Ascorbato de sodi, ascorbat de calci FCC BP USP

Ascorbato de sodi, ascorbat de calci FCC BP USP Paraules clau: Ascorbato de sodi, Ascorbato de calci, Vitamina C, Sodi, Vitamina C Na, Vitamina C, Calci. Descripció de l'Ascorbato de Sodi: Ascorbato de Sodi BP USP FCC és una de diverses sals minerals d'àcid ascòrbic (vitamina C). La fórmula molecular de ...

Detalls del producte

Ascorbato de sodi, ascorbat de calci FCC BP USP

Sodium Ascorbate, Calcium Ascorbate FCC BP USP.jpgNom del producte:

Ascorbato de sodi BP USP FCC

Ascorbato de calci BP USP FCC

Sinònims:

Sodi de vitamina C
Vitamina C Na
Vitamina C Natrium
Sal sodi d'àcid ascòrbic;
L-ascorbat de sodi

Vitamina C Calci
Vitamina C Ca
VC Ca

Característiques:

Pols blanca

Pols blanca

Número CAS:

134-03-2

5743-27-1

Puresa:

99% mín

99% mín

Fórmula:

C6H7O6Na o C6H7NaO6

CaC12H14O12, Ca (C6H7O6) 2

Estructura:

Sodium Ascorbate, Calcium Ascorbate FCC BP USP Structure formula.jpg

Sodium Ascorbate, Calcium Ascorbate FCC BP USP Structure formula-2.png

Paquet:

25Kgs / Ctn; 25Kgs / tambor de fibra

25Kgs / Ctn; 25Kgs / tambor de fibraParaules clau:

Ascorbato de sodi, Ascorbato de calci, Vitamina C Sodi, Vitamina C Na, Vitamina C Calci.

Descripció del ascorbat de sodi:

Ascorbato de sodi BP USP FCC és una de diverses sals minerals d'àcid ascòrbic (vitamina C). La fórmula molecular d'aquest compost químic és C6H7NaO6. És la sal Natrium d'àcid ascòrbic. Es coneix com ascorbat mineral. L'ascorbat de sodi BP USP FCC no s'ha demostrat que sigui més biodisponible que qualsevol altra forma de suplement de vitamina C.

Ascorbato de sodi BP USP FCC normalment proporciona 131 mg de sodi per 1.000 mg d'àcid ascòrbic (1,000 mg d'ascorbat de sodi conté 889 mg d'àcid ascòrbic i 111 mg de sodi).

Com a additiu alimentari, l'ascorbat de sodi BP USP FCC té el número E301 i s'utilitza com un regulador antioxidant i d'acidesa. Està aprovat per ser utilitzat com a additiu alimentari en molts països del món.


Ascorbato de sodi BP USP FCC és un sis compostos de carboni relacionats amb la glucosa. Es troba naturalment en cítrics i moltes verdures. És un nutrient essencial en les dietes humanes, i és necessari mantenir el teixit i l'os connectius. La seva forma biològicament activa, la vitamina C, funciona com a agent reductor i coenzim en diverses vies metabòliques.


Especificació de l'ascorbat de sodi BP USP FCC:

1. Introducció de l'ascorbat de sodi:

És una forma més biodisponible de la vitamina C que es tracta d'una alternativa a l'àcid ascòrbic com a suplement. El nom químic és Sodium (2R) -2 - [(1S) -1,2-dihydroxyethyl] -4-hydroxy-5-oxo-2H-furan-3-olate

2. Propietats de l'ascorbato de sodi

H-Bond Donor: 3 H-Bond Acceptor: 6 Compte de bons rotatius: 2

Tautòmetre: 2 massa exacta: 198.014033 Massa mono isotòpica 198.014033

Àrea superficial polar topològica: 110 Atom Heavy Count: 13

Complexitat: 237 Solubilitat: H2O: 50 mg / ml

Solubilitat d'aigua: 620 g / L (20 ° C) Punt de fusió: 220 ° C (dec.) (Lit).

alfa: 104 ° (C = 1, H2O 25 ° C) Índex de refracció: 105,5 ° (C = 10, H2O)

Flash Point: 238.2 ° C Enthalpy de vaporització: 95,78 kJ / mol

Punt d'ebullició: 552.7 ° C a 760 mmHg

Pressió de vapor d'ascorbato de sodi: 1.62E-14 mmHg a 25 ° C


3. Preparació d'ascorbat de sodi

L'Ascorbato de Sodi BP USP FCC es fabrica dissolent la vitamina C a l'aigua i afegint una quantitat equivalent de bicarbonat de Na. Després del cessament de l'efervescència, l'ascorbat de sodi es precipita mitjançant l'addició d'isopropanol.

