Heme ferro o hemina (font bovina, sang de porc)

Heme Iron or Hemin (Font de boví, sang de porc) Nom del producte: Heme Iron o Hemin Font: Font de boví, sang de porc Característiques: Pols cristal·lí negre i negre Formula: C34H32ClFeN4O4 Informació del paquet: 20Kgs / Ctn Paraules clau: Heme Iron, Hemin Descripció i ús : Heme Iron o Hemin és un ...

Detalls del producte

Heme Ferro o Hemina (font bovina, sang de porc)

Heme Iron Or Hemin (Bovine Source, Pig Blood).png


Nom del producte: Heme Iron o Hemin

Font: Font de boví, sang de porc

Característiques: pols cristal·lina de color marró negre

Fórmula: C34H32ClFeN4O4

Informació del paquet: 20Kgs / Ctn

Paraules clau: Heme Iron, Hemin Raw Material API en pols


Descripció i ús:

Heme Iron o Hemin és un compost de porfirina de ferro. Està compost per 4 anells de porfirina i un ferro fèrric. Heme Iron o Hemin està fet de sang de porc. Es pot utilitzar en la teràpia d'anèmia de deficiència de ferro. Heme Iron deriva de la sang dels porcs i es processa en pols d'acer blau. Les aplicacions inclouen aliments funcionals i suplements dietètics.

Heme Iron Or Hemin (Bovine Source, Pig Blood) picture.png

Heme Iron o Hemin s'utilitza àmpliament en el subministrament de ferro aliments, drogues, aliments saludables i cosmètics. Com a additius.


Heme Iron o Hemin és un compost fèrric conegut com a font de ferro biològic. Amb una gran absorció i un bon efecte per prevenir i curar l'anèmia per deficiència de ferro, Heme Iron o Hemin és àmpliament utilitzat en medicina moderna. No hi ha olor fèrric per Heme Iron o Hemin. No estimula l'estómac o els intestins i no té toxicitat ni efectes secundaris. Fins i tot les dones embarassades i els nens són segurs per prendre Heme Iron o Hemin formulationse. D'altra banda, Heme Iron o Hemin serà directament absorbit per la mucosa intestinal. La taxa d'absorció pot ser superior al 25%.

Es pot augmentar el contingut d'hemoglobina i la quantitat d'eritròcits en el cos en poc temps després de prendre Heme Iron o Hemin. Aquesta és la raó per la qual l'anèmia es millora molt ràpidament.

Ara els productes del ferro-suplement amb Heme Iron o Hemin estan autoritzats pel Ministeri de Salut.

Heme Iron o Hemin es fabriquen en càpsules, comprimits, líquid oral.

Heme Iron o Hemin és un material molt preferit per al suplement de ferro natural en productes sanitaris, aliments, medicaments.

Heme Iron o Hemin és una porfirina que conté ferro. Més específicament, és la protoporfirina IX que conté un ió de ferro fèrric (heme B) amb un lligand de clorur.

Heme Iron Or Hemin (Bovine Source, Pig Blood) picture-2.png

---------------

Només hi ha 2 tipus de ferro que podem utilitzar en productes alimentaris i sanitaris; Heme ferro existent en carn, aus o peixos i ferro no heme d'hortalisses, productes lactis o ferro químicament unificat en els suplements habituals.

El ferro heme normalment només forma part de la ingesta dietètica diària, però és més fàcil d'absorbir que el ferro no heme. A diferència del ferro no heme, l'absorció no es veurà afectada per altres components quelants de la dieta com els fitatos, els tannates i el fosfat.

La quantitat mitjana de ferro ingerit és de 12 a 18 mg per dia. En individus sans, la demanda mitjana de ferro és d'un mg per dia per als homes, de 1,5 a 2,5 mg per dia per a dones i durant l'embaràs de dos a tres mg per dia corresponent a un total de 500-1000 mg. Els requisits de ferro han de compensar la demanda durant el creixement, l'embaràs i les pèrdues fisiològiques i patològiques. Heme Iron ajudarà com a complement. Aquest paper serà perfectament realitzat per Heme Iron.

En la salut normal, l'administració de ferro d'Heme al cos és conservadora amb poca o cap pèrdua de ferro corporal, excepte en excreció de 1-2 mg, principalment per la reducció de cèl·lules del tracte gastrointestinal i la pell i la menstruació.

 

Hi ha una manca de ferro Heme, es pot cansar molt fàcilment, tenir problemes de concentració, tenir pèl dolent i ungles i sentir-se generalment feble. El baix nivell de ferro d'Heme també és responsable d'un impacte negatiu en la capacitat d'aprenentatge, així com la capacitat física. L'estat de ferro de l'embarassada i els que planegen l'embaràs determinaran el pes del fetus. Fins i tot fins al punt que Heme Iron afectarà l'estat de salut en tota la vida d'una persona. Més de trenta per cent de totes les dones fèrtils patiran baixes taxes de ferro d'Heme a causa de la pèrdua de sang de la menstruació. El baix nivell de ferro d'Heme augmentarà l'absorció del cadmi nociu, que s'emmagatzema a l'esquelet i provoca un risc creixent d'osteoporosi.

---------------

Com a proveïdor professional de la Xina Heme Iron o Hemin Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Heme Iron o Hemin API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Índexs principals d'Heme Iron:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat de Heme Iron

Aparença
Heme Iron o Hemin

Pols negre

Compleix amb Heme Iron o Hemin

Puresa

≥23%

24%

Fe (Ingredient de ferro)

≥2.0%

2.1%
Anàlisi espectrofotomètrica UV

Dades oganolèptiques

Heu de complir

Compleix amb Heme Iron o Hemin

Pèrdua en l'assecat

≤ 5,0%

2.5%

Heavy Metall

Pb≤ 0.5mg / Kg
As≤ 0.5mg / Kg
Hg≤ 0.5mg / Kg

0,3 mg / Kg
0,3 mg / Kg
0,3 mg / Kg

Colònies totals

≤ 1000cfu / g

887 cfu / g

Coliform Group

≤ 30MPN / 100g

<30mpn>

Màxima qualitat, Xina Pure Heme Iron o Hemin Powder / Substance fàbrica a la Xina; Xina Heme Iron o Hemin Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Fabricants de la Xina Heme Iron o Hemin API a la Xina.

Si esteu buscant el heme iron o hemin (font bovina, sang de porc), podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: heme ferro o hemin (font bovina, sang de porc), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like