Cadena agrupada BCAA instantània Aminoàcid Pols 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1

Cadena instantània BCAA Aminoàcid en pols 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1 Nom del producte: BCAA instantània en pols Cadena ramificada Aminoàcid 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1 Sinònims: Relació : 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1 BCCAs Característiques: Pols en blanc Puresa (assaig): 99% Estructura mínima: Paquet: 25Kgs / Fibra Drum Function: Gain ...

Detalls del producte

Cadena instantània BCAA Aminoàcid en pols 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1

image001.jpg

Nom del producte: cadena BCAA instantània cadena ramificada Aminoàcid 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1


Sinònims:

Relació: 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1 BCCAs

Característiques: Pols en blanc

Puresa (assaig): 99% mín

Estructura:

image002.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Funció: guanyar múscul, subministrar energia

MOQ: 1 kg

Durada: 2 anys

PARAULES CLAU:

BCAA, pols instantani de BCAA, cadena ramificada Aminoàcid

BCAA 2: 1: 1 BCAA 4: 1: 1


Descripció:

La cadena ramificada Aminoàcids (BCAA) es refereix a tres aminoàcids: leucina, isoleucina i valina.

Per a les persones amb baixa ingesta de proteïnes dietètiques, els suplements de BCAA poden promoure la síntesi de proteïnes musculars i augmentar el creixement muscular al llarg del temps. La pols de BCAA instantània, la cadena ramificada Aminoàcid també es podria utilitzar per prevenir la fatiga en atletes novells.

La leucina té un paper important en la síntesi de proteïnes musculars, mentre que l'isoleucina indueix la captació de glucosa a les cèl·lules. Es necessita més investigació per determinar el paper de valine en un BCAA.

Suplementant la pols instantània de BCAA, la cadena ramificada Aminoàcid impedeix una disminució del sèrum en els BCAA, que es produeix durant l'exercici. Una disminució del sèrum normalment provocaria una entrada triptòfana al cervell, seguida de la producció de serotonina, que causa fatiga.

Els pols de BCAA instantanis, la cadena ramificada Aminoàcid són importants per ingerir diàriament, però moltes fonts de proteïnes, com ara carn i ous, ja proporcionen BCAA. Tanmateix, la suplementació és innecessària per a persones amb una ingesta de proteïnes prou elevada (1-1.5g per kg de pes corporal al dia o més).

Els pols de BCAA instantanis, Aminoàcids de cadena ramificada es coneixen com aminoàcids d'estrès. El 0% de la dieta ha de ser proteïnes quan el cos està sota estrès greu, perquè l'estrès causa que la proteïna es descompassi més ràpidament. La pols instantània de BCAA, cadena ramificada Aminoàcid, té efectes reguladors sobre el metabolisme general de proteïnes i es requereixen en quantitats més grans durant l'estrès que altres aminoàcids (i probablement proporcionalment més leucina que valine o isoleucina). A més, el pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada, ajuden a disminuir la taxa de descomposició i utilització d'altres aminoàcids i estimular la síntesi de proteïnes. Per tant, aquestes pols Instant BCAA, Aminoácido de cadena ramificada, són útils en condicions d'estrès provocades per traumes, cirurgia, insuficiència hepàtica, infecció, febre, fam, entrenament muscular i aixecament de peses. Els BCAA són únics, ja que els músculs esquelètics els poden utilitzar directament com a font d'energia.

BCAA instantània en pols, cadena ramificada Aminoàcid és un aminoàcid amb cadenes laterals alifàtiques amb una branca (un àtom de carboni central unit a tres o més àtoms de carboni). Entre els aminoàcids proteicogènics, hi ha tres BCAA: leucina, isoleucina i valina. Les BCAA no proteïnes inclouen l'àcid 2-aminoisobutírico.

Les 3 proteïnes Institucional BCAA en pols, l'Aminoácido de la cadena ramificada es troben entre els 9 aminoàcids essencials per als humans, que representen el trenta-cinc per cent dels aminoàcids essencials en proteïnes musculars i el quaranta per cent dels aminoàcids preformats requerits pels mamífers. La síntesi de pols instantani de BCAA, cadena ramificada Aminoàcid, es produeix en totes les ubicacions de les plantes, dins dels plastids de la cèl·lula, segons es determina per la presència de mRNAs que codifiquen per als enzims en la via metabòlica.

BCAA instantània en pols, cadena ramificada Els aminoàcids omplen diversos papers metabòlics i fisiològics. Metabòlicament, promouen la síntesi de proteïnes i la facturació, les vies de senyalització i el metabolisme de la glucosa. Oxidació de pols instantani de BCAA, Aminoácidos de cadena ramificada pot augmentar l'oxidació d'àcids grassos i exercir un paper en l'obesitat. Fisiològicament, el pols instantani de BCAA, la cadena ramificada Aminoàcid assumeixen funcions en el sistema immunològic i en la funció cerebral. Es desglosaran efectivament per enzims de deshidrogenasa i decarboxilasa expressats per cèl·lules immunes, i es requereixen per al creixement i la proliferació de limfòcits i l'activitat de limfòcits T citotòxics. Finalment, la pols Instant BCAA, els Aminoàcids de cadena ramificada comparteixen la mateixa proteïna de transport al cervell amb aminoàcids aromàtics. Una vegada al cervell, el pols Instant BCAA, l'Aminoàcid de la cadena ramificada podria tenir un paper en la síntesi de proteïnes, la síntesi de neurotransmissors i la producció d'energia.

