Oli d'all 99% o Allitridi

L'oli d'all 99% o Allitridi és una substància especial en all. Presenta un líquid ambre transparent brillant. És la substància més important extreta de l’all. L’oli d'all 99% o Allitridi conté sulfurs actius molt importants. És molt útil per a la salut general i la salut del cor i dels vasos sanguinis.

Detalls del producte

Oli d’all o d’all d'all 99% o Allitridi

image001

Oli d'all a la Xina 99% o Allitridi, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: líquid oli clar groguenc pàl·lid. D'olor característica.

Paraules clau:

Oli d'all 99% o Allitridi

Propietats:

Aspecte: líquid oli clar groguenc pàl·lid.

Aroma: forta aroma d’oli d’all.

Gravitat específica: 1,05 ~ 1,10

Solubilitat: insoluble en aigua, parcialment soluble en etanol

Ingredients principals: disulfur de Diallyl, trisulfur de Diallyl

Contingut total ≥98%


Descripció:

L'oli d'all 99% o Allitridi és una substància especial en all. Presenta un líquid ambre transparent brillant. És la substància més important extreta de l’all. L’oli d'all 99% o Allitridi conté sulfurs actius molt importants. És molt útil per a la salut general i la salut del cor i dels vasos sanguinis.

image002

All Oli 99% o Allitridi és un líquid de color groc clar amb forta olor a all, insoluble en aigua i parcialment soluble en etanol. Tot i que el principal component de l’oli d’all són els compostos de tiater, les seves propietats químiques són relativament estables. Pot suportar una temperatura alta per sobre dels 120 C en un entorn àcid no fort i no és fàcil de descompondre, però pot induir la descomposició si s’exposa a radiació ultraviolada durant molt de temps. Les bombetes d’Alumum sativum L. eren destil·lades per vapor. Per clarificar de líquid groc pàl·lid a taronja. I una forta olor estimulant, com el mercaptà. 1.050-1.0951.550-1.580. Els components principals són el disulfur d’alil propil, el disulfur de dialil, el trisulfur de dialil, l’allicina i així successivament. L’oli d’all 99% o Allitridi es produeix principalment a la Xina. S'utilitza principalment en la preparació de condiments picants, i també s'utilitza en desinfectants i altres medicaments. L’oleoresina d’all es pot extreure del bulb d’alls per dissolvent orgànic i utilitzar-la a la indústria alimentària. L’oli d’all 99% o Allitridi també es podrien sintetitzar químicament (els ingredients principals són el disulfur de dialil i el trisulfur de dialil). Les principals matèries primeres són el clorur d’alil, el sulfur alcalí, etc. Es fa servir principalment a la indústria alimentària. La norma d’implantació és NY / T1497-2007.

Informació del producte: L’oli d’all 99% o Allitridi és generalment aprovat pel Ministeri d’Agricultura com a additiu per a pinsos, oli d’all barrejat amb un transportador per formar all, la especificació general és d’oli d’all 25%.

Personatges: All Oli 99% o Allitridi és de líquid volàtil de color groc clar a marró-vermell, amb forta olor a all, insoluble en aigua, glicerol i propilenglicol, densitat relativa 1.050-1.059, índex de refracció 1.550-1.580, les propietats químiques són estables, però fàcil en fallar en àlcali.

Ús i dosificació: Per a la medicació ramadera i avícola, l’oli d’all no al 99% o Allitridi s’ha de barrejar amb pinso, la medicació del peix s’ha d’utilitzar amb pinsos. (Alimentar peix i gambes un cop al dia)

Mètode d'emmagatzematge: segellat, col·locat en un lloc fresc i sec, protecció solar, antivatatització.


Ingredients actius:

Els ingredients actius en l’oli d’all 99% o Allitridi són el disulfur de propileno, el disulfur de propilen, el trisulfur de propilen, el sulfur de propilen, el sulfur de propilè metil i altres compostos volàtils de sofre.

Funcions i aplicacions:

1. L’oli d’all 99% o Allitridi es considera que és una bacteriòstasi d’espectre ampli amb bacteriòstasi forta

2. Condimentar i atraure els pinsos per millorar la qualitat dels pinsos

3. L’oli d’all 99% o Allitridi és capaç de millorar la Funció Immune i l’assistència sanitària per afavorir el creixement

4. Es millorarà eficaçment la qualitat dels animals amb l’oli d’all 99% o Allitridi.

5. Desintoxicació i repel·lència d’insectes, prevenció de floridura i conservació de la frescor.

6. L’oli d’all Allitridi o 99% no és tòxic, no té efectes secundaris, no hi ha residus de medicaments, no té resistència als medicaments.

7. Aquest producte té efecte anticoccidi.


Eficàcia específica:

1. L’oli d’all Allitridi o Allitridi és l’agent reforçador natural del sistema circulatori, que és capaç de reduir el colesterol i el lípid sanguini, millorar l’elasticitat vascular, reduir l’agregació plaquetària i afavorir la circulació sanguínia, pot prevenir malalties cardiovasculars com la trombosi i la hipertensió.

