Orotat de magnesi CAS 34717-03-8, Orotato de sodi CAS 456-72-4, Orotat de zinc CAS 60388-02-5

Orotato de magnesi CAS 34717-03-8, Orotato de sodi CAS 456-72-4, Orotato de zinc CAS 60388-02-5 Descripcions: Orotato de magnesi, Orotato de sodi, Orotato de zinc són suplement nutricional de sal important. S'utilitzen principalment per al suplement de Mg, Na, Zn. Orotat de magnesi, orotat de sodi, orotat de zinc ...

Detalls del producte

Orotat de magnesi CAS 34717-03-8, Orotato de sodi CAS 456-72-4, Orotat de zinc CAS 60388-02-5

Magnesium Orotate, Sodium Orotate, Zinc Orotate.png

Nom del producte:

Orotat de magnesi

API Raw Material

Orotat de sodi

API Raw Material

Orotat de zinc

API Raw Material

Sinònims:

Orotate magnesi

Àcid Orotic Magnesi

Orotate de sodi

Àcid Orotic Sodi

Orotate Zinc

Àcid Orotic Zinc

Característiques

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Número CAS:

34717-03-8

456-72-4

60388-02-5

Assaig:

98. 0% ~ 101.0%
Orotat de magnesi

98. 0% ~ 101.0%
Orotat de sodi

98. 0% ~ 101.0%
Orotat de zinc

Fórmula:

C10H6MgN4O8

C5H3N2NaO4

C5H4N2O4.Na

C10H6N4O8Zn

Estructura:

Magnesium Orotate formula.png

Sodium Orotate formula.png

Zinc Orotate formula.png

Descripcions:
Orotat de magnesi, orotat de sodi, orotat de zinc són suplement nutricional de sal important. S'utilitzen principalment per al suplement de Mg, Na, Zn. Orotat de magnesi, orotat de sodi, zinc orotat s'utilitzen en el producte sanitari, el producte farmacèutic també algunes begudes. S'afegeixen a begudes, productes sanitaris, alguns aliments i medicaments. Orotat de magnesi, orotat de sodi, orotat de zinc s'utilitzen per lluitar contra la deficiència de magnesi, sodi o zinc.
Paquet: 25Kg / Tambor
Emmagatzematge: contenidors ben segellats. Fora de la llum directa i la calor.
Paraules clau: orotat de magnesi, orotat de sodi, pols d'API en matèria primera de zinc orotà

-------------------

Com a professional de la Xina Orotate de magnesi, Orotate de sodi, proveïdor de matèria primera de zinc Orotate i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant magnesi Orotate, Orotate de sodi, Zinc Orotate API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

-------------------

Orotate de magnesi Descripció:

L'orotato de magnesi és una sal de magnesi vinculada a l'àcid oròtic. La sal d'orotat de magnesi és la forma més fàcil d'absorbir de magnesi. És capaç de passar a través de les cèl·lules del cos molt fàcilment, especialment quan es compara amb altres tipus de magnesi. L'API de magnesi Orotate Raw Material serà l'elecció perfecta per als suplements de magnesi. L'orotato de magnesi és el millor que pots obtenir.

Tres beneficis principals de l'orotat de magnesi:

Tenir un nutrient que pugui passar fàcilment a la cèl·lula i utilitzar-lo de forma eficient és increïblement útil, especialment per als que actualment pateixen una deficiència de nutrients. L'orotato de magnesi té nombrosos beneficis, incloent la salut cardiovascular i el suport gastrointestinal.

1. Matèries primeres d'orotato de magnesi, l'API és compatible amb la salut cardiovascular

Les investigacions més recents suggereixen que les sals d'àcid oròtic, les sales d'orotato de magnesi per ser específics, admeten el cor. Un altre estudi famós també va demostrar que l'orotato de magnesi pot ser beneficiós per a aquells que han patit una insuficiència cardíaca.

2. Raw Material d'orotato de magnesi, API augmenta la resistència i la resistència

La investigació animal i humana ha demostrat que l'orotato de magnesi pot ser eficaç per augmentar la resistència i la tolerància a l'exercici. Aquests efectes van ser especialment determinats en aquells que anteriorment van patir problemes cardiovasculars. Els atletes entrenats també han mostrat efectes de suport a la resistència després de la suplementació amb orotato de magnesi.

