All, Allicina, Allimin 50% en pols

All, Allicina, Allimin 50% en pols és una barreja de trisulfur de dialil, sulfur de dialil i disulfur d’alil metil. Pot controlar eficaçment una varietat de malalties infeccioses comunes de bestiar i aviram

Detalls del producte

All, Allicina, Allimin 50% en pols

Garlicin, Allicin, Allimin 50% Powder

Xina d'all, allicina, Allimin 50% pols de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: pols.

Paquet: 25Kgs / Bag o 25Kgs / Fibre de tambor


Paraules clau:

All, Allicina, Allimin 50% en pols


Descripció:

All, Allicina, Allimin 50% en pols és una barreja de trisulfur de dialil, sulfur de dialil i disulfur d’alil metil. Pot controlar eficaçment una varietat de malalties infeccioses comunes de bestiar i aviram; també és eficaç per a malalties d’enteritis de peixos i crancs, malalties de brànquies podrides, malalties de la pell vermella i hemorràgia, així com per brots infecciosos de malalties; All, Allicina, Allimin 50% en pols i tiamina, els compostos inhibeixen l’acció de l’enzim, augmentant així la resistència de les gambes per reduir significativament la mortalitat; L’all, l’allicina, Allimin 50% en pols és un atractiu fort per als animals.


Ingredient i especificació:

Aquest producte inclou tres especificacions: oli d’allina; Allina en pols al 50% i al 25%

Ingredients: trisulfur de dialil 50% Min;

sulfur de dialil 35% mínim;

I una mica de sulfur i forsulfur.

Com a proveïdor de pols allínic més famós de la Xina, Allicin, Allimin 50% de pols a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més nou i segur.


Propietat física i química:

All, Allicina, Allimin 50% en pols gairebé no es soluble en aigua, té una forta olor a all i una propietat química relativament estable. No és fàcil de descomposició i polimerització.


Mecanisme d'acció:

Oli d’all amb trisulfur de diallyl d’alt contingut, sabor pur, olor deliciós llarg i bactericida fort.

L’all, l’allicina, Allimin 50% en pols té un fort atractiu d’aliments que pot augmentar la secreció de suc gàstric i peristaltis del tracte gastrointestinal, estimular la gana dels animals i afavorir la digestió.

L’all, l’allicina i l’aliminina al 50% en pols és capaç d’incrementar el fagocit, afavorir la inversió de les cèl·lules de la limfa T i reforçar les cèl·lules NK i l’activació de lisozim per augmentar la immunització dels animals.

Aquest producte té una acció antibacteriana d’ample espectre i efecte esterilitzant sobre bacteris gram positius, bacteris gramnegatives, fongs, motlles, etc.

Enviament i enviament: Fengchen Group és un dels més coneguts Allistant, Allicin, Allimin 50% fabricant de pólvora a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

L’all, l’allicina i l’alimin 50% en pols inhibiran l’activació de la 5-lipoxidasa i la prostaglandina sintasa per prevenir el tromb.

El compost sulfurós de l’allina pot augmentar el contingut d’olor apetitosa del grup C3, H3-S (O) en la carn de bestiar, aviram i productes aquàtics.

All, Allicina, Allimin 50% en pols també es pot reduir l’activació de 7-a- colesterol hidroxilasa i contingut de colesterol en sang, fetge i rovell, etc.


Efecte de l'aplicació:

L’all, l’allicina, l’Allimin al 50% en pols té un efecte de prevenció comparativa d’algunes malalties causades per diverses infeccions, com ara putrefacció per brànquies, pell vermella, enteritis i sagnat per a peixos, gambes, cranc, etc.

Aquest producte es pot utilitzar per prevenir tipus d'infeccions i millorar la immunització dels animals, la resistència a les malalties i la resistència a l'estrès.

All, Allicin, Allimin 50% en pols s'utilitza per promoure el creixement dels animals i millorar la seva supervivència i la seva tendència d'ous, mentre que s'utilitza per reduir la proporció de pinsos, augmentar la capacitat de producció i augmentar els beneficis econòmics.

Aquesta substància millorarà la gana dels animals, augmentarà la quantitat de pinsos, afavorirà la digestió i ajudarà al creixement dels animals

L’all, l’allicina, Allimin al 50% en pols poden ajudar a purificar la qualitat de l’aigua i reduir el perill de mosquits i mosques al terreny del viver.

S'utilitza per millorar el sabor de la carn i reduir el colesterol.

Com a una mena additiva fina, l’all, l’allicina, Allimin al 50% en pols no té residus i no resisteix a les drogues, i és real un substitut de la substància antibiòtica per a la cria de bestiar, aviram i productes aquàtics.


Àmbit d’aplicació de l’all, l’allicina, Allimin al 50% en pols:

Ramaderia, aviram i animals aquàtics

Ús i quantia:

Barregeu el producte amb pinsos de flux fluït i lliure i, a continuació, afegiu-lo en pinso premezclari o compost

Emmagatzematge: s’ha de segellar i guardar en un lloc sec.

Vida útil: 12 mesos (segellat)

Embalatge: Alls en pols: 25 kg de paper

Bosses de film compost de tres kg en un de plàstic amb bossa interior de film d'alumini de 1000gr.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina d'Allicina, Allicina, Allimin 50% i fabricant pols. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el correcte fabricant i proveïdor de pols All China, Allicin, Allimin 50% en pols quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar all, allicina i Allimin 50% de pols de la Xina, visiteu el grup Fengchen.


La més alta qualitat, pura all, allicina, Allimin 50% fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu allinina, allicina, allimin al 50% en pols, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: allina, allicina, allimin 50% en pols, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like