Orotato de liti CAS 5266-20-6 i orotato de potassi CAS 24598-73-0 i orotato de calci CAS 22454-86-0

Orotat de liti CAS 5266-20-6 i Orotato de potassi CAS 24598-73-0 i Orotato de calci CAS 22454-86-0 Usos: Orotat de litio, orotat de potassi, orotat de calci són un important suplement de sal per a la nutrició. S'afegeixen a begudes, productes sanitaris, alguns aliments i medicaments. Orotat de liti, potassi ...

Detalls del producte

Orotat de liti CAS 5266-20-6 i Orotato de potassi CAS 24598-73-0 i Orotato de calci CAS 22454-86-0

Lithium Orotate, Potassium Orotate, Calcium Orotate.jpg

Nom del producte:

Orotat de liti

Orotat de potassi CAS

Orotat de calci

Sinònims:

Orotate de liti

Orotat de potassi

Orotate Calci,

Orotate de calci dihidrat

Característiques:

Pols cristal·lina blanca

Pols blanc o gairebé blanc

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Número CAS:

5266-20-6

24598-73-0

22454-86-0

Assaig

≥ 98.50%

≥ 98.50%

98. 0% ~ 101.0%

Fórmula:

C5H5LiN2O5

C5H3KN2O4

C10H8CaN4O9

Estructura:

Lithium Orotate formula.jpg


Potassium Orotate formula.jpg


Calcium Orotate formula.jpg


Usos: Orotat de liti, orotat de potassi, orotat de calci són un suplement important de sal per a la nutrició. S'afegeixen a begudes, productes sanitaris, alguns aliments i medicaments. Orotat de liti, orotat de potassi, formulacions de orotat de calci s'utilitzen per lluitar contra la liti, el potassi i la dificultat del calci.

Durada: 3 anys

Paquet: 25Kg / Tambor

Emmagatzematge: contenidors ben segellats.

Paraules clau: òxid de litio, orotat de potassi, orotat de calci

--------------------

Descripció de l'Orotat de liti:

L'orotat de liti és la sal de liti per l'àcid oròtic. Més comú, Liti Oroate existeix com el monohidratat, LiC5H3N2O4 · H2O. Per a aquesta estructura, el liti no està unida covalentemente a un ion orotate, més que a un carbonat o un altre ió.

Sobretot, Lithium Orotate és un suplement nutricional en medicaments, aliments o begudes.

Beneficis i funcions de Lithium Orotate:

Lithium Orotate millorarà els efectes del liti moltes vegades augmentant

bioutilització de liti. Es pot tractar la deficiència de liti.

L'orotat de liti s'assegurarà que les membries lisosomals es mantinguin estables i també prevaldrà algunes reaccions enzimàtiques que són la raó mateixa dels efectes d'esgotament i d'ehidratació de sodi d'altres sals de liti.

A causa del bon rendiment del Lithium Orotate, la dosificació terapèutica pot ser molt menor que les formes de prescripció de liti. És molt eficaç i molt útil. Per al tractament d'una depressió greu, la dosificació de la matèria primera d'orotat de liti pot ser només de 150 mg per dia. En comparació, tindrà al voltant de 900 a 1800 mg de les fórmules de prescripció de liti per aconseguir el mateix efecte.

 

Orotat de liti ( àcid lític de l'àcid clàssic ) L'API és un suplement de liti altament biodisponible. És especialment bo per a les malalties causades per la manca de liti.

L'orotat de liti pur és del 98%, el 99% és un mineral de traça que ajuda a augmentar i equilibrar l'estat d'ànim. Els estudis mostren un 98% d'orotat de liti pur, el 99% també ajuda a promoure el focus mental i també pot millorar la memòria. La matèria primera d'òxid de litio, l'API pot ser fàcilment absorbida. I és 20 vegades més bioactiu que altres sals de liti. Per tant, l'individu hauria de prendre quantitats més petites de Lithium Orotate que altres suplements de liti. Quan s'ingereix el litro Orotate, els ions de liti interactuaran amb alguns neurotransmissors i receptors en el nostre sistema nerviós central, causant una disminució de la liberació de noradrenalina i una major síntesi de serotonina.

Efectes secundaris de litro Orotate:

Si es dosifica segons s'indica, encara no hi ha efectes secundaris.

