Proteïna de soja aïllada

Fàbrica de proteïnes concentrades de soja o concentrat de proteïna de soja Xina Fàbrica de proteïnes concentrades de soja o concentrat de proteïna de soja, proveïdor, fabricant a la Xina. Característiques: pols groc clar. Paquet: 25 kg / bossa o 25 kg / tambor de fibra Descripció: El concentrat de proteïna de soja és una mena de ...

Detalls del producte

Proteïna de soja aïllada

Isolated Soybean Protein

Fàbrica de proteïnes de soja aïllades de la Xina, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 9010-10-0

Característiques: L’aspecte és de color groc clar i de color blanc lletós

Fórmula de l'estructura:

Isolated Soybean Protein formula

Paquet: 25 kg /Tambor de fibra

Descripció:

Aïllar la proteïna de soja en pols derivada de soja desgreixada i descascada (disponible a partir de soja no GMO).

Aplicacions:

Indústries alimentàries per al consum humà: la proteïna de soja aïllada troba les seves aplicacions en aliments, vegetarians, aperitius, peixos, surimi, embotits i aliments saludables

Especificacions químiques:

Proteïna (mfb): 90% mín

Humitat: 6,0% màx

Oli: 0,7% màx

Cendra: 5,5% màx

Pesticides, fumigants& Micotoxines negatives

Especificació microbiològica

Nombre de plaques estàndard: 20.000 / gr màx

Amp de llevat GG; Motlle: 100 / gr màx

Salmonella: Negativa en 25 gr

E. Coli: negatiu en 1 gr

Especificació física

Mida 100 (malla): 90% mín

Vida útil, emmagatzematge i transport:

Màxim 12 mesos des de la data de producció, quan s’emmagatzema en condicions fresques i seques, per sota de 26,0C (78,80 F), a una humitat relativa del 65% o inferior. Transport en un camió / contenidor net a temperatura ambient. No s’ha de transportar amb materials alimentaris o alimentaris incompatibles.

Embalatge

La proteïna de soja aïllada s’envasa en sacs de paper de capa triple / PE de qualitat alimentària, amb un pes net de 20 kg (56 Ib).

Com a proveïdor més famós de pols de proteïna de soja aïllada de la Xina a la Xina, el pols de proteïna de soja aïllada de Qingdao Fengchen Technology and Trade Co., Ltd està ben embalat amb el paquet més nou i segur.

Hi ha diferències entre la proteïna de soja i l’aïllat de proteïna de soja

1. Diferents característiques

1) Proteïna de soja: la proteïna de soja és un tipus de proteïna vegetal i la seva composició d’aminoàcids és similar a la de la proteïna de la llet. Excepte que la metionina és lleugerament inferior, el contingut d'altres aminoàcids essencials és relativament ric, que és una proteïna vegetal completa.

2) Aïllat de proteïna de soja: la proteïna de soja aïllada (SPI) és un tipus d’additiu alimentari de proteïna de preu complet produït a partir de farina de soja desolvada a baixa temperatura. Té emulsificació, hidratació, absorció d’olis, gel, escuma i conjuntiva.

2. El contingut de proteïnes és diferent

1) Proteïna de soja: el contingut en proteïnes és del 38% aproximadament.

2) Proteïna de soja aïllada: el contingut de proteïnes de l’aïllat de proteïna de soja supera el 90%.

3. Diferents formes d’existència

1) Proteïna de soja: hi ha dos tipus de productes de proteïna de soja: productes de proteïna de soja en pols i productes de proteïna de soja amb textura.

2) Proteïna de soja aïllada: la proteïna de soja és un tipus de polímer orgànic d’alta molecular format per una sèrie d’aminoàcids a través d’un enllaç peptídic. Es compon principalment d’albúmina i globulina, de les quals l’albúmina representa el 5% i la globulina el 90%.

La proteïna de soja aïllada és un tipus d’additiu alimentari de proteïna de preu complet produït a partir de farina de soja resolta a baixa temperatura. El contingut de proteïnes de l’aïllat de proteïna de soja supera el 90% i hi ha prop de 20 tipus d’aminoàcids que contenen aminoàcids essencials per al cos humà. És ric en nutrició i no conté colesterol. És un dels pocs tipus de proteïnes vegetals que és capaç de substituir la proteïna animal.

