Citrate de magnesi no hidrat CAS 153531-96-5

Citrate de magnesi no hidrat CAS 153531-96-5 Xina Citrate de magnesi no hidratat de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Diconat de trimagnèsi no hidratat, citrat de magnesi Número CAS: 153531-96-5 Característiques: Pols blanca i cristal·lina. Fórmula molecular: Mg3 (C6H5O7) 2.9H2O; ...

Detalls del producte

Citrate de magnesi no hidrat CAS 153531-96-5

Magnesium Citrate Nonahydrate CAS 153531-96-5

Xina de non-hidrat de citrat de magnesi de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Diconat de trimagnèsi no hidratat, citrat de magnesi

Número CAS: 153531-96-5

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: Mg3 (C6H5O7) 2.9H2O; C12H28Mg3O23

Fórmula d'estructura:

Magnesium Citrate Nonahydrate CAS 153531-96-5 structure formula

Paquet: 25Kgs /Tambor de fibra

Descripció:

El citrat de magnesi El no hidrat és un ingredient farmacèutic molt important en la medicina, ric en una mica d’energia i que es pot utilitzar com a productes per a la salut. Com que el citrat de magnesi Nonahidrat és molt fàcil d’absorbir pel cos humà, per la qual cosa és molt freqüent en ús mèdic. Es renta com a sal fisiològica. Abans de qualsevol operació, es proporcionarà al citrat de magnesi Nonahidrat als pacients. S'utilitza principalment per buidar l'intestí i pot ajudar-los a fer que el cos excreti una gran quantitat d'aigua, però també per aconseguir el tractament del restrenyiment, el càncer de còlon, per la qual cosa els beneficis són molts.

L’àcid cítric és una mena d’agents complexants d’àcids aromàtics, que poden complexar l’oxalat de calci de la pedra biliar, el ronyó, la bufeta, l’urèter i l’urèter per formar citrat de calci soluble per fer la pedra més petita i desaparèixer, afavorir la descomposició del greix i mantenir l’àcid. equilibri base del cos.

Les persones grasses solen sentir-se cansades perquè el greix corporal i l’àcid làctic a la sang són fàcils d’augmentar i emmagatzemar. Així, un cop l’àcid làctic augmentarà, el greix també augmentarà, fent que les persones se sentin mandroses i descabellades i formin un cercle viciós.

Citrat de magnesi El no hidrat pot reutilitzar l’àcid làctic com a energia, de manera que després d’ingerir àcid cítric, pot accelerar la descomposició de l’àcid làctic, eliminar la fatiga, activar tot el cos i deixar de sentir feblesa de les extremitats.

La ingesta de citrat de magnesi El no hidrat pot reduir el contingut d’àcid làctic al cos, fer que l’oxigen i els nutrients es lliurin a totes les parts del cos, milloren encara més la capacitat del' produir energia i generar la força i la força físiques. fer exercici. Molts esportistes coneguts aprofiten la ingesta d’àcid cítric per mantenir el seu cos en el seu millor moment.

Efectes secundaris del citrat de magnesi no hidratat:

L’ús moderat d’aquest producte no causarà cap dany al cos humà. Però un consum excessiu de citrat de magnesi no hidratat pot tenir efectes secundaris.

Una ingesta excessiva pot causar diarrea, marejos, mal de cap i mal de gola, així com erupcions cutànies. De vegades també pot provocar obstrucció intestinal.

Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Magnesium Citrate Nonahydrate CAS 153531-96-5 technical Data sheet

La més alta qualitat, pols no nutritiu de citrat de magnesi pur / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si estàs buscant el no citrat de citrat de magnesi cas 153531-96-5, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: citrat de magnesi no hidratat cas 153531-96-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like