2. L’oli d'all 99% o Allitridi evitarà els refredats i s’aplica a febre, alleujament del dolor, tos, mal de gola i congestió nasal i altres símptomes de fred.

3. Aquest producte és capaç d’activar la mucosa gastrointestinal, reforçar l’estómac i l’intestí, afavorir la gana i accelerar la digestió.

4. L’oli d'all 99% o Allitridi pot regular el sucre en sang i evitar l’aparició de diabetis mellitus.

Com a proveïdor d'allitridi a l'oli d'all 99% o el més famós de la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més nou i segur.

All Oil 99% o Allitridi és una substància antimicrobiana d’espectre ampli, que té moltes funcions farmacològiques, com activar les cèl·lules, afavorir la producció d’energia, augmentar la capacitat antimicrobiana i antiviral, accelerar el metabolisme, alleujar la fatiga, etc. Per tant, l'oli d'all al 99% o Allitridi s'utilitza àmpliament en molts camps. En el tractament mèdic, aquest producte es pot utilitzar per tractar malalties infeccioses, malalties del sistema digestiu, malalties bucals, malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, i té efectes anti-envelliment, intoxicacions anti-metalls, anticancerígenes i altres efectes. En l’aspecte de l’aqüicultura, l’oli d’all 99% o Allitridi té efectes depredadors evidents sobre els animals, efectes bactericides i antioxidants in vivo, i pot millorar la funció immune dels animals. Afegint oli d'all al 99% o Allitridi a diversos pinsos per a animals pot augmentar la ingesta d'aliments i la taxa de conversió de pinsos, augmentar la taxa de supervivència dels animals, reduir la morbilitat i millorar la qualitat de la carn dels productes animals. És un additiu alimentari molt valuós. En la plantació es pot utilitzar oli d'all al 99% o Allitridi per controlar plagues i nematodes de cultiu. Algunes empreses són optimistes en relació amb les perspectives de desenvolupament de l’al·lina. Per tal d’utilitzar-lo convenientment i augmentar l’efecte curatiu, han desenvolupat microcàpsules d’oli d’all, aerosol d’all, tintura d’all, líquid d’all, xarop d’all, comprimits d’all, enzim d’all, injecció d’all, etc.


Usos i aplicacions futures:

La Xina és un important productor i exportador de productes relacionats amb els alls al món. Tot i això, l’oli d’all no al 99% o Allitridi és rarament processat, principalment per a productes primaris i matèries primeres. Per millorar la competitivitat internacional, es processen els alls, sobretot l'oli d'all 99% o Allitridi amb alta qualitat. És molt necessari desenvolupar els productes en direcció a un gran valor afegit. Això requereix una millora contínua del procés d’extracció d’oli d’all. Els mètodes tradicionals de destil·lació de vapor i extracció de dissolvent orgànic tenen un temps d’extracció llarg, i la taxa d’extracció d’Ali All 99% o Allitridi és relativament baixa. La tecnologia d’extracció de CO2 supercrítica té els avantatges d’un cicle de producció curt, d’alta eficiència d’extracció, seguretat i fiabilitat, entre les quals hi ha en marxa aplicacions pilot i industrials.

Enviament i enviament: Fengchen Group és un dels més coneguts Oli d'all al 99% o fabricant d'Allitridi a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Es creu que l’aplicació de la tecnologia d’extracció supercrítica en processament profund d’all es desenvoluparà ràpidament amb les investigacions posteriors sobre la combinació de la tecnologia d’extracció supercrítica i la industrialització. La nova tecnologia d’extracció assistida per ultrasons i microones, a causa dels seus avantatges de millorar la velocitat de transferència massiva i reduir el temps d’extracció, ha demostrat gradualment els seus avantatges en l’extracció de productes naturals.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder al petroli d'all d'all de la Xina al 99% o Allitridi. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin l’oli d’all xinès 99% o fabricant i proveïdor d’Allitridi quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar oli d'all al 99% o Allitridi de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

No obstant això, aquest tipus de mètodes encara es troben en fase de recerca de laboratori, i la seva aplicació a gran escala en la producció industrial necessita més estudis. Mentrestant, en el procés d’extracció d’oli d'all o 99% o Allitridi, la tecnologia de desodorització i la tecnologia d’estabilització de l’al·lina s’han de millorar i perfeccionar constantment per assegurar la qualitat i l’activitat de l’oli d’all 99% o Allitridi. Al mateix temps, s’haurien d’intensificar la investigació i el desenvolupament de productes de processament profund d’oli d’oli i s’haurien d’utilitzar bons productes per ajudar a conscienciar la gent sobre l’oli d’all i promoure el desenvolupament d’aquest camp.

Oli d'all d'all de qualitat superior 99% o Allitridi, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu oli d'all 99% o allitridi, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: oli d'all 99% o allitridi, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like