Àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP

Nom del producte: àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP Número CAS: 50-21-5 Característiques: líquid clar, incolor i lleugerament xarop. Assaig: Àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Fórmula molecular: C3H6O3 Estructura: Forma de dosificació: API Qty IN 20'FCL: 24MT MOQ: 25kg QC: CGMP / BP / USP / EP / CP ...

Detalls del producte

Lactic Acid 80%, Lactic Acid 88% liquid picture.jpg

Nom del producte: àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP

Número CAS: 50-21-5

Característiques: líquid clar, incolor, lleugerament xarop.

Assay: àcid làctic 80%, àcid làctic 88%

Fórmula molecular: C3H6O3

Estructura:

Lactic Acid 80%, Lactic Acid 88% structure formula.gif

Forma de dosificació: API

Quant a 20'FCL: 24MT

MOQ: 25kg

QC: CGMP / BP / USP / EP / CP

HS CODE: 29181100

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP

---------------------

Propietats físiques de l'àcid làctic:

Fórmula química: C3H6O3

Nom químic: àcid (S) -2-hidroxi-propanoic

Pes molecular: 90,08

Aparença física: solució aquosa

Sabor: gust d'àcid suau

Punt de fusió: 53oC / 127oF

Punt d'ebullició: 200oC / 390oF

Solubilitat en aigua (g / 100 g H2O): miscible

Dissociation Constant, Ka: 1.38 * 10 ^ -4

pKa: 3,86

pH (solució al 0,1%, 25oC): 2,9

pH (solució de 0,1 N, 25oC): 2.4

-------------------------

Descripció de l'àcid làctic:

-----------------------

Àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP és un líquid gelós i soluble en aigua, C3H6O3, produït pel metabolisme anaeròbic de glucosa en músculs, per certes bacteris i per mètodes sintètics. L'àcid làctic està present en aliments fermentats com el iogurt i el xucrut i s'utilitza en aliments i begudes com a aroma i conservant, en la tintura i en la impressió tèxtil i en productes farmacèutics.

----------------------------

Personatges: àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP és líquid clar, incolor i lleugerament xarop. És miscible amb aigua i etanol (96%)

Emmagatzematge: mantingui àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP en recipient hermètic i protegeixi de la llum.

----------------------

L'àcid làctic és un compost produït quan la glucosa es descompon i s'oxida. Durant un exercici intens quan els nivells d'oxigen són més baixos, es produeix més àcid làctic, que pot produir ions d'hidrogen i una sensació d'ardor als músculs mentre estan actius. Malgrat el mite, però, el dolor continu en els dies posteriors a un intens esforç no es deu a una acumulació d'àcid làctic, sinó a petites llàgrimes musculars i inflamacions.

---------------------------------

L'àcid làctic és un compost orgànic amb la fórmula CH3CH (OH) COOH. En estat sòlid, és blanc i soluble en aigua. En estat líquid, àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP és incolor. Està fabricat de manera natural i sintètica. Amb un grup hidroxil adjacent al grup carboxilo, l'àcid làctic es classifica com un àcid alfa-hidroxià. En la seva base conjugada anomenada lactat, juga un paper en diversos processos bioquímics.

En solució, es pot ionitzar un protó del grup carboxilo, produint el ion lactato CH3CH (OH) CO2. En comparació amb l'àcid acètic, el seu pKa és 1 unitat menys, el que significa que l'àcid làctic es desprotona 10 vegades més fàcilment que l'àcid acètic. Aquesta major acidesa és la conseqüència de l'enllaç d'hidrogen intramolecular entre el grup α-hidroxil i el grup carboxilat.


L'àcid làctic és quiral, que consta de dos isòmers òptics. Es coneix com L - (+) - àcid làctic o (S) - àcid làctic i l'altre, la seva imatge mirall, és D - (-) - àcid làctic o (R) - àcid làctic. Una barreja de les dues en quantitats iguals es denomina àcid DL-làctic o àcid làctic racèmic.


L'àcid làctic és higroscòpic. L'àcid DL-làctic és miscible amb aigua i amb etanol per sobre del seu punt de fusió que es troba al voltant dels 17 o 18 ° C. L'àcid D-làctic i l'àcid làctic tenen un punt de fusió més alt.


En animals, L-lactat es produeix constantment a partir de piruvat a través de l'enzim lactato deshidrogenasa en un procés de fermentació durant el metabolisme normal i l'exercici.

A la indústria, la fermentació d'àcid làctic es realitza mitjançant bacteris d'àcid làctic, que converteixen carbohidrats simples com la glucosa, la sacarosa o la galactosa a l'àcid làctic.

En la medicina, el lactat és un dels principals components de la solució de Ringer lactat i la solució d'Hartmann. Aquests fluids intravenosos consisteixen en cations de sodi i potassi juntament amb lactats i anions de clorur en solució amb aigua destil·lada, generalment en concentracions isotòniques amb sang humana. S'utilitza més comunament per a la reanimació de líquid després de la pèrdua de sang a causa del trauma, la cirurgia o les cremades.

