Forma sòlida de potassi en forma de floc

Forma sòlida de potassi Forma de floc és un pols o flocs cristal·lins blancs amb un rendiment absorbent d'aigua i una lleugera olor a àcid fòrmic. Aquesta substància és soluble en aigua i glicerol, una mica soluble en etanol.

Detalls del producte

Forma sòlida de potassi en forma de floc

image001

Xina Forma sòlida de potassi en forma de fàbrica de flocs, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 590-29-4

Característiques: Vidres o escates delicades de color blanc.

Puresa (Assaig): Pure.

Fórmula molecular: CHKO2-, CHKO2

Fórmula de l'estructura:


image002

image003


Paquet: 25 kg / bossa


Paraules clau:

Forma sòlida de potassi en forma de floc


Descripció:

Forma sòlida de potassi Forma de floc és un pols o flocs cristal·lins blancs amb un rendiment absorbent d'aigua i una lleugera olor a àcid fòrmic. Aquesta substància és soluble en aigua i glicerol, una mica soluble en etanol.

Identificació: composició elemental: la solució aquosa es pot analitzar per potassi per diversos mètodes.

Toxicitat: forma sòlida de potassi El formatge es considera no tòxic per ingestió de petites dosis.

Forma sòlida de potassi Formata s’utilitza per preparar oxalat de potassi simplement escalfant-se a 360 ° C.


Propietats físiques

Cristalls romboèdrics incolors o grànuls deliquesc; solubilitat molt més gran en aigua calenta, 657 g / 100 ml a 80 ° C; soluble en alcohol; insoluble en èter.

Forma sòlida de potassi El formatge sòlid és un compost químic útil en la producció de metall potassi i en la indústria del petroli i del gas, sovint en una solució aquosa (sola o barrejada amb formiat de cesi), per produir una salmorra densa i respectuosa amb el medi ambient que es podria utilitzar com a fluid de transferència de calor. Forma sòlida de formiat de potassi Flake està disponible tant en forma sòlida com en solució. Fengchen Group fabrica molts graus estàndard quan és aplicable (Reactius i tècnics de grau; Grau alimentari, agrícola i farmacèutic; grau òptic, USP i EP / BP).

Hi ha disponible un embalatge típic i personalitzat. La informació tècnica, de recerca i de seguretat addicional (MSDS) també està disponible per convertir unitats de mesura rellevants. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir-ho.

Forma sòlida de potassi Forma Flake, HCO2K, HCOOK o CHKO2 és la sal de potassi de l'àcid fòrmic. El sòlid blanc és un procés intermedi de potassi de formiat per a la producció de potassi. Forma sòlida de potassi, formada, també s'ha investigat Flake com a sal potencial de desglaç per al medi ambient també per utilitzar-lo a la carretera.

Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants de floc sòlids més coneguts de Format de potassi a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació

1.S'utilitza àmpliament en el fluid de realització en un camp de petroli.

2. A la indústria de la pell, la forma sòlida de potassi de formatge Flake també troba les seves aplicacions;

3. Podria funcionar com a agent reductor en la indústria de la impressió i el tenyit;

4. Aquesta substància química pot actuar com a coagulador en el ciment; o s'utilitza en la fabricació de negre de carboni.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la Xina de Forma sòlida de potassi. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de formatge sòlid de Forma sòlida de potassi de la Xina quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar el sòlid format de Potassi de Flake a partir de la Xina, si us plau, adreceu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

image004


Fengchen Group és un fabricant de renom. Podem canviar i ajustar les especificacions per satisfer els vostres requisits de qualitat.

Forma sòlida de qualitat, de sòlid formatat de potassi de primera qualitat, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el flocs de forma sòlida de formiat de potassi, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: forma sòlida de potassi, escates, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like