Iota Carrageenan refinat, Iota Carrageenan refinat semi

Iota Carragenina refinada, Iota Carragenina semi-refinada Paraules clau: Iota Carragenina refinada, Iota Carrageenan refinada Iota Carragenina refinada, Iota Carragenina refinada Iota Carragenina Iota Descripció: Iota Carracena refinada semi obtinguda per tractament de les soques naturals ...

Detalls del producte

Iota Carragenina refinada, Carotagenina semi refinada Iota image001.jpg


Nom del producte:

Iota Carrageenan refinat

Iota Carragenina semi-refinada

Sinònims:

Iota Carrageenan refinada

Iota carragenina semi-refinada

Paquet:

25Kgs / tambor de fibra

25Kgs / tambor de fibra

Funcions:

Agente gelificant, estabilitzant, espesador

Aplicacions:

Productes lactis, gelea, dolços, productes carnis, begudes, càpsules, etc.

El carragenà és un additiu i ingredients alimentaris àmpliament utilitzats, amb efectes anticoagulants i de reducció de lípids, que s'utilitzen habitualment en la producció de gelea, producció de caramel, producció de gelats. S'utilitza com espessidor en la indústria alimentària.

Vida útil

2 anys

HSCODE:

1302391100


Paraules clau:

Iota Carrageenan refinat, Iota Carrageenan refinat

Iota Carragenina Semi-refinada, Iota Carracena Semi-refinada

Carrageenan Iota refinat

Descripció:

La Iota Carrageenina Semi-refinada s'obté mitjançant el tractament de les soques naturals d'algues Eucheuma Spinosum de la classe, les algues vermelles eliminen les impureses i el rentat i assecat d'aigua dolça. S'aplica per a les seves propietats de gelificació, engrossiment i estabilització. La principal aplicació d'Iota Semi-refinat de Carrageenan és en productes lactis i carnosos, a causa de la seva forta vinculació amb les proteïnes alimentàries.

Els carragenians són una família d'hidrocoloides que s'utilitzen per a espesar, estabilitzar i solucionar gel. Són vegetarians i particularment eficaços amb proteïnes, per la qual cosa s'utilitzen habitualment amb productes lactis. Hi ha 3 tipus bàsics: Iota Carrageenan, Kappa Carrageenan i Lambda Carrageenan. En presència de calci, Iota Carrageenan refinat forma un gel suau i Kappa Carrageenan forma un gel rígid i trencadís. Però en presència de sals de potassi, Kappa Carrageenan forma gels molt ferms i elàstics. Lambda Carrageenan no formarà gel, però es pot utilitzar com espessidor.

El Iota Carrageenan refinat es pot utilitzar per fer postres congelades, per estabilitzar gelats, escumes làcties calentes, per elaborar receptes ricas en boca, fins i tot amb baix contingut de greix o ous, per cobrir un ingredient amb gelatina o fer formatge elaborat que tingui com a resultat un formatge amb la textura del formatge ben fos, però amb el sabor del formatge sec.

Hi ha molts tipus de carragenà més enllà de kappa, iota i lambda, però només fem servir aquests tres tipus de cuina. També podeu veure aquests ingredients referits amb les seves lletres en minúscules grec corresponents: κ-Carrageenan (kappa), ι-Carrageenan (iota), λ-Carrageenan (lambda).

Els noms de Carrageenans es refereixen a la localització al llarg de la molècula de carragenina, on es connecta una branca particular de la molècula (en aquest cas, un grup de sulfat d'éster). La ubicació d'aquest grup afecta la solubilitat i la resistència al gel del Carragenà. Penseu en les algues i com pot tenir moltes textures diferents: ho fa barrejant la composició interna dels carragenians.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Iota refinat de Carrageenan. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de China Iota Refine Carrageenan quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de Carrageenan refinat per Iota de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús i aplicacions:

Carrageenan refinat per Iota és ideal per a preparar postres congelades, estabilitzar gelats i escumes làcties calentes, com ara la nostra Gruyere Hot Foam (que es mostra a continuació amb croquetes de rovell d'ou) i fer receptes ricas en boca, fins i tot amb baix contingut de greix o ous.

Iota i Kappa Carrageenan refinat s'utilitzen amb freqüència junts per ajustar la textura resultant i la sensació de boca. Per exemple, es pot utilitzar una combinació d'Iota i Kappa per fer el que s'anomena formatge construït que produeix un formatge amb la textura del formatge ben fos, però amb el sabor del formatge sec. Els formatges secs no es fonen bé i entren en greixos i trossos, però els carragenans poden estabilitzar l'emulsió i resoldre el problema.


Índexs de productes

Nom del producte: Iota Carragena Semi-refinada

Aspecte: Crema a marró clar


Característiques:

Iota Carrageenan refinat és un hidrocoloide natural fet a partir de les algues (Eucheuma spinosum). Es dissoldrà en aigua a 60 ° C o superior, amb punt d'ebullició a 85 ° C. Això pot donar lloc a una formació de viscositat mitjana en refredament i estable sota condicions de control.

Sol·licitud:

Iota Carrageenan refinat s'utilitza àmpliament com a estabilitzador, texturitzador, gelat transparent i elàstic, sabor / sabor d'alliberament, gelificació termoreversible, simneresia mínima. A més, s'aplica àmpliament en el processament d'aliments.