Al cos humà, la pols instantània de BCAA, Aminoàcid de la cadena ramificada són essencials per a la síntesi de proteïnes i sovint es denominen "blocs de construcció" de les proteïnes.

 Hi ha al voltant de vint aminoàcids diferents, en què nou d'aquests s'anomenen aminoàcids essencials que no poden ser subministrats pel propi cos; per tant, aquests s'han de consumir a través d'una dieta equilibrada. Els aminoàcids són essencials per a la reparació i la recuperació dels teixits musculars, en virtut de la qual el pols instantani BCAA, Aminoácido de cadena ramificada, conté 3 aminoàcids de cadena ramificada essencials, L-Leucina, L-isoleucina i L-valina.

 Aquests tres aminoàcids són únics en estructura i com a conseqüència d'això, es digereixen directament en els músculs que maximitzen la disponibilitat nutricional.

Beneficis dels aminoàcids de la cadena ramificada per al rendiment de l'exercici

Hi ha diversos motius pels quals les BCAA són importants. En general, actuen com a blocs de construcció de proteïnes i músculs i també poden ajudar a regular els nivells de sucre en la sang i fins i tot millorar el metabolisme del sucre en sang.

Han rebut una mica d'atenció al final del seu potencial per reduir la fatiga durant l'exercici.

Es constata que la pols instantània BCAA, Aminoácido de cadena ramificada, millora el rendiment de l'exercici de resistència entre corredors de resistència, possiblement inhibint la producció de serotonina del cervell.

BCAA instantània en pols, cadena ramificada Aminoàcid alleuja la fatiga central entre els corredors durant 2 dies consecutius de carreres competitives, el que els permet córrer més ràpid amb el mateix grau d'esforç percebut. Això va arribar a la conclusió que la pols Instant BCAA, Aminoácido de cadena ramificada pot ser especialment útil per als atletes que s'enfronten a competicions de diversos dies.

Altres estudis suggereixen Instant BCAA en pols, la cadena ramificada Aminoàcid podria reduir les qualificacions de l'esforç percebut durant l'exercici en un 7% i les puntuacions de fatiga mental en un 15% en comparació amb el placebo. Fins i tot entre els navegants que participaven en una cursa de vela a l'aire lliure de 32 hores, una dieta alta en proteïnes amb pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada disminuir la sensació de fatiga.

Fengchen Group és líder en la Xina Instant BCAA en pols, cadena ramificada Aminoàcid proveïdor i fabricant. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de pols instantani de la BCAA a Xina, el fabricant i proveïdor d'Aminoàcids de cadena ramificada quan ho necessitin. Quan compreu o compreu pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Funcions i beneficis:

1) Síntesi de proteïna: pols instantani de BCAA, cadena ramificada Aminoàcid augmenta la síntesi de proteïnes i disminueix la degradació de proteïnes en el teixit muscular a causa de l'activació de determinats enzims clau.

2) Danys i dolors musculars: Moltes investigacions suggereixen que la pols instantània BCAA, Aminoácido de cadena ramificada, redueix el dany muscular i el dolor a causa de l'exercici físic.

3) Post-exercici de la resposta immune: en els atletes d'elit, la pols instantània de BCAA, l'Aminoàcid de cadena ramificada es va demostrar que preservava la funció glutamina i immunitària.

4) Múscul i força: Diversos estudis han demostrat que els Aminoàcids de la cadena ramificada no només treballen en paper: sinó que augmenten la massa muscular i / o la força. Un estudi interessant va descobrir que el consum de pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada abans d'un entrenament, va augmentar la força i la massa més que el consum de sèrum de llet, que és un dels favorits en el món del culturisme.

BCAA instantània en pols, la cadena ramificada Aminoàcid disminuirà el dolor muscular i el dany i augmentarà la síntesi de proteïnes en el seu cos després de l'exercici. Aquests aminoàcids, que són els blocs bàsics de proteïnes, inclouen leucina, isoleucina i valina. Tots els 3 són aminoàcids essencials que s'han d'obtenir a partir d'aliments.

