Gluconat de coure, Gluconat fèrtil USP BP FCC

Paraules clau: gluconat de coure, gluconat fèrtil USP BP FCC Nom químic: coure, 2,3,4,5,6-pentahidroxihexanoato ------------------------ - Descripció del gluconat de coure: el gluconat de coure és la sal de coure de l'àcid D-glucònic. És un cristall blau o blau clar sense olor ni pols en color verd blau. És...

Detalls del producte

Copper Gluconate, Ferrous Gluconate main picture.jpg

Nom del producte:

Gluconat de coure

Gluconat fèrtil

Sinònims:

Cu Gluconate
Gluconat cúric

Gluconat de Fe,
Gluconat de ferro (II)

Característiques:

un blau clar sense olor o un cristall blau-verd o pols

un compost negre

Número CAS:

13005-35-1

299-29-6

Fórmula:

C12H22CuO14

C12H22FeO14

Estructura:

Copper Gluconate Structure formula.jpg

Ferrous Gluconate Structure formula.gif

Paquet:

25Kgs / tambor de fibra; 25 kg / bossa

25Kgs / tambor de fibra; 25 kg / bossa

Paraules clau: Gluconat de coure, Gluconat fèrtil USP BP FCC

Nom químic: coure, 2,3,4,5,6-pentahidroxihexanoato

-------------------------

Descripció del gluconat de coure:

El gluconat de coure és la sal de coure de l'àcid D-glucònic. És un cristall blau o blau clar sense olor ni pols en color verd blau. És fàcilment soluble en aigua i insoluble en etanol.

El gluconat de coure és la sal de coure oral d'àcid D-glucònic disponible bioestablement. A més dels seus rols com a cofactor d'enzims per a la citocromia C oxidasa i la superóxido dismutasa, el coure forma complexos amb el tiocarbamato disulfiram (DSF) que forma complexos DSF-coure, el que millora la inhibició mediada per DSF del proteasoma 26S; La inhibició de proteasoma pot provocar la inhibició de la degradació de la proteïna cel·lular, la cessació de la progressió del cicle cel·lular, la inhibició de la proliferació cel·lular i la inducció de l'apoptosi en poblacions de cèl·lules tumorals susceptibles.


El gluconat de coure és una sal de coure que s'utilitza en la profilaxi i el tractament de la deficiència de coure.

El gluconat de coure és la sal de coure de l'àcid D-glucònic. L'àcid glucònic es produeix naturalment en fruites, mel, te kombucha i vi.

El gluconat de coure és una forma de coure miner traça que s'utilitza més sovint en suplements de coure. El coure és el 3r mineral de traça més comú del cos. És vital per al cos.


Usos i aplicacions del gluconat de coure:

El gluconat de coure és un suplement dietètic per tractar la deficiència de coure.

 

Efectes secundaris del gluconat de coure:

Hi ha nivells d'admissió superior per a gluconats de coure. En el cas del coure, el límit superior adult està fixat a deu mg per dia. El gluconat de coure es ven com un suplement dietètic per proporcionar coure. La dosi típica és de 2.0 mg de coure / dia. Això és 1/5 el que la IOM considera un límit superior segur. La ingesta a llarg termini de gluconat de coure superior al límit superior pot provocar danys al fetge.

-------------------------

Es necessita per ajudar a mantenir la pell sana, el color del cabell, la salut òssia, fins i tot per a la formació de glòbuls vermells. El gluconat de coure és fàcilment absorbible en el cos enfront de l'òxid cupric, que és un coure de grau inferior que no s'absorbeix fàcilment.

Els que necessiten complementar amb gluconat de coure inclouen persones que tenen un trastorn alimentari, nens desnutridos, alcohòlics i aquells que pateixen diarrea constant. Altres beneficis inclouen l'ajuda a prevenir trastorns de la pròstata i hipoglucèmia. Algunes fonts alimentàries de coure inclouen blat, préssecs, mel, patates, llegums i nous.

-----------------

El cos necessita un gluconat de coure per absorbir i utilitzar ferro, i el coure també és un component de la potent antioxidant enzimàtica superòxid dismutasa.

El gluconat de coure és un ingredient potencialment emocionant contra l'envelliment, però certament no és un dels més ben investigats o provats en matèria d'aplicació tòpica.

---------------------

El paper del coure i el gluconat de coure:

El rastre més abundant o minerals menors del cos humà són el zinc, el ferro i el coure. El vostre cos no requereix que les quantitats siguin efectives. Per a aquests nutrients crítics, una mica va molt lluny.


-El coure és essencial per a la força de les ungles i el brillo dels cabells. Un dels seus rols més importants és ajudar el ferro a processar el cos. També ajuda al teu cos a desenvolupar la melanina, la substància que determina el to de pell i el color del cabell.

Hi ha teixits al cos anomenat elastina que formen les connexions necessàries per als ossos i les articulacions. El coure és una part fonamental per fer l'elastina, amb l'ajuda de vitamina C i zinc.


La creació de glòbuls vermells també és responsabilitat d'aquest important nutrient. A més, és inestimable com antioxidant. Igual que el ferro, es troba principalment al fetge.


És possible que hàgiu notat que les persones usen polseres fetes de coure amb finalitats medicinals. No és frívol! Com resulta, la història de les dones velles sobre les propietats curatives del coure és correcta.


-Copper pot ajudar amb malalties com les malalties autoimmunitàries i les que es caracteritzen per la inflamació. Tanmateix, el coure funciona millor si es pren internament en un formulari addicional.