 

Descripció del producte:

Mida de partícules: passa 150 M (106μ), mínim 95%

Cendres totals: màxim 35%

Contingut d'humitat: màxim 12%

pH: 8 - 11 *

Viscositat:> 5 cps **

Resistència al gel:> 50 g / cm2 ***

Microbiologia:

Recompte total de plaques: <5000 cfu="">

Llevat i motlles: <300 cfu="">


Funcions de carragenina:

Una de les propietats més importants que realment diferencia el carragenà d'altres hidrocoloides és la seva capacitat per complexar o interactuar amb proteïnes i s'utilitza extensivament per espessir, gelitzar o estabilitzar les solucions basades en productes lactis. El carragenà no és un tensioactiu, però s'estabilitzarà les emulsions existents. La xarxa tridimensional que ajuda a estabilitzar emulsions també funciona per suspendre partícules.

Iota Carrageenan refinat és un gran agent espesante i gelificant que s'utilitza principalment amb fruites i productes lactis per formar un gel suau reversible i flexible. Iota Carrageenan refinat requereix ions de calci per desenvolupar un gel i, com tots els carragenians, és vegetarià i una gran alternativa a la gelatina. Iota Carrageenan refinat forma un gel suau, especialment en presència de calci.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Aparença

Tan a groc, gruixut a pols fi

Tamany de partícula

El 95% passa 120 malles

El 95% passa 200 malles

Viscositat (m.Pas)

≥5

≥5

Total contingut de cendra

≤ 30

≤ 30

Humitat(%)

≤10

≤10

Transparència (1%)

***

***

Nivell PH

8.0-11.0

8.0-11.0

Fresno de no es dissolen en àcid

≤1.0

≤1.0

Sulfat (%, comptatge per SO

15-40

15-40

Arsènic (ppm)

≤3.0

≤3.0

Plom (ppm)

≤5

≤5

Mercuri (ppm)

≤1.0

≤1.0

Cadmi (ppm)

≤2.0

≤2.0

Total de recompte de plaques (cfu / g)

≤ 5000

≤ 5000

Llevat i motlles (cfu / g)

≤300

≤300

E. coli

Absent en 5 g

Salmonel·la

Absent en 10 g

 

Iota Carragenina Semi-refinada

Aparença

Pols blanca nevada

Tamany de partícula

120 m

Viscositat (mPa.s)

≥5

Total contingut de cendra (%)

≤ 30

Humitat (%)

≤10

KCL Gel Strength (g / cm 2 ) (1,5%, 0,2% KCL)

Absent

Transparència (T%)

≥70

PH

8,0 ~ 10,0

Cendres de no es dissolen en àcid (%)

≤1.0

Sulfat (%, comptar per SO 4 2- )

15 ~ 40

Heavy metal

Contingut d'arsènic (ppm)

≤2.0

Contingut del plom (ppm)

≤5.0

Contingut de mercuri (ppm)

≤1.0

Contingut de cadmi (ppm)

≤1.0

Microbiologia

Total de recompte de plaques (cfu / g)

≤ 5000

Llevat i motlles (cfu / g)

≤300

E. coli

Negatiu en 5 g

Salmonel·la

Negatiu en 25 g

Avantatges del nostre producte:

Carrageenan Properties

Temperatura (gels i matrius): els gels de carragenina són termorreversibles. Segons la concentració de carragenans utilitzats i la presència de cations, la temperatura de gelificació / fusió oscil·la entre aproximadament 104 ° F / 40 ° C i 158 ° F / 70 ° C.

Textura: Iota forma gel suau i elàstic en combinació amb sals de calci, com el clorur de calci, lactat de calci i gluconat de lactat de calci. En presència de calci, Kappa Carrageenan forma gels rígids i trencadissos. Però en presència de sals de potassi, Kappa Carrageenan forma gels molt ferms i elàstics. Combineu-los per fer petits canvis a la textura.

Aspecte: els gels de Iota Carrageenan són clars.

Publicació de sabors: excel·lent, per a un gel dur.

Mouthfeel: Iota Carrageenan ha estat descrita com una sensació de "desglaç en boca", mentre que Kappa Carrageenan, depenent de la concentració, va des de textures toves i suaus fins a les textures dures i trencadisses (cogombre).

Congelació / descongelació estable: Kappa no és estable, la sinèrnies provoca la congelació. Iota Carrageenan és estable.

Syneresis (plor): Kappa carragenan té sinèrnies, especialment en baixes concentracions. Iota Carrageenan forma gels sense sinéresis.

Cisallament: Kappa Carrageenan forma gel que esgota el cisallament, el que significa que un gel de Carrageenan es pot combinar en un gel fluid o extruït com una espuma. L'agitació d'una preparació de Iota Carragenina evitarà la formació d'un gel, però si es deixa descansar, el gel trencat es tornarà a formar.

Fàbrica de refinament pur de Iota Carrageenan de qualitat superior a la Xina; Xina Iota Carrageenan subministrador de matèries primeres refinades a la Xina. Xina Iota Carrageenan fabricant refinat a la Xina.


Si esteu buscant la carragenina iota refinada, iota carragenina semi refinada, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: iota carragenina refinada, iota carragenina semi refinada, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like