Beneficis:

Amb l'ajuda de la pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada, la persona després de l'entrenament experimentarà menys dolor muscular i tindrà una major síntesi de proteïnes que aquells que no ho van fer. La pols de BCAA instantània, l'Aminoácido de la cadena ramificada també és útil per augmentar la descomposició d'àcids grassos després de l'exercici, permetent al cos utilitzar més energia del greix per reparar els músculs danyats i reposar els nutrients a les cèl·lules. Això acelera el procés de curació i minimitza la quantitat de proteïnes que el cos fa servir als músculs per convertir-los en glucosa per obtenir energia.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Avantatges del nostre pols Instant BCAA, cadena ramificada Aminoàcid:

1. Alta densitat massiva. Feu que el pols de BCAA instantani, l'Aminoácido de la cadena ramificada sigui més fàcil per omplir més pols amb bossa i càpsula

2. Alta transmitància. Feu que la vostra beguda funcional estigui més clara

3. Alta velocitat de dissolució. Feu que sigui més fàcil fer que la solució d'Aminoàcid de la cadena ramificada en pols instantània BCAA

4. Paquet d'alta solidesa. Eviteu qualsevol dany en el transport


Addicionalment:

(1) Pols instantani de BCAA, cadena ramificada Aminoàcid pot reduir la fatiga durant l'exercici

El consum de BCAA pot ajudar a reduir la fatiga física i mental.

Els estudis en els participants humans reporten fins a un 15% menys de fatiga en aquells donats en pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada durant l'exercici, en comparació amb els que van prendre això.

En una investigació, aquest augment de la resistència a la fatiga va ajudar al grup Instant BCAA en pols, l'agrupament de cadena ramificada d'aminoàcids un 17% més abans d'arribar a l'esgotament.

En un altre estudi, els participants es van veure sotmesos a l'estrès tèrmic durant una prova de ciclisme. Es va demanar que ingiessin una beguda que contingués pols Instant BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada. Els que van beure la pols Instant BCAA, la cadena ramificada Aminoàcid es va fer circular per un 12% més.

A més, el pols Instant BCAA, l'Aminoàcid de cadena ramificada pot ser més eficaç a l'hora de reduir la fatiga de l'exercici en condicions no entrenades en comparació amb les persones capacitades.

(2) Suplements BCAA Reduïu el dolor muscular

La pols instantània de BCAA, cadena ramificada Aminoàcid també pot ajudar els músculs a sentir-se menys afectades després de l'exercici.

Una manera de fer-ho és reduir els nivells en la sang dels enzims creatina quinasa i la lactat deshidrogenasa, que estan implicats en el dany muscular. Això pot millorar la recuperació i proporcionar certa protecció contra el dany muscular.

(3) Pols BCAA instantani, cadena ramificada Aminoàcid pot augmentar la massa muscular

Després de tot, la investigació mostra que els BCAAs activen els enzims responsables de la construcció del múscul (5).

Alguns estudis també mostren que la pols instantània de BCAA, Aminoàcids de cadena ramificada pot ser eficaç a l'hora d'augmentar la massa muscular, especialment si contenen una major proporció de leucina que l'isoleucina i la valina.

(4) Aminoàcids de la cadena ramificada poden baixar els nivells de sucre en sang

Les BCAA també poden ajudar a mantenir nivells normals de sucre en la sang.

Es creu que la leucina i l'isoleucina augmenten la secreció d'insulina i que els músculs prenen més sucre de la sang, disminuint així els nivells de sucre en la sang.

Tanmateix, a la pràctica, no tots els estudis fan una còpia de seguretat d'aquests efectes.

De fet, alguns fins i tot informen de pujades potencials en els nivells de sucre en la sang, depenent del tipus de dieta que van seguir els participants. Per exemple, quan el pols instantani de BCAA, Aminoácido de la cadena ramificada es combina amb una dieta alta en greixos, consumir-los en forma de suplement pot provocar resistència a la insulina.

(5) La cadena ramificada Aminoàcid pot millorar la pèrdua de pes

BCAA instantània pot ajudar a prevenir l'augment de pes i millorar la pèrdua de greix.

De fet, els estudis observacionals informen que aquells que consumeixen una mitjana de 15 grams de BCAA de la seva dieta cada dia poden tenir un risc inferior al 30% de tenir sobrepès o obesitat que els que consumeixen una mitjana de 12 grams al dia.

Si intenteu perdre pes, el pols Instant BCAA, l'Aminoácido de la cadena ramificada pot ajudar al cos a desfer-se del greix no desitjat amb més eficàcia.

(6) La cadena ramificada Aminoàcid pot reduir les complicacions en la malaltia hepàtica

Els pols de BCAA instantanis poden ajudar a reduir les complicacions relacionades amb la insuficiència hepàtica.

En casos de càncer de fetge, prenent pols Instant BCAA, l'Aminoàcid de cadena ramificada pot ajudar a reduir la retenció d'aigua i disminuir el risc de mort prematura fins a un 7%.

Alta qualitat, puro Instant BCAA en pols, cadena ramificada Aminoàcid / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Instant BCAA en pols, cadena ramificada Aminoàcid Producció de matèria primera a la Xina. Xina Instant BCAA en pols, cadena ramificada Aminoàcid Fabricant a la Xina.


Si esteu buscant la bcaa instantània de cadena ramificada aminoàcid en pols 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: instantània bcaa cadena ramificada aminoàcid pols 2: 1: 1 4: 1: 1 8: 1: 1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like