, sibilàncies, incapacitat de focus, rampes musculars, tremolors, inflamació de la cara o gola o inflamació en el lloc intravenós. L'augment de la pressió arterial és també una possible reacció al lactato de sodi. Si algun d'aquests símptomes ocorre quan rep lactato de sodi, contacteu amb el metge immediatament perquè els símptomes es poden agreujar.

Precaucions:

Informeu-vos al vostre metge sobre qualsevol altre medicament que prengueu abans de rebre el tractament amb lactat de sodi. El lactat de sodi pot interactuar amb altres fàrmacs, provocant reaccions adverses en el nostre organisme. Els medicaments coneguts que interfereixen amb lactat de sodi o causen efectes secundaris nocius són l'aspirina, la tetraciclina, els descongestionants com l'efedrina o la pseudoefedrina, alguns fàrmacs usats per tractar la diabetis i els fàrmacs antidepressius.

Altres usos:

Molts fabricants d'aliments afegeixen lactat de sodi als seus productes, ja que la sal actua com a conservant, la qual cosa evita que els bacteris i els fongs creixin. També és utilitzat àmpliament per la indústria cosmètica com a retenidor d'aigua en el bàlsam labial, crema facial, sabó, xampú, loció corporal i gotes d'ulls. El lactat de sodi absorbit a través del consum d'aliments no té efectes secundaris en adults. No es recomana per a nadons o nens petits.

-------------------------------------


Top Quality, la Xina Pura Sodium Lactate Powder, lactat de sodi 60% de la fàbrica de solucions a la Xina; Lactato de sodi de la Xina en pols, lactat de sodi 60% de solució de proveïdors de matèries primeres a la Xina. Pols de lactat de sodi de la Xina, lactat de sodi 60% de fabricants d'API de la solució a la Xina.

Si busqueu el lactat sòdic en pols, el lactat de sodi el 60% de solució, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: lactato de sodi en pols, lactat de sodi 60% de solució, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like