  Com a professional de liti de ceràmica de Xina, Orotate de potassi i proveïdor de Orotate de calci i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant liti de Orotat, Orotat de potassi i matèries primeres de calci de Orotat des de la Xina durant gairebé 10 anys.

  ------------------------------

Descripció del potassi Orotate:

Orotat de potassi és la sal de potassi per àcid oròtic. Funciona com a suplement de potassi.

  El potassi en orotato de potassi (àcid oral de potassi) intervé en la regulació dels equilibris de fluids i àcids a la sang i els teixits. L'àcid Orotic és una substància bioquímica feta naturalment pel cos humà; Els orotates són sals minerals creades per unir un mineral a l'àcid oròtic.

El matèria prima de Orotat de potassi pur, l'API proporcionarà una font d'potassi ben absorbida, proporcionant suport nutricional per a un metabolisme saludable de carbohidrats i energia, així com un funcionament saludable del sistema cardiovascular.  

---------------------------------

Descripció del Orotat de calci:

Orotate de calci és la sal de calci per l'àcid oròtic. S'utilitza principalment com a suplement de calci.

El Orotat de calci (Calcium Orotic Acid) està indicat per al tractament de la hipocalcèmia, l'osteoporosi, l'hipoparatiroïdisme, l'osteomalàcia o els raquis i la tetania en adults. El orotat de calci (àcid càlcic de calci) està especialment indicat per als individus que no poden obtenir prou calci dietètic. També es prescriu orotat de calci (àcid càlcic calci) per a dones embarassades, mares lactants i dones postmenopàusiques amb hipocalcèmia pel seu metge. El orotat de calci (àcid càlcic de calci) també ajudarà a individus que es troben en la fenitoína, la prednisona i la teràpia fenobarbital.

  Els orotates tenen un factor penetrant únic que els porta directament dins de les cèl·lules donant-los la màxima disponibilitat de bio. Aquest és un gran avantatge de les orotates com el liti, el orotat de potassi, el orotat de calci.

-------------------------------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Puro Ouro de Liti, Orotat de Potassi, Pols de Orotat de Calci de la Xina a la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Orotat de Liti Pure, Orotat de Potassi, Pols de Orotat de Calci quan ho necessitin. Quan compreu o compra Orotate de Liti Pure, Orotat de Potassi, Pols de Orotat de Calci, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Índexs principals d'Orotat de liti:

Nom del producte

Orotat de liti

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aspecte de la solució

Orotat de liti

Clar i incolor

Compleix

Metalls pesants

≤ 20 ppm

<>

Clorur

≤ 100 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,50%

0,10%

Contingut de liti

3,79% ~ 3,89%

3,83%

Assay (Lithium Orotate)

≥ 98.50%

99,58%

-------------------------------------------

Índexs principals de Orotat de potassi:

Nom del producte

Orotat de potassi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aspecte de la solució

Orotat de potassi

Clar i incolor

Compleix

Metalls pesants

≤ 30 ppm

<>

Clorur

≤ 100 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,50%

0.17%

Contingut de potassi

19.78% ~ 20.28%

19,91%

Assay (Orotate de potassi)

≥ 98.50%

99,33%

-------------------------------------------

Calci   Índexs principals de Orotate:

Nom del producte

Orotate de calci dihidrat

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aspecte de la solució

Orotat de calci

Clar i incolor

Compleix

Metalls pesants

≤ 20 ppm

<>

Clorur

≤ 100 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,50%

0.17%

Contingut de calci

10,16% ~ 10,47%

10,33%

Assaig

(Dihidrat de calci d'orotat)

98. 0% ~ 101.0%

99,53%

Orotat de liti puro, òxid de potassi, orotat de calci; Orotat de liti, orotat de potassi, proveïdors de matèries primeres de calci de orotat a la Xina. Orotat de liti, orotat de potassi, fabricants d'API d'orotat de calci.


Productes relacionats que us poden interessar:

Orotato de calci (àcid càlcic de calci)

Orotat de potassi (àcid alcalótic de potassi)

Orotat de liti (àcid lític de liti)


Si esteu buscant el cas de l'orotato de liti 5266-20-6 i el cas de l'orotato de potassi 24598-73-0 i el calci orotate cas 22454-86-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like