-El coure és essencial per al cor, els ossos i la pell. Es creu que la manca de coure resulta en la quantitat i la rapidesa amb què el cabell també es torna gris. Les persones que pateixen una deficiència de ferro solen tenir una deficiència de coure, amb les mateixes conseqüències com un recompte baix de glòbuls vermells.


Si teniu algun tipus de problemes dietètics com els problemes digestius crònics, el gluconat de coure hauria de formar part del vostre pla de suplement. Entre els beneficis per a la salut del coure, el gluconat de coure juga un paper en la teràpia d'una varietat de malalties com l'artritis, les malalties de la boca i alguns càncers.

------------

Descripció: gluconat ferroso

El gluconat fèrric s'utilitza per tractar l'anèmia de deficiència de ferro (una manca de glòbuls vermells causats per tenir massa poc ferro al cos).

El gluconat de ferro (II), o gluconat ferroso, és un compost negre sovint utilitzat com a suplement de ferro. És la sal de ferro (II) de l'àcid glucònic.


En comparació amb fumarat fèrtil, el gluconat ferroso és un hematíac que és menys irritant per al tracte gastrointestinal. El gluconat ferroso s'aplica generalment com a substitut quan no es pot tolerar el sulfat ferroso.

Tots els preparats de ferro, inclòs el gluconat ferroso, s'han de donar després dels àpats, mai amb un estómac buit. S'ha d'advertir al pacient que el gluconat ferroso causa que les femelles siguin de color verd fosc o negre. La sobredosi pot provocar reaccions sistèmiques greus.

Usos de gluconat ferroso:

- Additiu alimentari

El gluconat ferroso s'aplica com a additiu alimentari al processar olives negres. El Gluconat Ferro imparteix un color negre de raig uniforme a les olives. Per tant, el consum regular de Gluconat Ferro que conté olives ennegrides pot ajudar a mantenir un nivell de ferritina saludable a la sang.


El gluconat ferroso és un suplement de ferro aplicat per tractar o prevenir nivells baixos de ferro en la sang. El ferro és un mineral important que el cos necessita per produir glòbuls vermells i mantenir-vos en bona salut.

----------------------


-Pharmatèticament:

El gluconat ferroso s'utilitza eficaçment en el tractament de l'anèmia hipocròmica. L'ús de gluconat ferroso en comparació amb altres preparacions de ferro produeix respostes satisfactòries en reticulòcits, un elevat percentatge d'utilització de ferro i augment diari en l'hemoglobina que es produeix en un període normal d'un temps relativament curt.

Fotografia de Gluconat fèrtil:

Ferrous Gluconate picture.jpg

Toxicitat del gluconat fèrtil:

El gluconat ferroso pot ser tòxic en cas de sobredosi. Els nens poden mostrar signes de toxicitat amb ingestions de 10 a 20 mg / kg de ferro elemental. La toxicitat greu pot derivar d'ingestions de més de 60 mg / kg. El ferro exerceix efectes locals i sistèmics: és corrosiu per a la mucosa gastrointestinal, pot tenir un impacte negatiu sobre el cor i la sang, els pulmons, el fetge, el sistema gastrointestinal, el sistema nerviós i la pell.

Fengchen Group és un proveïdor líder de Gluconat de Coure, Gluconat Ferro USP BP FCC Pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Gluconate de Coure, Gluconate Ferro USP BP FCC en pols quan ho necessitin. Quan compreu Copper Gluconate, Gluconate Ferro USP BP FCC en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

------------------

Certificat d'anàlisi

Gluconat de coure

Ítems

ESTÀNDARD

Identificació

Gluconat de coure

Compleix els requisits

Reducció de substàncies

1.0 màx

Assaig,% Puresa

Gluconat de coure

98.0-102.0

Clorur,%

0.05max

Sulfat,%

0,05 màx

Dirigir, %

0.0025 màx

Arsènic, ppm

3 màx

Conclusió Compila amb els requisits de USP.

Gluconat fèrtil

Ítems

ESTÀNDARD

Identificació

Gluconat fèrtil

Compleix els requisits

Impureses volàtils orgàniques

Compleix els requisits

Reducció de substàncies

Compleix els requisits

Àcid oxalic,%

Compleix els requisits

Assaig,% Puresa

Gluconat fèrtil

97.0-102.0

Aigua,%

6.5-10.0

Clorur,%

0.07max

Sulfat,%

0.1 màx

Dirigir, %

0,001 màx

Arsènic, ppm

3 màx

Fe 3+,%

2.0 màx

Conclusió Compila amb els requisits de USP.

------------------

Efectes secundaris del gluconat de coure

Quan es pren en dosis recomanades, el gluconat de coure es considera segur per a la majoria de la gent. És important recordar que el coure reacciona amb el zinc mineral. Per tant, en prendre els dos conjunts, el cos no absorbirà tant el zinc perquè el coure dificulta aquest procés. Massa zinc pot provocar una escassetat de coure.


S'ha comprovat que la majoria de les persones reben la seva dieta diària recomanada de coure al menjar una dieta saludable. Les interaccions amb medicaments sempre són una possibilitat. Si vostè està en medicaments, consulti al seu metge sobre el seu règim de suplements.

Alguns experts en salut creuen que el coure també té un efecte negatiu en les experiències postpart. Les mares esperades i els que estan amamanten han de demanar consell a la obstetra.

----------------------

Gluconat de coure pur de la Xina, gluconat fèrtil USP BP FCC pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Gluconat de coure de la Xina, proveïdor de matèria primera de fòsfor de gluconat USP BP FCC a la Xina. Gluconat de coure de la Xina, fabricants de gluconat fèrric USP BP FCC a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el Gluconat de Coure, Gluconate Ferro USP BP FCC, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Gluconat de coure, Gluconat fèrtil USP BP FCC, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like