Eritorbat de sodi USP, BP, EP, FCC

Nom del producte: Eritorbato de sodi Sinònims: Na Eritorbat Número CAS: 6381-77-7 Característiques: Pols o grànuls inodors, inodors i blancs Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C6H7NaO6, C6H7NaO6H2O Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra Altres noms: D-erythro-Hex-2 ...

Detalls del producte

Sodium Erythorbate picture and Sodium Erythorbate Package box.jpg

Nom del producte: Eritorbat de sodi

Sinònims: Na Erythorbate

Número CAS: 6381-77-7

Característiques: Pols o grànuls inodors, cristal·lins i blancs

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C6H7NaO6, C6H7NaO6H2O

Estructura:

Sodium Erythorbate structure formula-1.png

Sodium Erythorbate structure formula-2.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Altres noms: àcid D-eritro-Hex-2-àònic ,. gamma.-lactona, sal monosòdic

HS 29322900.90

 

PARAULES CLAU: Eritorbat de sodi, Na eritorbat

-------------------------


Descripció de l'eritorbat de sodi (Na eritorbat):

L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) és àmpliament considerat com un antioxidant que és la sal sódica de l'àcid eritòrbic (fabricat per fermentació de midó). Si està sec, l'eritorbato de sodi no és reactiu i estable. Mentre que quan es barreja amb aigua, reaccionarà amb oxigen atmosfèric i altres agents oxidants. En la curació de la carn, l'Eritorbat de Sodi (Na Erythorbate) és capaç de controlar i accelerar la reacció de curat de nitrit i fer que es vegi brillant. S'utilitza principalment en safràs, bolonya i embotits. L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) s'agrega quan s'utilitza sal de cura (nitrits / nitrats). Quan s'afegeix al procés de producció de salsitxes, el temps de processament es pot reduir notablement a 1/3. L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) accelerarà la velocitat de curació per descomposició del nitrit i accelerant la configuració del pigment de color rosa.


Les propietats antioxidants de l'eritorbato de sodi (Na Erythorbate) evitaran la rancidez. D'altra banda, evita que el color s'esvaeixi.

En comparació amb l'ascorbato de sodi, l'eritorbato de sodi és relativament més estable. Té l'efecte antioxidant idèntic.

-----------------

Propietats químiques de l'eritorbat de sodi (Na eritorbat):

L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) es presenta com a pols o grànuls cristal·lins blancs a grocs. És gairebé inodor, lleugerament salat. En solució, l'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) es deteriorarà en presència d'aire, rastreig de metalls, calor i llum. El punt de fusió és superior a 200 graus. L'eritorbato de sodi (Na Erythorbate) és soluble en aigua però gairebé insoluble en etanol. El pH de la solució aquosa al 2% va ser de 5,5 a 8,0. L'eritorbat de sodi és soluble en aigua. El pH de la solució aquosa de la sal sódica és d'entre 5 i 6. Una solució del 10%, feta amb eritorbat sòdic de grau comercial, pot tenir un pH de 7,2 a 7,9. En estat sec i cristal·lí no és reactiu. Però, quan es troba en solució amb aigua, reacciona fàcilment amb l'oxigen atmosfèric i altres agents oxidants, la qual cosa el converteix en un antioxidant valuós.

Usos i aplicacions:

L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) és antioxidant i antiséptico.

Xina estableix que l'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) es pot utilitzar per a tot tipus de conserves, melmelades i peixos congelats, etc com antioxidants alimentaris, conservants i colorants

-------------------

L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) (C6H7NaO6) és un additiu alimentari que s'utilitza principalment en carns, aus de corral i refrescs. Químicament, és la sal sodi de l'àcid eritòrbic. Quan s'utilitza en la carn elaborada, com els gossos calents i els palets de carn, l'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) ajudarà a augmentar la velocitat a la qual el nitrit redueix a l'òxid nítric, facilitant així una curació més ràpida i retenint la coloració rosa. Com a antioxidant estructuralment relacionat amb la vitamina C, l'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) millora l'estabilitat del sabor i evita la formació de nitrosamines cancerígenes. L'ús d'àcid eritòrbic i eritorbat de sodi com a conservant d'aliments ha augmentat notablement ja que la FDA prohibeix l'ús de sulfits com a conservants en aliments destinats a consumir frescos (com ara ingredients per a amanides fresques) i com a processadors d'aliments han respost al fet que Algunes persones són al·lèrgiques als sulfits. L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) també es pot trobar a Bolonya i ocasionalment s'utilitza en begudes, productes horneados i amanida de patata.

L'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) està elaborat amb sucres derivats de diferents fonts, com la remolatxa, la canya de sucre i el blat de moro. Segons algunes històries velles, es produeix a partir de cucs de terra; no obstant això, això és només un rumor.

Els usos alternatius de l'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) inclouen el desenvolupament d'additius que es poden utilitzar com antioxidants. Per exemple, l'Eritorbato de Sodi (Na Erythorbate) s'ha implementat en el desenvolupament d'inhibidors de la corrosió per a metalls. A més, s'ha implementat en envasos actius.

