Goma de Konjac en pols 25R, 30R, 36R E425, Glucomannan

Goma de Konjac en pols 25R, 30R, 36R E425, Glucomannan Nom del producte: Goma de Konjac en pols, Glucomannan Sinònims: E425 Número de CAS: 37220-17-0 Característiques: blanc i negre, sense olor, pols refinat de primera qualitat Ingredient principal: Glucomamman Fórmula molecular: Estructura C21H28N6O6S: principal ...

Detalls del producte

Goma de Konjac en pols 25R, 30R, 36R E425, Glucomannan image001.jpg

Nom del producte: Goma de Konjac en pols, Glucomannan

Sinònims: E425

Número CAS: 37220-17-0

Característiques: blanc / off blanc, inodor i pols refinat de primera qualitat

Ingredient principal: Glucomamman

Fórmula molecular: C21H28N6O6S


Estructura:

Aplicació principal: utilitzada en aliments i begudes com a agent gelificant, espesante, agent de retenció d'aigua,

agent estabilitzant i agent de formació de pel·lícules.

Paquet: 25Kgs / Fibre Tambor , 25Kgs / Ctn

PARAULES CLAU:

Goma de Konjac en pols, goma de Konjac, Glucomannan

image002.jpg


Descripció de la goma de Konjac en pols:

La goma konjac està feta a partir de l'arrel de la planta konjac, que es conrea a Àsia. Es compon de 85-90% Glucomamman. La goma de Konjac Powder s'utilitza a Àsia per crear una farina i una gelea d'alta viscositat. És sinèrgic amb Kappa karrageenan i Xanthan Gum formant gels termoreversibles i elàstics. Es recomana a l'agent d'engrossiment i gelificació per a una àmplia varietat d'aliments, incloent-hi un substitut vegà de gelatina.

La capacitat de producció de Fengchen Group és de 9000mt / any. Tenim una línia de productes professional per als espessidors alimentaris de la goma Konjac.

image003.jpg

Pel que fa a les produccions i el control de qualitat, comptem amb instal·lacions avançades de fabricació i equip de professionals de R + D per a la goma de Konjac (Glucomannan) que oferirà als clients productes segurs, sans, higiènics i d'alta qualitat. Totes les produccions de Konjac Gum Powder es processen estrictament d'acord amb les normatives del sistema HACCP i ISO. També oferim serveis de valor afegit basats en els requisits personalitzats dels clients, tant en aplicacions de producte com en suport tècnic.

image004.png

Glucomannan o goma de konjac en pols és una fibra soluble viscosa extreta de l'arrel de la planta konjac (Amorphophallus konjacsyn. A. rivieri) que té un corm (bulbo-tuber) comestible, nadiu d'Àsia. És un carbohidrat indigestible, un polisacàrid fet de glucosa i manosa. La goma de Konjac (Glucomannan) aconsegueix absorbir 100 vegades el seu pes d'aigua. És gairebé totalment fermentable per bacteris colònics normals, però, segons les reclamacions sobre determinats productes, la goma de Konjac Goma (Glucomannan) no proporciona ni pocs calories.

L'aparença de la goma de Konjac en pols (Glucomannan) és una pols blanca refinada i blanca, sense olor, de primera qualitat. És un producte totalment natural elaborat a partir de l'arrel de fibra de la planta de Konjac. A diferència de molts espessidors, aquest producte és totalment lliure de gluten. La goma de Konjac (Glucomannan) és un espessidor fort i té al voltant de 10 vegades més poder espès que el midó de blat de moro tradicional. És àmpliament utilitzat com espessidor en una gran varietat de formes, com ara sopes, salses, salsa, crema, cassoles, per a espesar farciments en pastissos i pudines i en una àmplia varietat d'aplicacions alimentàries. El pols de goma konjac (Glucomannan) també és un ingredient essencial en la cuina vegana. També s'aplica àmpliament com una ajuda per controlar la Diabetis Tipus2. Gràcies a les seves propietats, es pensa que té la capacitat de millorar el control glucèmic i reduir les concentracions de lípids plasmàtics. D'altra banda, la pols de goma konjac (Glucomannan) també és adequada per ser utilitzada com a ajuda per alleujar el seu baix contingut calòric.


Font i processament:

Tècnicament, la goma de Konjac (Glucomannan) és una fibra dietètica que es basa en la farina de Konjac obtinguda a partir del tubercle d'Amorphophallus Konjac mitjançant assecat i fresat. Mitjançant més extracció i assecatge, es pot processar Konjac fins que s'obtingui Konjac Glucomannan. És un polisacàrid que consisteix en el glucosa i manosa de monosacàrids.

