Hialuronat de sodi, àcid hialurònic sal de sodi

Hialuronat de sodi, àcid hialurònic Sal de sodi Xina Hialuronat de sodi, àcid hialurònic Sal de sodi fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 9067-32-7 Característiques: pols blanca. Fórmula molecular: C28H44N2NaO23 + Fórmula d'estructura: Paquet: 25Kgs / Fibra de tambor Descripció: ...

Detalls del producte

Hialuronat de sodi, àcid hialurònic sal de sodi

image001_副本


Xina, Hialuronat de sodi, àcid hialurònic fàbrica de sodi de sal, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 9067-32-7
Característiques: pols blanca.
Fórmula molecular: C28H44N2NaO23 +
Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


Descripció:
A causa que l'àcid hialurònic és inestable com a forma àcida, generalment s'ha extret i refinat com a sal de sodi, Hialuronat de sodi, àcid hialurònic, sal de sodi.
Aquesta substància, Hialuronat de Sodi, sal d'sodio àcid hialurònic, té una alta capacitat de retenció d'aigua i la solució d'hialuronat de sodi és altament viscosa.
A la zona mèdica, el Hialuronat de Sodi, l'àcid Hialurònic, la Sal de Sodi, s'ha aplicat en un dispositiu mèdic oftàlmic, medicament per a artritis, gotes d'ulls, usos tòpics, etc.
A més, s'ha investigat el Hialuronat de Sodi, àcid hialurònic sal de sodi per adoptar el Sistema de Drogues amb les seves propietats.
El hialuronat de sodi del grup Fengchen, l'àcid hialurònic, la sal de sodi, s'extreu i es purifica a partir de la pinta de gallina. Tot el material utilitzat és natural, per tant, aquest producte és molt adequat per a un ús segur.

image003_副本


Com el més famós hialuronat de sodi de la Xina, el proveïdor de sal d'àcid hialurònic de sodi a la Xina, el grup de Fengchen Hyaluronate de sodi, l'àcid hialurònic, la sal de sodi, està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Hialuronat de sodi, àcid hialurònic La sal de sodi funciona com a lubricant tisular. Es creu que és un factor fonamental en la modulació de les interaccions entre els teixits adjacents. Hialuronat de sodi, àcid hialurònic La sal de sodi és un polisacàrid que es distribueix àmpliament a la matriu extracel·lular del teixit connectiu a l'home. Formarà una solució viscoelàstica a l'aigua. Aquesta solució d'aigua és adequada per a l'humor aquós i vítreo en cirurgia oftàlmica. Aquesta solució té altres usos com la protecció mecànica dels teixits (iris, retina) i capes cel·lulars (corneal, endotelial i epiteli).

image004


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts del Hyaluronate de Sodi, el Sal Hyaluronic Acid Sodium Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Aprofitant les propietats com la viscoelasticitat i la retenció d'aigua, el Hialuronat de Sodi s'ha utilitzat àmpliament com a matèria primera per a cosmètics i quasi-medicaments.
El nostre Hialuronat de Sodi, àcid hialurònic Sal de sodi amb alta puresa i alta qualitat. Està fabricat amb tecnologia de purificació patentada.


Estructura química:
Hialuronat de sodi, àcid hialurònic La sal de sodi és un polisacàrid d'unitats estructurals lineals i repetitives del disacàrid D-glucurónico i N-acetilD-glucosamina.
L'àcid hialurònic en el cos humà sol presentar-se com a polímers amb diversos milions de pes molecular, i la diferència estructural per l'espècie animal no s'ha confirmat.

image005


Alta qualitat, pur hyaluronate de sodi, àcid hialurònic sal sòdic en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el hialuronat de sodi, sal d'àcid hialurònic, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: hialuronat de sodi, sal d'àcid hialurònic, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like