------------

Ús i aplicació en la indústria alimentària

En el processament d'aliments, l'Eritorbat de Sodi (Na Erythorbate) s'utilitza per mantenir una gran varietat d'aliments frescos, des de carns fins a fruites i verdures en conserva, així com vins, melmelades i refrescs. Quan s'utilitza en productes escabetxats, l'Eritorbato de Sodi (Na Erythorbate) impedeix que es formin les substàncies químiques que causen càncer, anomenades nitrosamines. Té propietats antioxidants que són encara més potents que la vitamina C. L'eritorbato de sodi (Na Erythorbate) inhibeix l'oxidació dels aliments, la qual cosa ajuda a mantenir el menjar fresc.

---------------------------------------

Gràfic de flux de l'eritorbat de sodi:

Sodium Erythorbate production flow chart.jpg

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de pols de eritorbat de sodi (Na Erythorbate) a la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols d'eritorbat de sodi (Na Erythorbate) quan ho necessitin. Quan compreu o compra eritròxid de sodi (Na Erythorbate) en pols, dirigiu-vos al grup Fengchen.

----------------------------

Certificat d'anàlisi

Nom del producte:

Eritorbat de sodi (Na eritorbat)

ARTICLE

GB8273-2008

FCCV

Exterior

Pellet o pols cristal·lí blanc o lleugerament groc

Pols o grànuls blancs, inodors i cristal·lins

Assaig
Eritorbat de sodi

98.0% mín

98,0% -100,5%

Rotació específica

+ 95.5 ° ~ + 98.0 °

+ 95.5 ° ~ + 98.0 °

Claredat

Fins a l'estàndard

Fins a l'estàndard

PH

5.5-8.0

5.5-8.0

Heavy Metall (Pb)

<>

<>

Dirigir

----

<>

Arsènic

<>

<>

Oxalatc

Fins a l'estàndard

Fins a l'estàndard

Indentificació

-----

Prova passada

Pèrdua en l'assecat

------

≤0,25%

Grau disponible d'eritorbat de sodi:

Grau alimentari: l'eritorbat de sodi s'utilitza àmpliament com a antioxidant en les indústries alimentàries. L'Erythorbate de sodi del grup Fengchen està disponible com a pols fi (98% de puresa mínima).


Control de qualitat:

Fengchen Group aplica un estricte procés de control de qualitat a tots els nostres productes. L'Eritorbato de Sodi que oferim s'ha avaluat de manera estricta sota les normes HACCP i ISO i ha demostrat ser segur per utilitzar-lo com a additiu alimentari.

Emmagatzematge i manipulació Precaució:

Emmagatzematge: l'Eritorbato de Sodi ha de ser emmagatzemat en un lloc fresc i sec i manteniu-vos lluny de la llum forta i la calor

Maneig de precaució: la manipulació de l'eritorbat de sodi només ha de ser realitzada pel personal entrenat i familiaritzat amb el maneig de productes químics orgànics. Eviteu el contacte amb la pell i els ulls i respireu amb pols. Eviteu el maneig que condueixi a la formació de pols.

-------------

Especificació - FCC IV / E316

Nom: Eritorbat de sodi

Assay (en seca): 98,0 - 100,5%

Fórmula química: C6H7NaO6H2O

Aspecte: Pols o grànuls de color blanc inodor i cristal·lí

Rotació específica: +95.5 - + 98.0º

Valor de PH: 5,5 - 8,0

Oxalate: passa

Claredat: passa

Heavy metal <10>

Plom <5>

Arsènic: <3>

--------------------------------------

Efectes secundaris de l'eritorbat de sodi:

1.Red anormalitat sanguínia

L'eritorbat de sodi pot causar hemòlisis. La hemòlisi es produeix quan es destrueixen els glòbuls vermells abans del seu cicle de vida natural. Normalment, els glòbuls vermells romanen en circulació durant uns 120 dies. En hemòlisi, els glòbuls vermells es descomponen massa aviat. Quan això passa, pot conduir a un recompte de sang vermell reduït, una condició coneguda com anèmia hemolítica. Les reaccions immunes i els productes químics com toxines, medicaments i verins són algunes de les causes de la hemòlisi.

2. Risc de pedra del ronyó

En persones susceptibles, el consum regular d'alimentació amb eritorbat de sodi pot provocar una acumulació de substàncies àcides que augmenten el risc de càlculs renals. L'eritorbat de sodi també pot jugar un paper en la provocació de símptomes en persones amb gota. No es recomana aplicar a les persones amb història de pedres renals o gota. Beure molta aigua farà un millor per diluir substàncies àcides i reduir el risc d'atacs.

---------

Eritorbato de sodi pur (excreció de Na Erythorbate) en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Eritorbato de sodi de la Xina (Na Erythorbate) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Eritorbato de sodi de la Xina (Na Erythorbate) Fabricants de pols a la Xina.

Productes relacionats:

Vitamina C

Si esteu buscant l'eritorbat sòdic usp, bp, ep, fcc, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: eritorbato de sodi usp, bp, ep, fcc, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada