Àcid selenós

Selenious Acid Xina Selenious Acid fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 7783-00-8 Característiques: cristall transparent incolor, soluble en aigua i etanol, amb delicadesa. Contingut del seleni: ≥60,4% Fórmula molecular: Fórmula d'estructura H2SeO3: Paquet: 25Kgs / Fibra UN ...

Detalls del producte

Àcid selenós
image001


Xina Selenious Acid fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 7783-00-8
Característiques: cristall transparent incolor, soluble en aigua i etanol, amb deliquescència.
Contingut de seleni: ≥60,4%
Fórmula molecular: H2SeO3
Fórmula d'estructura:

image002

image003

image004

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra
ONU 2811/2630/3283
image005

Descripció:
L'àcid selenio és la forma àcida de selenita de sodi, una forma de seleni.
Nutricionalment, el seleni és un element traç essencial i antioxidant. L'àcid selenio és una regulació de l'enzim metabòlic cofactor. També té un paper important en el manteniment de la salut general del teixit i el múscul i té propietats antioxidants. El seleni és un component de l'enzim glutatión peroxidasa, que protegeix els components cel·lulars del dany oxidatiu a causa dels peròxids produïts durant el metabolisme cel·lular.

image006


L'àcid selenós es pot utilitzar com reactiu químic, reactiu biològic alcalí i agent reductor, indústria galvanitzada, etc.

image007


Com a proveïdor de pols àcid selenós més famós de la Xina, l'àcid seleniós de Fengchen Group està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

image008


Usos i aplicacions:
La principal aplicació d'Àcid Selenós és la protecció i el canvi del color de l'acer, especialment les peces d'acer sobre les armes de foc.
Un altre ús per a l'àcid seleniós és que aquest enfosquiment químic i patinatge de coure, llautó i bronze produeixen un ric color marró fosc que pot millorar encara més amb l'abrasió mecànica.
L'àcid selenós també es pot utilitzar com a agent oxidant en la preparació del glucógeno (etan-1,2-dione) del glicol.
L'àcid selenós també és una substància important per a la comprovació de fàrmacs.


NOTES:
L'àcid selenós és una càrrega perillosa. Es considera molt tòxic en quantitats excessives. I la ingesta de qualsevol quantitat significativa de substància és molt perjudicial. Si s'utilitza correctament amb la quantitat adequada, l'àcid selenós és una bona font alimentària.

Màxima qualitat, pols àcid selenós pur / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant l'àcid seleniós, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid seleniós, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like