Pols de Sorbates de Potassi, Granulats de Sorbates de Potassi, Granulars, Franja E202 FCCIV

Pols de Sorbates de Potassi, Granulats de Sorbates de Potassi, Granulars, E202 FCCIV Nom del Producte: Sorbato de Potassi Granular, Granulado de Sorbato de Potassi, Strip Sinònims: K Sorbato, Sorbato de Potassi Granular Número de CAS: 24634-61-5 Característiques: pols blanca / tires / escates , grànuls, granulars ....

Detalls del producte

Pols de Sorbato de potassi, Granulado de sorbato de potassi, Granular, tira E202 FCCIV

image001.jpg

Nom del producte: sorbato de potassi granular, sorbato de potassi, grànul, tira

Sinònims: K Sorbate, Sorbato de Potasio Granular

Número CAS: 24634-61-5

Característiques: pols blanca / tires / escates, grànuls, granulats.

image002.jpg

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C6H7O2K o C6H7KO2, CH3CH = CH-CH = CH-CO2K


Estructura:

image003.jpg

Paquet: 25Kgs / cartró

image004.jpg


PARAULES CLAU:

Pols de Sorbato de Potassi, Granulado de Sorbato de Potassi, Granular, tira

image005.jpg

Descripció:

Sorbato de potassi granular, granulado de sorbato de potassi, tira és una substància química que es forma quan es lliguen salines de potassi amb àcid sòbbic, creant una sal d'àcids grassos que està polisaturada. A la temperatura ambient, el granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, la tira sembla una pols cristal·lina blanca, però la barreja es dissoldrà ràpidament en aigua, la qual cosa la revertirà cap a l'àcid sòrbic a mesura que es dissol el potassi. Algunes formes de sorbato de potassi apareixen com una pols groguenca que es pot dissoldre en propilenglicol, etanol o aigua per crear un conservant amb una gran varietat de nivells de pH.

El sorbato de potassi granular, granulado de sorbato de potassi, es va descobrir per primer cop a la muntanya. Químicament, es tracta d'una variació de l'àcid sóbric, un greix poliinsaturat. Com a sal de potassi, el sorbato de potassi s'utilitza com a conservant alimentari. Actualment, es fabrica de forma sintètica a gran escala. Aquest producte es descomponrà en aigua i diòxid de carboni dins del cos humà.

Sorbato de potassi granular, sorbato de potassi Granulado, tira és la sal potàssica de l'àcid sòbac, fórmula química CH3CH = CH-CH = CH-CO2K. És una sal blanca molt soluble a l'aigua (58,2% a 20 ° C). S'utilitza principalment com a conservant alimentari (número E 202). El granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, tira és efectiu en una varietat d'aplicacions, incloent aliments, vins i productes de cura personal. Tot i que l'àcid sòrbic es produeix naturalment en algunes baies, pràcticament tota la producció mundial d'àcid sòrbic, a partir del qual es deriva el sorbato de potassi, es fabrica sintèticament.

Amb les seves propietats antimicrobiàtiques, el granulat de sorbato de potassi, el grànul de sorbato de potassi, s'aplica com a conservant en diversos aliments. Això ajudarà a frenar el creixement i la propagació de bacteris i motlles nocius. S'utilitza àmpliament en formatge, productes horneados, xarops i melmelades. Tenint en compte que no deixa un postgust, el sorbato de potassi granular, el grànul de sorbato de potassi, la tira també s'aplica com a conservant per a aliments deshidratats com a fruites seques i deshidratades. Augmentarà notablement la vida útil dels aliments. Ara, tants suplements dietètics ho utilitzen com un ingredient important. Amb la capacitat d'evitar que el llevat continuï fermentant-se en ampolles, el sorbato de potassi granular, el grànul de sorbato de potassi, la tira també s'utilitza habitualment en la producció de vi.

Aquest additiu químic és àmpliament utilitzat com a conservant en aliments, begudes i productes de cura personal. el llevat de continuar fermentant a les ampolles és una sal inodora i sense gust produïda sintèticament a partir d'àcid sòbbic i hidròxid de potassi.

Es prolonga la vida útil dels aliments deixant de créixer el motlle, el llevat i els fongs.

Com el granulat de sorbato de potassi de la Xina més famós, el granulador de sorbato de potassi, el proveïdor de tira a la Xina, el granulat de sorbato de potassi del grup Fengchen, el granulador de sorbato de potassi, la tira estan ben equipats amb el paquet més nou i més segur.