3. Raw Material d'orotato de magnesi, API proporciona suport GI

Una investigació centrada en nens amb constipació va trobar que l'orotato de magnesi era efectiu per alleujar els símptomes. No és cap sorpresa per a la majoria dels metges perquè el orotato de magnesi és famós per ser un laxant natural. Els beneficis de l'orotato de magnesi en altres afeccions gastrointestinals, com la síndrome d'intestí irritable, encara no s'han determinat. Es necessita una investigació futura per demostrar el paper de l'orotato de magnesi en el suport del sistema GI.

-------------------

Impedeix la deficiència de magnesi:

L'orotato de magnesi ajuda a prevenir una deficiència de magnesi, que és important ja que moltes persones consumeixen menys de la dieta recomanada. Aquest tipus d'ingesta subòptima s'ha associat amb la diabetis tipus 2, la hipertensió arterial i la malaltia de l'artèria coronària, segons un informe de Revisions nutricionals del març de 2012.

El magnesi juga un paper molt important en la contracció muscular i la funció nerviosa. Nosaltres Magnesi ho orotem per produir proteïnes i ADN. Podem sentir-nos lents si no hi ha prou magnesi, ja que cada cel·la depèn d'ella per generar energia. L'orotato de magnesi ens ajudarà a resoldre aquest problema.

Per evitar nivells baixos de magnesi, la ingesta recomanada per a les dones és de 310 mil·ligrames a 320 mil·ligrams diaris, mentre que per a homes de 400 mil·ligrames a 420 mil·ligrams.

 

L'API de matèria primera d'orotato de magnesi manté la salut del cor:

Fins i tot el magnesi només ajuda a mantenir un batec regular, i quan el vostre suplement inclou àcid oròtic, pot obtenir beneficis addicionals del cor. L'orotato de magnesi serà perfecte.

En estudis habituals, els pacients amb insuficiència cardíaca congestiva que van prendre orotato de magnesi van sobreviure més que els pacients que no van prendre suplements d'orotato de magnesi.

Investigacions més recents al 2010 també van demostrar que els símptomes van millorar en un 39% dels pacients que van prendre orotato de magnesi, mentre que els símptomes van empitjorar en un 56% per cent dels pacients que van prendre un placebo.

 

L'API de matèria primera d'orotato de magnesi construeix forts ossos:

El magnesi és tan important per als ossos forts com la vitamina D i el calci. Encara que el calci aporti el mineral que construeix l'os, no es pot absorbir al vostre sistema tret que tingui molta vitamina D, i la síntesi de vitamina D depèn del magnesi. L'orotato de magnesi serà una bona opció per a la font del magnesi.

Investigadors de la Facultat de Medicina de Harvard i la Facultat de Medicina de la Universitat de Vanderbilt van trobar que una ingesta elevada de magnesi va reduir significativament el risc de deficiència de vitamina D, segons el seu informe publicat a BMC Medicine l'agost de 2013

 

Efectes secundaris d'orotato de magnesi

L'orotato de magnesi consumit a través dels suplements pot extreure aigua addicional a l'intestí i estimular els músculs a la paret del còlon. Això significa que dosis elevades de orotato de magnesi poden causar diarrea, nàusees i calambres abdominals.

-------------------

L'orotato de magnesi és un compost que s'ha utilitzat de manera efectiva per tractar la deficiència de magnesi i els seus símptomes associats. En l'orotato de magnesi, el magnesi està lligat a l'àcid oràic. Si bé una tableta de 500 mg de orotato de magnesi pot contenir només 31 mil·ligrams de magnesi, el mineral s'absorbeix de forma molt eficient pel cos. L'orotato de magnesi pot utilitzar-se per millorar el son, ja que inhibeix algunes hormones d'estrès com l'adrenalina. Els metges també ho associen amb una millor salut cardiovascular, en funció del fet que el mineral pot ajudar a alleujar la tensió dels vasos sanguinis i la pressió arterial. L'orotato de magnesi suporta bona hidratació del cos ajudant a regular el flux de sodi i potassi a través de les cèl·lules.

 

-------------------

Altres noms de Oroate de sodi:

4-Pirimidinacarboxilicità, 1,2,3,6-tetrahidro-2,6-dioxo-, sal monosòdic (9CI); Àcid Orotic, sal monosòdic (8CI); Orotato monosòdic; Sal d'àcid àcid; Sodiumorotate

-------------------

 

El Orotat de zinc és una sal mineral que es troba en el cos humà en quantitats traça. Cada molècula d'orotato de zinc es compon de dues molècules d'àcid oròtic i un àtom de zinc.

