Àcid hialurònic, grau alimentari Hyaluronan, grau cosmètic, grau farmacèutic

Àcid hialurònic, grau alimentari Hyaluronan, grau cosmètic, grau farmacèutic Àcid hialurònic Xina, grau alimentari Hyaluronan, grau cosmètic, fàbrica de grau farmacèutic, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Hialuronat, HA Número de CAS: 9004-61-9 Característiques: pols blanca. Molecular ...

Detalls del producte

Àcid hialurònic, grau alimentari Hyaluronan, grau cosmètic, grau farmacèutic

image001_副本


Xina àcid hialurònic, grau d'aliments Hyaluronan, grau cosmètic, fàbrica de grau farmacèutic, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: Hialuronat, HA
Número CAS: 9004-61-9
Característiques: pols blanca.
Fórmula molecular: C28H44N2O23
Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


Descripció:
S'ha informat que l'àcid hialurònic, el grau d'aliments hialuronans, el grau cosmètic, el grau farmacològic s'absorbeixen i es distribueixen a la pell i les articulacions després d'una sola administració oral, que obre el camí per a la introducció de suplements dietètics d'àcid hialurònic, promeses de salut.
D'altra banda, l'àcid hialurònic, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacèutic es podria afegir als aliments habituals, com ara begudes, galetes, dolços, gelats, etc.


Característiques:
L'àcid hialurònic del grup Fengchen, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacològic es produeix mitjançant el mètode de fermentació amb streptococcus equi, subsp. Totes són fonts no relacionades amb animals, riscos no modificats genèticament i no-EEB / TSE.
Les matèries primeres que hem utilitzat durant la fermentació, inclosa la peptona, la glucosa, l'extracte de llevat i altres matèries primeres són totes fonts no animals.
Tots els procediments de producció són estrictament segurs dels requisits ISO i GMP. L'àcid hialurònic, el grau d'aliments hialuronans, el grau cosmètic, el grau farmacèutic són ingredients naturals totalment segurs.

Com el més famós àcid hialurònic de la Xina, Hyaluronan Food Grade, grau cosmètic, proveïdor de grau farmacèutic a la Xina, l'àcid hialurònic del grup Fengchen, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic i el grau farmacèutic està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.


Àcid hialurònic, grau d'aliments hialuronans, grau cosmètic, grau farmacològic és un dels sacàrids de mucopoli àcids que existeixen de manera natural en grans quantitats d'humor vítreo, sèrum, pinyó, pell de tauró i cartílag de balenes.
L'àcid hialurònic, el grau d'aliments hialuronans, el grau cosmètic, el grau farmacològic es troba al combinar-se amb proteïnes i sulfat de condroitina en l'espai entre les cèl·lules del teixit connectiu com la pell. També és molt important per al manteniment de la pell. Serveix bones funcions per al manteniment de l'estructura, la humitat, etc.


La seva excel·lent capacitat de retenció d'aigües fa que l'àcid hialurònic, el grau d'aliments Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacèutic capaç de retenir l'aigua en el nostre cos.
Es podria esperar que hi hagi altres aplicacions per a l'àcid hialurònic, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacèutic en el futur.


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts àcid hialurònic, Hyaluronan Food Grade, Grade Cosmetic, Pharmaceutical Grade Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.
L'àcid hialurònic, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacèutic pot ser metabolitzat completament pel cos animal en menys d'una setmana.

image003

L'àcid hialurònic, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacològic és un biopolímer natural que està àmpliament distribuït en els teixits connectius que viuen.
L'àcid hialurònic, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacèutic es podria utilitzar per al tractament i la prevenció de problemes de salut relacionats amb l'envelliment, com ara la síndrome de fatiga crònica, el dolor articular crònic i la fibromialgia, etc.


S'ha demostrat que la suplementació oral d'àcid hialurònic, grau d'aliments hialuronans, grau cosmètic, grau farmacològic pot millorar la densitat òssia i prevenir l'osteoporosi. També pot augmentar la força muscular i fins i tot millorar el rendiment sexual.
Com a additiu, es pot afegir àcid hialurònic, grau alimentari Hyaluronan, grau cosmètic, grau farmacèutic als aliments i begudes diàries. Serà fàcilment absorbit i distribuït a la pell i les articulacions i altres parts del nostre cos.
L'àcid hialurònic, el grau alimentari Hyaluronan, el grau cosmètic, el grau farmacèutic també es troba com a suplement en begudes, galetes, dolços i gelats.
image004
----------------------
Fengchen Group és un líder en àcid hialurònic de la Xina, Hyaluronan Food Grade, grau cosmètic, proveïdor i fabricant de grau farmacèutic. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret d'àcid hialurònic de Xina, Hyaluronan Food Grade, Grade Cosmetic, fabricant i proveïdor de grau farmacèutic quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar àcid hialurònic, Hyaluronan Food Grade, grau cosmètic, grau farmacèutic de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Especificació

Articles

Especificacions

Aparença d'àcid hialurònic,

Pols o grànuls blancs o gairebé blancs

Identificació

A. Reacció de tartrat cúric alcalí

Positiu

B. Reacció de sodi

Positiu

Tamany de partícula

Passeu per un tamís de malla de 60

pH (solució de 5 mg / ml)

6.0-8.0

Densitat massiva

0.3-0.6g / cm3

Pèrdua en l'assecat

≤10.0%

Cendra

≤13.0%

Limitant la viscositat

Valors mesurats

Pes molecular

Valors mesurats

Proteïna

≤0,1%

Metalls pesants

≤ 20 ppm

Com

≤2 ppm

Hialuronat de sodi

≥91.0%

Àcid glucurònic

≥44.0%

Recomptes bacterians

≤500cfu / g

Motlle i llevat

≤ 100 cfu / g

Escherichia coli

Negatiu

Staphylococcus aureus

Negatiu

Salmonel·la

Negatiu


image005


Àcid hialurònic de qualitat superior, grau alimentari Hyaluronan, grau cosmètic, fàbrica de grau farmacèutic, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant l'àcid hialurònic, l'alimentació hialuronana, la qualificació cosmètica, la qualitat farmacèutica, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid hialurònic, grau d'aliments hialuronans, grau cosmètic, grau farmacèutic, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like