Diòxid de seleni SeO2

Diòxid de seleni SeO2 Xina Diòxid de seleni SeO2 fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: òxid de seleni (IV), òxid de seleni; anhídrid selètic Número CAS: 7446-08-4 Característiques: pols de cristall blanc, delicatessen fàcil, fàcilment soluble en aigua i soluble en etanol. Selenio ...

Detalls del producte

Diòxid de seleni SeO2
image001


Xina Dioxide de seleni SeO2 fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: òxid de seleni (IV), òxid de seleni; anhídrid seleni
Número CAS: 7446-08-4
Característiques: pols de cristall blanc, de delicadesa fàcil, fàcilment soluble en aigua i soluble en etanol.
Contingut del seleni: ≥69%
Fórmula molecular: SeO2, O2Se
Fórmula d'estructura:
image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


Descripció:
Diòxid de seleni sòlid SeO2 és un polímer unidimensional, la cadena que consisteix en àtoms alternatius de seleni i oxigen.

image003


image004


Preparació:

image005


image006


image007


Ús i aplicació:
El diòxid de seleni SeO2 és un important reactiu en la síntesi orgànica. L'oxidació del paraldehid (trimer d'acetaldehid) amb SeO2 dóna glioxil i l'oxidació de ciclohexanona dóna ciclohexano-1,2-dione.

Com a colorant, el diòxid de seleni SeO2 imparteix un color vermell al vidre. S'utilitza en petites quantitats per contrarestar el color a causa de les impureses de ferro. Això crearà un vidre incolor. En quantitats més grans, ajudarà a donar un color vermell robí profund.
El diòxid de seleni SeO2 és l'ingredient actiu en algunes solucions de fred.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de SeO2 del diòxid de seleni de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de pols de Seo2 de selenio de Xina quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols Seog2 de selenio a la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


image008

Fengchen Group Company Limited és una empresa especialitzada en productes relacionats amb el diòxid de seleni SeO2. No només fabricem el diòxid de seleni SeO2, sinó que també fem l'exportació d'aquest producte.
La companyia produeix principalment sèries de diòxid de seleni sèrum2. Fengchen Group compta ara amb actius totals de 650.000.000 CNY amb molts tallers estàndard a nivell mundial. Hem guanyat una bona reputació dins dels nostres clients antics i nous.

Qualitat superior, sèxid pur de sègol Seo2 pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el diòxid de seleni seo2, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: diòxid de seleni seo2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like