------------------

Gràfic de flux de producció d'àcid làctic 80%, àcid làctic 88%:

Lactic Acid 80%, Lactic Acid 88% production flow chart.gif

-------------------------------

Àcid làctic i lactat

L'àcid làctic és un àcid feble, el que significa que només es separa parcialment de l'aigua. L'àcid làctic es dissocia en aigua resultant en lactat i H +. Aquesta és una reacció reversible i l'equilibri es representa a continuació.

CH3CH (OH) CO2H H + + CH3CH (OH) CO2-Ka = 1,38 x 10-4


Segons el pH ambiental, els àcids febles com l'àcid làctic estan presents com l'àcid en la seva forma no associada a pH baix o com la sal d'ions a un pH més alt. El pH a què es dissociava el 50% de l'àcid es denomina pKa, que per a l'àcid làctic és de 3,86.

Sota circumstàncies fisiològiques, el pH generalment és superior al pKa, de manera que la majoria d'àcid làctic en el cos es dissociarà i es presentarà com lactat. En la forma no sindicada (sindicalitzada) els substrats poden passar a través de les membranes lipídicas, a diferència de la forma dissociada (ionitzada) que no pot.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder d'àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d'àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP quan ho necessitin. Quan compreu o compra àcid làctic el 80%, l'àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP, dirigiu-vos al grup Fengchen.

--------------------------

Ús i aplicacions d'àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP:

Fluids intravenosos, regulació del pH, segrest de metalls, quirals intermedis, solucions de diàlisi, agent antiinflamatori, agent hidratant

-------------------------------

Àcid làctic en aliments:

L'àcid làctic està naturalment present en molts productes alimentaris. Està format per fermentació natural en productes com el formatge, el iogurt, la salsa de soja, la massa sana, els productes carnis i les verdures escabetxades.

L'àcid làctic també s'utilitza en una àmplia gamma d'aplicacions alimentàries, com ara productes de fleca, begudes, productes carnis, confiteria, productes lactis, amanides, apòsits, menjars preparats, etc. L'àcid làctic en productes alimentaris sol ser un regulador de pH o com a conservant. També s'utilitza com a agent aromatitzant.

----------------------------

Certificat d'anàlisi

Especificació d'àcid làctic EP 8.0, àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP


Articles

Especificació

Personatges

Líquid gelat sense color o lleugerament groc. Miscible amb aigua i etanol (96 per cent)

Identificació

La solució és molt àcida.

Densitat relativa: 1,20 ~ 1,21

Dóna la reacció dels lactats.

Proves

Aparença

No més intens que la solució de referència BY6.

Eter substàncies insolubles

No més opalescents que el solvent utilitzat per a la prova.

Sucres i altres substàncies reductores

No es forma cap precipitat vermell o verdós

Metanol

Màx. 50ppm

Àcids cítrics, oxàlics i fosfòrics

No més opalescente que el de la solució de referència

Calci

Màx. 200ppm

Sulfats

Màx. 200ppm

Bario

No és més intens que el de la solució estàndard

Heavy metal

Màxim 10 ppm

Cendres sulfatades

Màx 0.1 per cent

Endotoxines bacterianes

Màxim de 5 IU / g

Assaig

88,0%


Especificació de l'àcid làctic BP 2015, àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP

Articles

Especificació

Personatges

Líquid gelat sense color o lleugerament groc. Miscible amb aigua i etanol (96 per cent)

Identificació

La solució és molt àcida.

Densitat relativa: 1,20 ~ 1,21

Dóna la reacció dels lactats.

Proves

Aparença

No més intens que la solució de referència BY6.

Eter substàncies insolubles

No més opalescents que el solvent utilitzat per a la prova.

Sucres i altres substàncies reductores

No es forma cap precipitat vermell o verdós

Metanol

Màx. 50ppm

Àcids cítrics, oxàlics i fosfòrics

No més opalescente que el de la solució de referència

Calci

Màx. 200ppm

Sulfats

Màx. 200ppm

Bario

No és més intens que el de la solució estàndard

Heavy metal

Màxim 10 ppm

Cendres sulfatades

Màx 0.1 per cent

Endotoxines bacterianes

Màxim de 5 IU / g

Assaig

88,0%

--------------------------------------

Propietats químiques

 

-------------------------------

Àcid làctic de primera qualitat, 80% àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP fàbrica a la Xina; Àcid làctic de la Xina 80%, Àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, proveïdors USP a la Xina. Àcid làctic de la Xina 80%, Àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP Fabricants a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant l'àcid làctic 80%, àcid làctic 88% Pharma Grade BP, EP, USP, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Àcid làctic 80%, àcid làctic 88% pharma grau BP, EP, USP, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like