El Konjac fresc conté una mitjana de 13% de matèria seca i el 64% de la matèria seca és glucomannan. El glucomannan és un tipus de fibra dietètica soluble. Les fibres solubles atrauen l'aigua i formen un gel que disminueix la digestió. Pot retardar el buidatge de l'estómac i et fa sentir ple, que ajuda a controlar el pes. L'embolcament més lent de l'estómac també pot afectar els nivells de sucre en la sang i té un efecte beneficioso en la sensibilitat a la insulina iònica, que pot ajudar a controlar la diabetis. Konjac també pot ajudar a reduir el colesterol sanguini LDL ("dolent") per interferir amb l'absorció del colesterol dietètic.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina de Konak Gum Po (Glucomannan). Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de la pols de goma de Konjac de Xina (Glucomannan) quan ho necessitin. Quan compreu o compra Goma de Konjac (Glucomannan) de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús i aplicació:

La goma Konjac E425 s'utilitza popularment a la indústria alimentària com a agent d'engrossiment, estabilització, gelificació i unió. Amb l'ingredient principal Glucomannan, es pot utilitzar en aliments, begudes, productes farmacèutics, productes sanitaris i de cura personal, agricultura / alimentació animal / indústries avícoles. La goma de Konjac en pols (Glucomannan) també s'utilitza en comptes de Goma de Goma de Locust en un estabilitzador i s'afegeix a gelats, formatges i altres productes lactis. Ajudarà a estabilitzar la seva qualitat evitant el desenvolupament de cristalls de gel.

En la producció d'aliments:

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 es pot utilitzar com a espesante, estabilitzant de textura, emulsionants i gelificants en aliments com Candy, Jelly Breads, pastissos, fideus, gelats, carn en conserva, embotits, productes lactis: iogurt de fruites, set iogurt, iogurt agitat, sandvitx torrat, formatge, flocs, flocs, gelats, mousses, mousses congelades, cremes no lactis, substitut de mantega, crema batuda, xocolata, productes de fleca.

En begudes:

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 es pot utilitzar com a emulsionant en begudes com sopes preparades, begudes de fibra, refrescs i concentrats.

En la producció farmacèutica:

La goma de Konjac en pols (glucomannan) E425 es pot utilitzar com a fibra dietètica i agent gelificant en Farmàcia. Tanmateix, aquest ús no és a gran escala.

En productes sanitaris i de cura personal:

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 es pot utilitzar com a estabilitzador de textura i emulsionant en productes de cosmètics.

A l'agricultura / Alimentació animal / aus de corral:

La goma de Konjac en pols (Glucomannan) E425 es pot utilitzar com a conservant per a estabilitzadors de fruites i textures en Agricultura / Alimentació Animal / Avicultura.

En altres indústries:

La goma de Konjac en pols (Glucomannan) E425 s'utilitza com a agent espessiu: en paper, impressió, cautxú, ceràmica i pel·lícula fotogràfica per millorar la viscositat; a la perforació de fang per millorar la viscositat. La goma konjac s'utilitza com gelificant: en cosmètics per retenir l'aigua.

Solubilitat d'aigua:

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 es dissol fàcilment en aigua. La seva solució d'aigua és un líquid pseudo-plàstic, i té una característica d'enfriamiento de cisallament. Una partícula de pols de Konjac consisteix en macromolècules de fils extremadament llargues enredades entre si.

Quan entra en contacte amb l'aigua, les molècules d'aigua entren i s'absorbeixen a la cadena. Una vegada que ha entrat a la cadena, la partícula pot inflar fins a 200 vegades el volum original, convertint el Konjac en un líquid viscós.

Espessidor:

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 té el pes molecular més alt, la més alta densitat i la viscositat més forta de qualsevol fibra dietètica coneguda per la ciència. El Konjac glucomannan acetilat natural no modificat és capaç de produir solucions extremes viscoses. Normalment, una solució al 1% de pols de konajc a l'aigua pot produir 20,000cps a 40,000cps quan es mesura a 30c. Aquesta viscositat és la més alta de qualsevol altre espessidor natural en el mercat actual.

Per cert, la goma de Konjac Goma (Glucomannan) E425 interactua de forma sinèrgica amb Carrageenan, Xanthan Gum, Goma de Bromelia i Maduix. Per exemple, l'addició de Konjac crua de 0,02 a 0,03% a xiclet xantano al 1% augmentarà notablement la viscositat 2 a 3 vegades quan s'escalfa. Els gels de goma de Konjac - Xanthan són de naturalesa cohesiva i extremadament elàstica. La força màxima de gel es veu en una proporció de Konjac i Xanthan Gum entre 1: 2,5 a 1: 4.

La interacció Konjac-Carrageenan és similar a la de Locust Bean Gum-Carrageenan, però té una naturalesa lleugerament més forta.

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 interactuarà amb la majoria dels midons per produir un notable augment de viscositat que permeti optimitzar formulacions ricas en midó, tant si es tracta d'una reducció de calories o de millora de la textura.