Les formes existents de proteïna de soja aïllada:

La proteïna de soja és un tipus de polímer orgànic macromolecular format per una sèrie d’aminoàcids a través d’un enllaç peptídic. Es compon principalment d’albúmina i globulina, de les quals l’albúmina representa el 5% i la globulina el 90%.

Segons les característiques immunològiques de l'aïllat de proteïna de soja. La proteïna de soja aïllada es pot dividir en quatre categories: concentrat de globulina a (al voltant del 15%), concentrat de globulina 13 (al voltant del 28%), concentrat de y-globulina (al voltant del 3%) i globulina soluble (40%).

Característiques funcionals:

Propietat emulsionant

L'aïllat de proteïna de soja (SPI) és un tensioactiu que pot reduir la tensió superficial de l'aigua i l'oli, així com l'aigua i l'aire. La proteïna de soja aïllada és fàcil de formar una emulsió estable. En la producció d’aliments al forn, aliments congelats i sopes, l’aïllat de proteïna de soja es pot utilitzar com a emulsionant per fer el producte estable.

Hidratació

L'aïllat de proteïna de soja conté molts grups polars al llarg de l'esquelet de la cadena peptídica, de manera que té absorció d'aigua, retenció d'aigua i expansibilitat. La capacitat d’absorció d’aigua de la proteïna de soja aïllada és molt més forta que la de les proteïnes concentrades i pràcticament no es veu afectada per la temperatura. La proteïna de soja aïllada també té la capacitat de mantenir l’aigua durant el processament i la capacitat màxima de retenció d’aigua és de 14 g d’aigua / G de proteïna.

Absorció d'oli

La separació de proteïnes en productes carnis pot formar emulsió i matriu de gel per evitar que el greix es mogui a la superfície, promovent així l'absorció de greixos o la unió dels greixos. Pot reduir la pèrdua de greix i suc durant el processament de productes carnis, ajudar a mantenir l’estabilitat de la forma i la taxa d’absorció d’oli de la proteïna separada és del 154%.

Gelificació

La proteïna de soja aïllada es pot utilitzar no només com a portadora d’aigua, sinó també com a portadora d’agents aromatitzants, sucres i altres complexos, cosa que resulta molt beneficiosa per al processament d’aliments.

Propietat espumosa

La propietat escumosa de l’aïllat de proteïna de soja és la millor, que pot donar als aliments una estructura fluixa i un bon gust.

Conjuntival

Quan la carn es trosseja, la barreja d’aïllat de proteïnes i proteïna d’ou es recobreix a la superfície de la fibra per formar una pel·lícula, fàcil d’assecar, que pot evitar la pèrdua d’olors, que propicia el procés de rehidratació i proporciona una estructura raonable per als productes rehidratats.

Valor nutritiu de la proteïna de soja aïllada:

1, alt en proteïnes

La proteïna de soja aïllada és un suplement proteic perfecte per a vegetarians i persones normals.

2. Baix en greixos

Per a aquells que necessiten una dieta hipocalòrica, substituir part de proteïnes per proteïna de soja no només pot reduir la ingesta de colesterol i greixos saturats, sinó també aconseguir una ingesta nutricional equilibrada.

3. La proteïna de soja aïllada ajudarà a augmentar el calci

La proteïna de soja pot prevenir la pèrdua urinària de calci, afavorir la salut òssia i reduir el risc d’osteoporosi.

4. La proteïna de soja aïllada és capaç de baixar el colesterol

Els estudis han demostrat que la ingesta diària de 25 g de proteïna de soja pot reduir eficaçment els nivells de colesterol total i de colesterol lipoproteic de baixa densitat a la sang humana, reduint així el risc de malalties del cor.

5. Sense molèsties

La pols de proteïna de soja aïllada elimina de la soja l’inhibidor original de la tripsina, l’inhibidor nutricional, de manera que no us heu de preocupar per la indigestió, la distensió estomacal i altres reaccions incòmodes.

Fàbrica de pols de proteïna de soja aïllada de primera qualitat, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu la proteïna de soja aïllada, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponibles preus competitius i un bon servei postvenda.
Hot Tags: proteïna de soja aïllada, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like