Raffinosa Pentahidratat 99%, Melitosa

Raffinosa Pentahidratat al 99%, la melitosa és un hidrat de carboni complex, un trisacàrid compost de galactosa, fructosa i glucosa.

Detalls del producte

Raffinosa Pentahidratat 99%, Melitosa

image001

Xina Raffinose Pentahidratat al 99%, fàbrica de melitosi, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: melitriose o gossypose

Número CAS: 17629-30-0

Característiques: Pols cristal·lí blanc.

Puresa (Assaig): Raffinosa Pentahidratada 99% min.

Fórmula molecular: C18H42O21, C18H32O16 ∙ 5H2O

Fórmula de l'estructura:

image002

Recurs botànic: llavors de cotó

Paquet: tambor de 25 kg / fibra

Paraules clau:

Raffinosa Pentahidratat 99%, Melitosa


Descripció de

Raffinosa Pentahidratat al 99%, la melitosa és un hidrat de carboni complex, un trisacàrid compost de galactosa, fructosa i glucosa. Aquest producte químic es podia trobar en mongetes, cols, cols de Brussel·les, bròquil, espàrrecs, altres verdures i grans sencers. Raffinosa Pentahidratat 99%, la melitosa es hidrolitza a D-galactosa i sacarosa per D-galactosidasa. El D-GAL també hidrolitza altres D-galactòsids com ara l'estachiosi, la verbascosa i el galactinol [1-O- (D-galactosil) -myoinositol], si n'hi ha. L’enzim no divideix la galactosa, com en la lactosa;

Raffinosa Pentahidratat el 99% també es coneix com melitosa i es podria considerar que la galactosa + sacarosa es connectava mitjançant un enllaç glicosídic alfa i, per tant, Raffinosa Pentahidratada el 99%. Els intestins humans no contenen aquest enzim.

Raffinosa Pentahidratat 99%, la melitosa és el trisacàrid més conegut compost de galactosa, fructosa i glucosa. Existeix en la majoria de les plantes, mentre que també es coneix com melitosa, melitriosa o gossypose. Podria passar indistintament pel tracte gastrointestinal. Raffinosa Pentahidratat 99%, la melitosa és l'excel·lent factor de nutrició i factor de generació de Bacillus bifidus i altres bacteris beneficiosos. Pot millorar la defecació de la digestió i promoure l'absorció de calci, de manera que pot millorar la immunitat humana i tenir efecte sobre la prevenció de malalties i contra l'envelliment. Melitriose o Gossypose CAS 17629-30-0 és també el component clau del líquid de conservació / transport per als trasplantaments d'òrgans humans o animals, i el sinèrgic de prolongar el temps de supervivència d'un organisme viable.

Raffinosa Pentahidratat 99%, la melitosa és un trisacàrid compost de galactosa, fructosa i glucosa. Es pot trobar en mongetes, cols, cols de Brussel·les, bròquil, espàrrecs, altres verdures i grans sencers. La enzima α-galactosidasa, que no es troba al tracte digestiu humà, pot hidrolitzar Melitriose o Gossypose CAS 17629-30-0 a D-galactosa i sacarosa. L’AL-GAL també hidrolitza altres α-galactósids, com ara l'estachio, la verbascosa i el galactinol, si estan presents. L’enzim no divideix la galactosa lligada a β, com a la lactosa. La família de oligosacàrids Raffinose Pentahydrate 99%, la melitosa, són derivats d'alfa-galactosil de sacarosa i els més freqüents són la rafenosa trisacàrid, la tetacaccarida estachyosa i la pentasacàrid verbascosa. Són gairebé omnipresents al regne vegetal, trobant-se en una gran varietat de llavors de moltes famílies diferents, i només se situen en segon lloc a la sacarosa en abundància com a hidrats de carboni solubles. Els éssers humans i altres animals monogástrics no posseeixen l'enzim α-GAL per trencar les RFOs i aquests oligosacàrids passen sense digerir a través de l'estómac i de l'intestí superior. Al intestí inferior, es fermenten mitjançant bacteris productors de gasos que posseeixen l'enzim α-GAL i produeixen diòxid de carboni, metà i hidrogen, que condueixen a la flatulència associada a menjar mongetes i altres verdures. El α-GAL també està present a les ajudes digestives.

Raffinosa Pentahidratat 99%, Melitosa, sucre cristal·lí incolor, C18H32O16 ∙ 5H2O, amb poca o cap dolçor, obtinguda de llavors de cotó i remolatxa sucrera i trencant-se en fructosa, glucosa i galactosa en hidròlisi. Melitriose o Gossypose CAS 17629-30-0 és un trisacàrid, C18H32O16, compost de glucosa, fructosa i galactosa. S'obté de remolatxa sucrera i farina de llavors de cotó i està present en moltes llegums.

Com a proveïdor més famós de Xina Raffinose Pentahydrate 99%, Melitose Powder a Xina, el producte de Fengchen Group està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Raffinose Pentahydrate 99%, Melitose Powder. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Melitriose o Gossypose CAS 17629-30-0 quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Raffinose Pentahydrate al 99%, Melitose Powder from China, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

image003

Avantatges del Grup Fengchen

1. 15+ anys especialitzats en productes de salut.

2. Fàbrica certificada i cadena de subministrament estable.

3. Primera qualitat, control estricte abans de l'enviament.

4. Síntesi personalitzada per més de 20 químics professionals.

5. Hi ha disponible un petit servei, una mostra gratuïta i un servei de pas.

6. Lliurament ràpid.


Top Quality, pur Raffinose Pentahydrate 99%, fàbrica de pols de melitosa / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el 99% de pentahidrat de raffinosa, cal que us poseu en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: raffinosa pentahidratada al 99%, melitosa, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like