Benzoat de sodi en pols, Benzoat de sodi Granular E211

Benzoat de sodi en pols, Benzoato de sodi Granular E211 Nom del producte: Benzoat de sodi Sinònims: Sal de sodi d'àcid benzònic Número CAS: 532-32-1 Graus: Grau Alimentari, Grau Farmacèutic, Grau Cosmètic Característiques: pols blanca. Puresa (assaig): 99% de molècula molecular mínima: C7H5O2Na o C7H5NaO2 / ...

Detalls del producte

Benzoat de sodi en pols, Benzoat de sodi Granular E211

image001.jpg

Nom del producte: Benzoat de sodi

Sinònims: sal d'àcid àcid benzònic

Número CAS: 532-32-1

Graus: grau alimentari, grau farmacèutic, grau cosmètic

Característiques: pols blanca.

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C7H5O2Na o C7H5NaO2 / C6H5COONa o NaC6H5COO o C7H5NaO2


Estructura:

image002.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:

Benzoat de sodi en pols, Benzoat de sodi Granular E211

Codi HS: 29163100

Especificació: BP98 / E211 / FCC IV pols o granular

Descripció:

La pols de benzoat de sodi és una substància que té la fórmula química NaC7H5O2. És un conservant d'aliments àmpliament utilitzat, amb un número E d'E211. És la sal sodi de l'àcid benzoic i existeix en aquesta forma quan es dissol en aigua. El benzoato de sodi es pot produir mitjançant la reacció de l'hidròxid de sodi amb l'àcid benzoic.

El benzoat de sodi és un producte químic utilitzat com a conservant en diversos tipus d'aliments, incloent margarina, refrescs, adobats, gelatina i melmelada. Normalment és segur.

Com el pols de benzoat de sodi de la Xina més famós i el proveïdor granular a la Xina, el benzoat de sodi del grup Fengchen granular i pols està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Benzoat sòdic Propietats:

Punt de fusió:> 300 ° C (lit.

Densitat 1,44 g / cm3

Punt d'inflamació:> 100 ° C

temperatura d'emmagatzematge Emmagatzema a RT.

solubilitat H2O: 1 M a 20 ° C, forma clara, incolora Cristalls, grànuls, flocs o pols cristal·lines

color blanc

PH7.0-8.5 (25C, 1M en H2O)

Solubilitat en aigua: soluble

Estabilitat: estable, però pot ser sensible a la humitat. Incompatible amb forts agents oxidants, àlcalis, àcids minerals.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels productes més coneguts de benzoat de sodi granular i en pols fabricant a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:

El benzoat de sodi s'ha utilitzat en una àmplia varietat de productes a causa de les seves propietats anti-microbianes i de sabor. És el conservant alimentari més aplicat del món, incorporant-se a productes alimentaris i refrescos. El benzoat de sodi s'utilitza en margarina, salses, xarops d'auró, adobats, conserves, melmelades i gelats. Gairebé totes les begudes alcohòliques dietètiques contenen benzoat de sodi, igual que alguns refrigeradors de vi i sucs de fruita. El benzoat de sodi també s'utilitza en productes per a la cura personal com pasta de dents, netejadors de dentifricis i bugies bucals. Com a conservant, el benzoat de sodi té l'avantatge de baix cost. Un inconvenient és el seu sabor astringent que es pot evitar utilitzant nivells més baixos amb un altre conservant com el sorbato de potassi.

A més del seu ús en els aliments, el benzoat de sodi s'utilitza com a intermediari durant la fabricació de colorants. És una medicina antisèptica i un inhibidor d'oxidació i floridura. El benzoat sòdic també s'utilitza en tabac i preparats farmacèutics. En forma de àcid lliure, s'utilitza com a fungicida. Un ús relativament recent per al benzoat sòdic és com un inhibidor de la corrosió en els sistemes de refrigeració del motor. El benzoat de sodi s'ha incorporat recentment en plàstics, com el polipropilè, on s'ha trobat que millora la claredat i la força.