Aquesta forma particular de zinc va ser més fàcilment absorbida pel cos humà i, per tant, més indicativa per al tractament i la prevenció de la malaltia. L'orotato de zinc, en comparació amb els carbonats de zinc, els clorurs i els sulfats, va proporcionar una major biodisponibilitat al cos.

 

Beneficis per a la salut del zinc Orotate:

- Propietats antioxidants fortes

Aquestes propietats antioxidants ajuden a protegir la pell de la llum UV nociva. Els orotates de zinc també actuen com un dels principals components de l'enzim superóxido dismutasa, que és un dels antioxidants del cos per neutralitzar les toxines nocives.

-Zinc Orotate augmenta la capacitat de curar ferides

-Reducció del risc de malaltia cardiovascular

L'orotat de zinc pot revitalitzar l'estat del teixit cardíac lesionat. El zinc Orotate també ajuda a minimitzar el dany fet al cor quan s'enfronta el flux sanguini interromput. A més, l'orotato de zinc treballa amb millors proporcions HDL / LDL del colesterol i fins i tot pot disminuir la probabilitat de formació de plaques a les artèries. També s'ha demostrat que els orotates de zinc disminueixen la degeneració cardíaca.

-Reducció en molts dels efectes secundaris nocius de la radioteràpia

S'ha demostrat que l'orotato de zinc redueix l'anèmia i la immunitat afectada en pacients que han rebut radioteràpia, per tant, disminuirà la toxicitat d'aquests tractaments.

-Reducció en els efectes nocius del consum d'alcohol

Orotato de zinc AIP Matèria primera La pols, en diversos experiments en ratolins, va demostrar que protegeix el fetge de grans quantitats d'alcohol. Els orotatos de zinc poden neutralitzar els radicals lliures en els teixits hepàtics que havien estat perjudicats per l'alcohol.

-Zinc Oroate combat el virus Herpes simplex clínic

Les investigacions i els estudis mostren que els pacients van experimentar un 57% menys d'herpes mentre prenien 316 mg / dia d'orotato de zinc.

-Relació a la miocardiopatia diabètica

Diverses investigacions van trobar que 6 mesos de suplements de Orotato de zinc efectivament reduiran l'estrès oxidatiu en pacients diabètics en quinze per cent. A més, l'orotato de zinc és capaç de regular els nivells de glucosa en sang.

-Connexió amb l'osteoporosi

La investigació de la Universitat de Shandong va descobrir que els suplements de pols de materias primeres de Oroate API en dieta van oferir importants beneficis a les persones amb trastorns articulars.

-Reducció en possibilitats de desenvolupar malaltia hepàtica

Les investigacions suggereixen que l'orotato de zinc ajudarà a pacients amb malaltia hepàtica.

-Reducció en la progressió de la degeneració macular

Molts assaigs clínics arriben a la conclusió que el zinc Orotate exerceix efectes extremadament beneficiosos contra la progressió de la degeneració macular (retina).

------------------

Índexs principals - Orotato de magnesi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Orotat de magnesi

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació
Orotat de magnesi

Heu de complir

Compleix

Aspecte de la solució

Clar i incolor

Compleix

Metalls pesants

≤ 20 ppm

<>

Sulfat (SO4)

≤ 200 ppm

<>

Arsènic (As2O3)

≤ 1 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,50%

0.17%

Contingut de magnesi

6,42% ~ 6,62%

6.54%

Assay (Orotate de magnesi)

98. 0% ~ 101.0%

99,73%

Top Quality, orotat de magnesi de puresa de la Xina, orotat de sodi, pols de orotat de zinc / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina, Orotat de magnesi, Orotat de sodi, Proveïdors de matèries primeres de zinc Orotate a la Xina. Xina Orotat de magnesi, orotat de sodi, fabricants de zinc Orotate API a la Xina.

Si busqueu l'orotato de magnesi cas 34717-03-8, orotate de sodio cas 456-72-4, zinc orotate cas 60388-02-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: orotate de magnesi cas 34717-03-8, orotate de sodi cas 456-72-4, zinc orotate cas 60388-02-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like