4. Ús d'ascorbato de sodi

Com a additiu alimentari, té el número E301 i s'utilitza com a antioxidant i regulador d'acidesa. Ascorbato de sodi BP USP FCC pot revertir el desenvolupament de la malaltia ateroscleròtica, ajuda en la prevenció d'atacs cardíacs. A més, l'ascorbat de sodi BP USP FCC té un paper important en l'eliminació d'infeccions cròniques i agudes. A més, es considera que és un agent contra el càncer. Ascorbato de sodi proporciona efectes citotòxics en una varietat de línies cel·lulars malignes, que inclouen cèl·lules de melanoma que són particularment susceptibles.

5. Efectes secundaris de l'ascorbat de sodi BP USP FCC:

Els efectes secundaris comuns que persisteixen o es tornen problemàtics quan s'utilitza l'ascorbato de sodi, especialment en forma líquida com injeccions, inclouen ardor, picor, dolor o inflor al lloc d'injecció. Les reaccions al·lèrgiques severes inclouen erupcions cutànies; picor; respiració difícil; ruscs; estrenyiment al pit; inflor de boca, cara, llavis o llengua; dolor ossi; debilitat muscular; diarrea greu o persistent; canvis mentals o d'humor.


Beneficis de prendre Ascorbato de Sodi BP USP FCC:

-Cancer Prevenció

Segons algunes investigacions, prendre l'àcid ascòrbic o l'ascorbat de sodi BP USP FCC ajudarà a prevenir alguns càncers. Els pacients que prenen suficients quantitats de vitamina C tenen menys possibilitats de desenvolupar diverses formes de càncer com el càncer de mama, pulmó i còlon. Els nivells elevats de sang en vitamina C poden reduir els tumors i creixements anormals. Ascorbato de sodi BP USP FCC és un efectiu antioxidant que protegeix les cèl·lules dels efectes nocius dels radicals lliures. Aquest suplement pot fins i tot complementar i millorar l'efectivitat d'altres antioxidants. Els radicals lliures que provenen de contaminants ambientals, el tabac, el fum i la radiació contribueixen al càncer. Les femelles adultes haurien de tenir almenys 75 mg de vitamina C per dia i 90 mg per a homes adults.

-Salud cardiovascular

La incidència de desenvolupar malaltia cardiovascular és significativament baixa en pacients que prenen ascorbato de sodi. Els efectes antioxidants d'aquest producte contribueixen a la salut cardiovascular. El dany oxidatiu degut als radicals lliures és una de les principals causes de la malaltia cardiovascular; Aquest dany es produeix a les cèl·lules del cos. Hi ha massa canvis químics en aquestes cèl·lules que augmenten el risc de patir condicions cardiovasculars cròniques. Per aquest motiu, els fumadors necessiten afegir 35 mil·ligrams més al seu requeriment diari de FCC de Sodium Ascorbate BP USP.

- Salut ocular

Un dels avantatges de l'ascorbat de sodi BP USP FCC és que és bo per a la salut dels nostres ulls. Ajuda a promoure capil lars saludables i teixits tous que són abundants als ulls. Ascorbato de sodi BP USP FCC també ajuda els vasos sanguinis oculars a treballar i funcionar correctament. Amb pacients més grans, la vitamina C redueix el risc de formació de cataractes i de degeneració macular relacionada amb l'edat o AMD, les dues principals causes de la pèrdua de visió. La ingesta regular d'Ascorbate de Sodi BP USP FCC a través de la dieta o suplements nutricionals és important per a la nostra salut ocular.


L'ascorbat de sodi BP USP FCC també és essencial per a la hidroxilació de l'aminoàcid Proline, que forma hidroxiprolina, un component important del col·lagen. El col · lagen és una proteïna estructural essencial en el cos que representa al voltant d'una quarta part de tota la proteïna dels nostres cossos i és fonamental per a la integritat estructural dels nostres cossos.

Ascorbato de sodi és una necessitat per a les persones que tenen antecedents d'alcoholisme. Quan es corregeixen deficiències en el cos, tot tipus de miracles comencen a tenir lloc. L'ascorbat de sodi és un element que el cos no pot produir per si mateix i necessita ser complementat amb la dieta. També hi ha un estudi nou sobre l'ús de l'ascorbat de sodi i el càncer que redueix els tumors fins a un 50% amb un tractament per via intravenosa.