Producció:

El sorbato de potassi granul·lar, el sorbato de potassi El grànul es produeix industrialment neutralitzant l'àcid sòbac amb hidròxid de potassi. L'àcid sorčcic precursor es produeix en un procés de dos passos a través de la condensació de crotonaldehid i ketè.

El granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, tira és bastant fàcil de fabricar. Una combinació d'hidròxid de potassi i àcid sòrbico provocarà una reacció que generarà aigua i hidròxid de potassi com a vincle de molècules. A continuació, es pot estrènyer l'aigua per crear una forma sòlida de la substància química o el sorbat potàssic pot quedar dissolt a l'aigua per a aplicacions líquides del conservant.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts sorbates de potassi granulats, granulats de sorbato de potassi, fabricants de tira a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:

Moltes persones i experts consideren granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, tira ideal per a aplicacions en aliments, ja que és molt soluble i es pot utilitzar en una àmplia gamma de nivells de pH. Així, el granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, tira pot aplicar-se a una sèrie de productes sense preocupar-se que es descompongui. La majoria de les organitzacions de control dels aliments consideren que la substància no es relaciona amb OMG ni kosher pel que no afecta la distribució legal dels productes. El granulat de sorbato de potassi granular, sorbato de potassi, la tira generalment apunta bé a les proves de seguretat i no conté olors o sabors addicionals que alterin l'experiència alimentària quan s'afegeixin als productes comercials.

Usos:

El granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, es troba en molts productes alimentaris, especialment aquells destinats a ser emmagatzemats i consumits a temperatura ambient. Això ajuda a evitar les partícules com el motlle o el fong que poden provocar que els aliments es malmetin o malmeten les persones. Els productes lactis, les fruites i verdures processades o els productes lactis solen contenir aquest producte.

Els enòlegs també utilitzaran sorbates de potassi granulats, grànuls de sorbates de potassi, en forma de part del procés de fermentació perquè el vi es pugui desenvolupar sense llevats que alterin el sabor devorant el contingut de sucre de les baies. Molts embolcalls o revestiments encerats en aliments també contenen sorbato de potassi com a forma d'augmentar els nivells conservadors sense alterar la recepta dels aliments.

Els productes d'higiene personal o de bellesa també usaran sorbats de potassi granulats, grànuls de sorbats de potassi, tira en les seves solucions. Els condimentadors de xampú, la loció, la crema i altres productes líquids sovint contenen conservants per evitar que els productes es malmetin o es trenquin quan es queden a la prestatgeria o en l'emmagatzematge de la temperatura ambient durant llargs períodes de temps.

Els segelladors, les glosses i els recobriments industrials solen utilitzar el sorbato de potassi granular, el grànul de sorbato de potassi, la tira també. Això ajudarà a evitar que el segell trenqui amb el temps i ajudarà a preservar els materials per sota. Si el brillo s'utilitza en una matèria orgànica com la fusta, evitarà que el motlle, el fong o el llevat s'adhereixin a la superfície i causin danys.

El sorbato de potassi granular, sorbato de potassi El grànul s'utilitza per inhibir els motlles i llevats en molts aliments, com el formatge, el vi, el iogurt, les carns seques, la sidra de poma, els refrescs i les begudes de fruites i els productes al forn. S'utilitza en la preparació d'articles com el xarop de xiclet i els batuts que serveixen restaurants de menjar ràpid com McDonald's. El sorbato de potassi granular, granulat de sorbato de potassi, tira també es pot trobar a la llista d'ingredients de molts productes de fruites seques. A més, els productes d'herbes dietètics contenen generalment sorbates de potassi, que actuen per prevenir el floridura i els microbis i augmenten la seva vida útil. S'utilitza en quantitats en què no es coneixen efectes adversos per a la salut, en períodes curts de temps. A més, el granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, tira s'utilitza en molts productes de cura personal per inhibir el desenvolupament de microorganismes per a l'estabilitat de la plataforma. Algunes fàbriques estan prenent sorbato de potassi granular, granulado de sorbato de potassi, tira com a substitut de parabens. L'alimentació de tub d'aquest additiu redueix la càrrega gàstrica dels bacteris patògens.

