Fosfolípids de pols de rovell d'ou, lecitina de rovell d'ou, fosfatidilcolina

Nom del producte: Fosfolípids de pols de rovell d'ou, lecitina de rovell d'ou
Tipus: PL-30, PL-60, PL-90
Sinònims: Fosfolípids de rovell d'ou, Fosfatidilcolina
Característiques: pols fina groga
Puresa (assaig): PL-30, PL-60, PL-90
Paquet: 20Kgs o 25Kgs / Ctn; 25Kgs / tambor de fibra

Detalls del producte

Fosfolípids de rovell d'ou en pols, lecitina de rovell d'ou, fosfatidilcolina

Fosfolípids de pols de rovell d'ou, lecitina de rovell d'ou (001) .jpg 

Nom del producte: Fosfolípids de pols de rovell d'ou, lecitina de rovell d'ou

Tipus: PL-30, PL-60, PL-90

Sinònims: Fosfolípids de rovell d'ou , Fosfatidilcolina

Característiques: pols fina groga

Puresa (assaig): PL-30, PL-60, PL-90

Paquet: 20Kgs o 25Kgs / Ctn; 25Kgs / tambor de fibra

Hi ha altres paquets disponibles a petició.

EMMAGATZEMATGE: Emmagatzemeu-lo bé segellat per sota de -20C.

SHELF-LIFE: 24 mesos a partir de la data de fabricació especificada al paquet.


PARAULES CLAU:

Fosfolípids de rovell d'ou en pols, lecitina de rovell d'ou, fosfatidilcolina

图片 6.jpg


Descripció de

Els fosfolípids de rovell d'ou en pols o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) són una excel·lent font de fosfolípids. La pols de rovell d'ou (EYP) conté al voltant del 60% de lípids, que consisteixen, en general, en lípids neutres (65%), fosfolípids (31%) i colesterol (4%).


Els fosfolípids de rovell d'ou o la lexitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) són una lecitina de rovell d'ou purificada d'alta qualitat extortat i refinada amb rovell d'ou de pollastre fresc mitjançant les nostres tècniques originals mitjançant controls estrictes de procés i qualitat.


APLICACIÓ i usos :

Els fosfolípids de rovell d'ou en pols o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) es poden aplicar en diversos tipus d'aliments per a la salut o productes farmacèutics.

ESPECIFICACIONS de fosfolípids de pols de rovell d'ou o de leucitina de rovell d'ou PL-30, 60, 90 :

图片 5.jpg

Els fosfolípids de rovell d'ou o la lexitina de rovell d'ou (Fosfolípids de rovell d'ou, Fosfatidilcolina) és un tipus de lecitina, un grup de compostos que contenen principalment fosfolípids, que es deriven dels ous.

Biologia:

La fosfatidilcolina és el principal component de fosfolípids de pols de rovell d'ou o de lecitina de rovell d'ou. Es presenta en tots els organismes cel·lulars, sent un dels components importants de la part fosfolípida de la membrana cel·lular. Altres components inclouen fosfatidiletanolamina i esfingomielina.


Producció:

Els fosfolípids de rovell d'ou en pols o de leucitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) solen ser extrets químicament utilitzant etanol, acetona, èter de petroli, però no benceno o hexà a causa de les restriccions als dissolvents residuals per part de la normativa farmacèutica. És un emulsionant, especialment per a ús parenteral, ja que no necessita ser metabolitzat. En una solució aquosa, els seus fosfolípids poden formar liposomes, fulles de bicapa, micelles o estructures laminars, depenent de la hidratació i la temperatura. Això dóna lloc a un tipus de tensioactiu que normalment es classifica com anfipàtic.


Els fosfolípids comercials de rovell d'ou en pols o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina), especificats en molts països com els utilitzats per companyies farmacèutiques, són una barreja altament purificada de fosfolípids, sense triglicèrids, ni colesterol ni proteïnes.


Propietats i aplicacions:

Els fosfolípids de la rovella de rovell d'ou o la lecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) tenen propietats d'emulsió i lubricant, i és un surfactant. Es pot integrar totalment a la membrana cel·lular en humans. Per tant, no necessita ser metabolitzat. Els fosfolípids de la rovella de ou o la lecitina de rovell d'ou (Fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) poden ser ben tolerats pels humans i no tòxics quan s'ingereixen; Alguns emulsionants sintètics només es poden excretar a través dels ronyons.


Les aplicacions inclouen:

- En la indústria farmacèutica, els fosfolípids de rovell d'ou o la leecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) actuen com un agent humectant, estabilitzant i un portador d'enriquiment de la colina, ajuda en emulsions i encapsulació, i és un bon agent de dispersió. Es pot utilitzar en la fabricació d'infusions de greixos per via intravenosa i per a ús terapèutic. Exemples d'aplicacions intravenoses són propofol per anestèsia, fàrmacs AINE, etc.

- En la indústria de la cosmètica, els fosfolípids de rovell d'ou o la lexitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) s'utilitzen per produir emulsions estables d'O / W per a composicions cosmètiques o excipients farmacèutics.


Fengchen Group és un proveïdor líder de fosfolípids de pols de rovell d'ou o de leucitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) en pols procedents de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de fosfolípids de pols de rovell d'ou o de lecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar fosfolípids de pols de rovell d'ou o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) en pols, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi

Nom del producte: Fosfolípids de rovell d'ou (en pols)

imatge.png


Emmagatzematge : emmagatzemeu-lo en lloc fresc i sec, manteniu-vos fora de la llum forta i calenta.

Aquí us confirmem que aquest material és lliure de OMG, lliure d'al·lèrgens i irradiació lliure.


Un dels mètodes de producció:

Aïllament i purificació de fosfolípids de rovell d'ou en pols o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) mitjançant l'extracció de líquid i les tècniques de líquid supercrític a escala pilot


Fosfolípids de rovell d'ou de qualitat superior o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) fàbrica de pols / substància a la Xina; Fosfolípids de rovell d'ou en pols o llecitina de rovell d'ou (rovell d'ou fosfolípids, fosfatidilcolina) en pols CAS 1137-42-4 proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina fosfolípids de rovell d'ou en pols o llecitina de rovell d'ou (fosfolípids de rovell d'ou, fosfatidilcolina) fabricants de pols a la Xina.


Si esteu buscant els fosfolípids de pols de rovell d'ou, lecitina de rovell d'ou, fosfatidilcolina, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: fosfolípids de pols de rovell d'ou, lecitina de rovell d'ou, fosfatidilcolina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like