Conservant:

El benzoat de sodi és un conservant, amb el número E211. És més àmpliament utilitzat en aliments àcids com ara apòsits d'amanida (és a dir, àcid acètic en vinagre), begudes carbonatades (àcid carbònic), melmelades i sucs (àcid cítric), adobats (àcid acètic) i condiment. El benzoat de sodi també s'utilitza com a conservant en medicaments i cosmètics.

En aquestes condicions, el Benzoato de Sodi es converteix en àcid benzoic (E210), que és bacteriostàtic i fungistàtic. L'àcid benzòbic no s'utilitza directament directament per la seva baixa solubilitat en aigua. La concentració com a conservant alimentari es limita al 0,1% en pes en molts països. Per cert, també es permet el benzoat de sodi com additiu alimentari animal fins a un 0,1%. El benzoat de sodi ha estat reemplaçat per sorbato de potassi en la majoria de refrescos a diversos països.

Aplicacions farmacèutiques:

El benzoat de sodi s'utilitza àmpliament com a tractament dels trastorns del cicle de l'urea a causa de la seva capacitat d'unir aminoàcids. Això condueix a l'excreció d'aquests aminoàcids i una disminució dels nivells d'amoníac. Investigacions recents indiquen que el benzoat de sodi pot ser beneficiós com una teràpia add-on en l'esquizofrènia. Les puntuacions de la puntuació total de la Síndrome de Positiu i Negatiu van disminuir un 21% en comparació amb el placebo.

El benzoat sòdic també s'utilitza per tractar hiperammonèmia.

Altres usos:

El benzoat de sodi també s'utilitza en focs artificials com a combustible en la barreja de xiulets, una pols que emet un soroll de silenci quan es comprimeix en un tub i s'encén.

Fengchen Group és un proveïdor líder en pols de benzoat de sodi de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor correcte de benzoat de sodi de Xina quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar benzoat de sodi de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Producció de benzoat de sodi:

Aquest producte es fa mitjançant la neutralització de l'àcid benzoic, que es produeix comercialment per oxidació parcial de toluè amb oxigen.

Mecanisme de conservació d'aliments per al benzoat de sodi:

El mecanisme comença amb l'absorció de l'àcid benzoic a la cèl·lula. Si el pH intracel·lular cau a 5 o inferior, la fermentació anaeròbica de la glucosa a través de la fosfofructoquinasa disminueix bruscament (pot ser del 95%), la qual cosa inhibeix el creixement i la supervivència dels microorganismes que provoquen el deteriorament dels aliments.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS) de benzoat de sodi:

Contingut:

Benzoat de sodi

99,0% mín

Humitat:

1,5% màx

Acidesa i alcalinitat:

0.2ml

Prova de solució d'aigua:

Clar

Metalls pesants (com Pb):

0,001% màx

Arsènic:

0.0002% màx

Clorur:

0,02% màx

Sulfat:

0,1% màx

Òxid:

Compleix el requisit

Color de la solució

Y6

Àcid ftalic

Compleix el requisit

Clorur total

0,03%


Benzoat de sodi Efectes secundaris:

Quan s'utilitza solitari com a conservant, el benzoat sòdic rarament causa efectes secundaris, fins i tot quan es consumeix en dosis grans de fins a 50 g, informa Oregon State University. En alguns individus, es poden produir nàusees i vòmits. En casos rars, el benzoat de sodi pot irritar les úlceres d'estómac existents i provocar una hiperventilació lleu, cosa que pot conduir a mareigs i mareig.

Top quality, pur de benzoat de sodi en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Benzoat de sodi de sodi en pols i proveïdor de matèries primeres granulars a la Xina. Xina, benzoat sòdic granular i fabricant de pols a la Xina.

Si busqueu el benzoat de sodi en pols, benzoat sòdic granular e211, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: benzoat sòdic en pols, benzoat sòdic granular e211, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like