També conegut com "estabilitzador de vi", granulado de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, tira produeix àcid sòrbico quan s'afegeix al vi. Serveix a dos propòsits. Quan la fermentació activa ha cessat i el vi es destrossa per a l'últim moment després de la neteja, el sorbato de potassi fa que qualsevol llevat supervivent sigui incapaç de multiplicar-se. Els llevats que viuen en aquest moment poden continuar fermentant qualsevol sucre residual en CO2 i alcohol, però quan moren, no hi haurà nou llevat que pugui produir fermentacions futures. Quan un vi s'odoleix abans d'embotellar, el granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, s'utilitza per evitar la refermentació quan s'utilitza juntament amb metabisulfito de potassi. S'utilitza principalment amb vins dolços, vins escumosos i algunes sidres dures. No obstant això, el granulat de sorbato de potassi, el granulado de sorbato de potassi, es pot afegir a les vetes de taula, que presenten dificultats per mantenir la claredat després de la multitud

Fengchen Group és un proveïdor líder de granulats de sorbates de potassi de la Xina, granulats de sorbato de potassi, proveïdor i proveïdor de tira. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el correcte granulat de sorbato de potassi de la Xina, granulat de sorbato de potassi, fabricant i proveïdor de tira quan ho necessitin. Quan compreu o compra sorbates de potassi granulats, granulats de sorbates de potassi, tira de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Altres noms:

Sorbistat K, K Sorbate, Sorbato de Potassi Granular

24634-61-5; Sorbistat-K; Sorbistat potassi; Potassi (E, E) -sorbato; Potassi 2,4-hexadienoato


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Índexs de productes:

Aspecte: Granulat o tira blanca.

Densitat a granel 500g / L

Punt de fusió (descompondre) 270C

Solubilitat: 67.6 g / 100 ml, 20 cm

Assay% 98.0 ~ 101.0%

Pèrdua d'assecatge 1,0% màx

Acidesa o alcalinitat 1.0% màx

Aldehid (com formaldehid) 0,1% màx

Plom (Pb) 5ppm Màx

Heavy Metals (com Pb) 10 ppm Màx

Arsènic 3ppm Màx

Mercuri 1ppm Màx

La mida de partícula passa entre 20-40 US 80%


Altra informació:

El sorbato de potassi granular, el sorbato de potassi El grau, la tira es va poder trobar en diverses fonts, principalment com a conservant en aliments preparats. Impedeix el creixement del floridura, els fongs i el llevat que poden ser la causa dels aliments que vagin malament. El sorbato de potassi granular, granulado de sorbato de potassi, tira es podria fabricar fàcilment. La bona notícia és que és bastant econòmic. Això fa que sigui també una opció perfecta per a moltes aplicacions industrials. El granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, generalment es considera que la safata és segura per al contacte i el consum. No obstant això, pot ser que no s'utilitzi de manera excessiva o excessiva. Els que són al·lèrgics al potassi també poden tenir dificultats per consumir aliments o utilitzar productes que la contenen.


Efectes secundaris (Reaccions adverses) i Notes:

En la majoria dels casos, el granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, la tira és considerat no tòxic i segur per al seu ús en aplicacions comercials i culinàries. Tanmateix, molts experts encara creuen que l'addició d'ingredients sintètics als aliments, especialment els aliments que es consumeixen amb regularitat, podria provocar efectes secundaris a llarg termini.

Aquells que consumeixen grans quantitats d'aliments que contenen sorbato de potassi poden patir diarrees que poden provocar que esgotin el valor nutritiu del seu sistema. En casos excepcionals, algunes persones poden patir nàusees ja que el cos es veu atrapat per la quantitat de K en el cos.

Aquells que freqüentment utilitzen productes cosmètics que contenen granulado de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, la tira com a conservant podria tenir erupcions o irritacions si el seu cos s'exposa excesivamente al fàrmac. Pot provocar irritacions als ulls si es posa en contacte amb ells.

Aquells que són al·lèrgics al potassi són encara més propensos a desenvolupar una reacció negativa al sorbato de potassi granular, granulado de sorbato de potassi, tira. Aquests individus hauran d'evitar que aquesta substància química es mantingui còmoda. En casos extrems això pot conduir a problemes renals o renals que acaben amb danys greus.

Alta qualitat, sorbato de potassi pur Granulat, granulat de sorbato de potassi, fàbrica de tira / substància a la Xina; Xina Granulat de Sorbato de Potassi, Granulado de Sorbato de Potassi, Proveïdor de Matèries Primeres en Xina. Xina Granulat de sorbato de potassi, granulado de sorbato de potassi, fabricant de pols en pols a la Xina.


Si busqueu el sorbat de potassi en pols, el grànul de sorbato de potassi, granular, tira e202 fcciv, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: sorbates de potassi en pols, grànuls de sorbates de potassi, granulars, franja e202 fcciv, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like