Estabilitzador:

A diferència de Goma Xanthan, Goma Guar o Goma de Goma de Locust, Goma de Konjac Powder (Glucomannan) E425 és el tipus no iònic. Per tant, no es veurà influenciat per la sal en un sistema. A la temperatura ambient, la goma konjac es manté estable sense precipitació encara que el pH baixi fins a un nivell inferior a 3.3. Quan s'utilitza goma de Konjac en comptes de Goma de Goma de Locust en un estabilitzador i s'afegeix a gelats, formatges i altres productes lactis, estabilitzarà la seva qualitat evitant el desenvolupament de cristalls de gel.

Agent gelificant:

Com a agent gelificant, la pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 és molt única per la seva capacitat de formar un gel termorreversible i termorre irreversible en diferents condicions.

En la indústria alimentària, molts tipus de productes confien en la propietat gelificante dels col·loides hidrofílics per formar la seva forma o estructura especials i garantir el seu descongelament a una determinada temperatura. La carragenina, la pectina, la gelatina i l'alginato de sodi entren en aquesta categoria.

Xanthan Gum no es gelatinitza quan s'utilitza sol. Una bona notícia és, amb l'ajuda de Konjac Gum Powder (Glucomannan) E425, que pot formar un gel a qualsevol pH. A un pH de 5, les dues genives mostren el major efecte sinèrgic. A més, quan Xanthan Gum i Goma Konjac s'utilitzen en una proporció de 3: 2, s'aconseguirà la gelificació més gran. Aquesta gelatificació de la goma composta es comporta com a calor reversible; també apareix en estat sòlid a temperatura ambient només si no és superior a 40 ° c. Estarà en estat semi-sòlid o líquid a 50 ° c o superior. Quan la temperatura baixa de nou a la temperatura ambient, es reprendrà a un estat sòlid. Basant-se en aquesta propietat de la goma composta, es poden fer diversos tipus de gelatina, confiteria i confitures sense greix adoptant diferents concentracions de goma composta i ajustant-se a diferents valors de pH.

Konjac es compon d'una cadena polisacàrid repetida, a més d'un àcid lleuger com l'hidròxid de calci; Konjac s'adhereix a un gel resistent i elàstic que resisteix la fosa, fins i tot sota condicions de calor prolongades.

Una solució de Konjac no forma un gel perquè el seu grup acetil evita que les cadenes llargues del glucomannan s'aproximin. No obstant això, forma un gel quan s'escalfa a un pH de 9-10. Aquest gel es manté estable al calor i es manté estable sota calefacció repetida a 100 º C o fins i tot a 200 ° C. En un lleuger entorn alcalí, una solució de konjac forma gel termo irreversible després de refredar-se a partir d'una solució calenta. Per això, aquest gel s'anomena gel no reversible; el mecanisme del qual és que l'acetil es desvia de glucomannan en estat nu quan s'escalfa sota una condició àlcali. La cristal·lització estructural parcial es produeix a causa de la formació d'enllaços d'hidrogen entre molècules.

Quan s'utilitzen aquestes propietats no reversibles de la goma de Konjac G4 (Glucomannan) E425, s'ha utilitzat àmpliament per fer una gran varietat d'aliments, com el pastís Konjac, els xips Konjac, les rodanxes de Konjac, els fideus Konjac i els aliments imitadors per a vegetarians. .

Antiga pel·lícula:

Al mateix temps, la pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 és una poderosa pel·lícula anterior, tant en solitari com en combinacions amb altres genives com el carragenà.


Funcions de la goma de Konjac en pols (Glucomannan) E425:

Afegiu sensació a la boca, separació de fase de control, viscositat de control, crear aliments formats, potenciar la dispersió, solució molt viscosa.

El pols de goma Konjac (Glucomannan) E425 també ajudarà a estendre la vida útil, gel reversible o no termo-no-reversible, excel·lents capacitats d'unió a l'aigua.

Prevenció de la fisiopatia (reg), creixement del cristall retardat, suspensió de les partícules.

Tants beneficis.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS) de pols de goma konjac (glucomannan) E425:

ESPECIFICACIONS

INGREDIENTS PRINCIPALS: Glucomannan

ALTRES INGREDIENTS

Humitat ≤10.0

Proteïna ≤3.0

Ash ≤3.0

Pb ≤ 1,0 (mg / kg)

Com ≤2.0 (mg / kg

SO2 ≤0.2 (g / kg)

El recompte total de plats ≤3000 cft / g

Llevat de motlle ≤15 (cft / g)


Dosificacions suggerides quan s'utilitza la goma de Konjac en pols (Glucomannan) E425:

image005.jpg

Fàbrica de pols de goma de Konjac (Glucomannan) E425 de qualitat superior a la Xina; Xina Konjac Goma en pols (Glucomannan) Proveïdor de matèria primera E425 a la Xina. Xina Konjac Goma en pols (Glucomannan) E425 Fabricant a la Xina.


Si busqueu la goma de konjac en pols 25r, 30r, 36r e425, glucomannan, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: goma konjac en pols 25r, 30r, 36r e425, glucomannan, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like