Fengchen Group és un proveïdor líder de ascorbat de sodi, Ascorbate de calci FCC BP USP Pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de ascorbat de sodi, ascorbat de calci FCC BP USP quan ho necessitin. Quan compreu o compra Ascorbato de Sodi, Ascorbate de Calci FCC BP USP en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ascorbato de calci BP USP FCC és un compost amb la fórmula molecular CaC12H14O12. És la sal de calci de l'àcid ascòrbic, una de les ascorbates minerals. És aproximadament un 10% de calci en massa.


Ascorbato de calci BP USP FCC és un suplement nutricional òptim que combina àcid ascòrbic (vitamina C) amb carbonat de calci. En combinar aquests dos ingredients dietètics, hem creat una font tamponada de vitamina C que no contribuirà a la irritació gàstrica en persones sensibles.


Diferències en l'absorció:

Els suplements d'àcid ascòrbic s'absorbeixen igual que l'àcid ascòrbic que està naturalment present en els aliments. Tant el calci com la vitamina C de l'ascorbat de calci BP USP FCC estan ben absorbits. Un suplement popular de vitamina C que conté Ascorbate de calci BP USP FCC i petites quantitats d'altres formes de vitamina C afirma que és millor absorbit que els suplements que contenen només àcid ascòrbic, però l'evidència d'això és conflictiva.

Millor per reduir els efectes secundaris:

Si els suplements d'àcid ascòrbic regulars fan que experimentis efectes secundaris, com ara diarrea, malestar estomacal o acidesa estomacal, l'ascorbat de calci BP USP FCC pot ser una millor opció perquè el calci ajuda a amortitzar l'àcid. Tanmateix, no hi ha proves sòlides d'una manera o altra que això redueix els efectes secundaris.


Els nostres avantatges de l'ascorbat de calci BP USP FCC:

1. Oferta directa de fàbrica.

2. Qualitat fiable

3. Entrega ràpida.

4. Bon servei.

5. Preu favorable.


1. Quant a l'ascorbato de calci:

L'ascorbat de calci BP USP FCC, és breument anomenat Vc-Ca, que s'utilitza àmpliament en farmacèutica, alimentària i alimentària, no canviarà el sabor original dels aliments. Pot mantenir l'activitat de Vc amb la funció de reposar calci, que serà molt més fàcil d'absorbir).

La qualitat de l'ascorbat de calci BP USP FCC està en conformitat amb tots els requisits de CP / Usp / FCC.

Ascorbato de calci El grau de compressió directa de BP USP FCC es processa amb Vc-Ca.

 

2. Embalatge i emmagatzematge de l'ascorbat de calci BP USP FCC:

Cartró: pes net de 25 kg envasat per paper d'alumini amb bossa de gel de sílice a prova d'humitat.

Cartró: pes net de 20 quilograms envasat per paper d'alumini amb bossa de gel de sílice a prova d'humitat.

Tambor de fibra: pes net de 25 kg amb una bossa de gel de sillica a prova d'humitat.

Emmagatzemi en un lloc hermètic, sense sol, fresc i sec.

3. Especificacions del ascorbat de calci BP USP FCC:

Aspecte: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Punt de fusió del ascorbat de calci BP USP FCC: uns 190 ° C

Rotació específica: + 20.5 ~ + 21.5

PH: 2.1 ~ 2.6

Residu en ignició: 0,1% màx

Assaig de l'ascorbat de calci BP USP FCC: 99,0% ~ 100,5%

Pèrdua en l'assecat: 0,15% màx

Metalls pesants: 10 ppm Màx

Plom: 2ppm Màx

Claredat de la solució: clara

Impuresa E: 0,2% màx

Coure: 5,5 ppm Màx

Ferro: 2.0ppm Màx

Arsènic: 3ppm Màx

L'ascorbat de calci BP USP FCC es podria afegir en aliments de sopa i sopa i subministrar el calci sense canviar el sabor original dels aliments i perdre l'activitat física de VC. Per tant, és agent bi-funcional en la prevenció de la raquitis i l'escorbut. Ascorbato de calci BP USP FCC presenta un ampli ús, desenvolupament precoç, síntesi fàcil, menys contaminació, alta eficiència i costos més baixos. Dels nostres additius alimentaris i ingredients alimentaris.


Ascorbat de sodi puro de la Xina, ascorbat de calci FCC BP USP pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Ascorbat de sodio de la Xina, ascorbat de calci FCC BP USP Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Ascorbat de sodio de la Xina, Ascorbate de calci FCC BP USP API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant l'ascorbato de sodi, ascorbate de calci fcc bp usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: ascorbato de sodi, ascorbato de calci fcc bp usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like