Àcid fumàric CAS 110-17-8 Fumarat fèrtil CAS 141-01-5

Àcid fumàric CAS 110-17-8 Fumarat fèrtil CAS 141-01-5 Funció: Fumarat fèrtil és un suplement per tractar la deficiència de ferro. Es pot fer en pastilles Fumarate Ferro, càpsules, etc. ------------------------------------- ------ Índexs principals: àcid fumàric ...

Detalls del producte

Àcid fumàric CAS 110-17-8 Fumarat fèrtil CAS 141-01-5

Fumaric Acid, Ferrous Fumarate.jpg

Nom del producte:

Àcid fumàric

Fumarate fèrtil

Sinònims:

Àcid fumàric, àcid fumarat

Fumarat de ferro (II), Ferrosi fumaras, Fumarate Ferrous, Ferri fumaras

Característiques:

Pols o pols cristal·lí blanc o sense color.

Una pols fina, vermellosa, taronja o vermellosa

Número CAS:

110-17-8

141-01-5

Assaig

99,5 ~ 100,5%

93% ~ 101%

Fórmula:

C 4 H 4 O 4

C4H2FeO4

Estructura:

Fumaric Acid formula.gif

Ferrous Fumarate formula.jpg

Paquet:

25 kg / bossa amb 2 capes de bossa.

25 kg / tambor

F anction: Fumarate Ferro és un suplement per tractar la deficiència de ferro. Es pot convertir en pastilles de Fumarate Ferro, càpsules, etc.

Descripció: àcid fumàric

L'àcid fumàric és un sòlid cristal·lí incolor. Cal prendre mesures immediates per limitar l'extensió al medi ambient. L'àcid fumàric és combustible, tot i que pot ser difícil d'encendre. L'àcid fumàric s'utilitza per fer pintures i plàstics, en processament i conservació d'aliments i per a altres usos.

L'àcid fumàric és un àcid dicarboxílic. És un precursor de L-malat en el cicle d'àcid tricarboxílic de Krebs ( TCA ).

L'àcid fumàric està format per l'oxidació de l'àcid succínic per succinato deshidrogenasa. El fumarato es converteix per l'enzim fumarasa al malat . L'àcid fumàric s'ha identificat recentment com un metabolisme oncomebolètic o endògena, que causa càncer. L'acció oncogénica de l'àcid fumàric sembla la seva capacitat per inhibir els enzims que contenen prolil-hidroxilasa.

Aplicacions d'àcid fumàric

1) L'àcid fumàric s'utilitza comunament en la producció de resina de polièster insaturada.

2) A la indústria farmacèutica, l'àcid fumárico s'utilitza per produir antídots DMSA

3) L'àcid fumàric es pot utilitzar com a resina sintètica i intermedi mordant.

4) Com a additiu alimentari, l'àcid fumárico es pot utilitzar per refrescar i refrescar begudes, fruites, gelats, gelats, etc., i sobretot amb l'ús d'àcid cítric, àcid fumàric i reacció d'hidròxid de sodi d'una sola sal de sodi, també utilitzat com a condiment àcid

 

Com a fabricant professional de Fumarato Fumar (fumarat de ferro (II)), FENGCHEN GROUP CO., LTD és proveïdor i exportador de fumarat fèrric (fumarat de ferro (II)), API d'àcid fumàric procedent de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


-------------------------------------------

Descripció: Fumarat fèrtil

El Fumarate Fèrric és la forma de sal fumarat del ferro mineral . L'administració de fumarats ferrosos produeix elevació de la concentració de ferro sèric , que després s'assimila a l'hemoglobina, requerida per al transport d' oxigen o atrapada a les cèl·lules reticuloendoteliques per a l'emmagatzematge. Aquest agent s'utilitza com a suplement dietètic, i per prevenir o tractar síndromes relacionades amb la deficiència de ferro .

El fumarat fèrtil, també conegut com fumarat de ferro (II), és la sal de ferro (II) de l'àcid fumàric. El fumarat fèrric (fumarat de ferro (II)) és una pols de color taronja vermellós, utilitzat principalment per complementar el ferro per lluitar contra les malalties causades per deficiència de ferro. La fórmula química de Fumarato Férrico (Fumarat de Ferro (II)) és C4H2FeO4. El Fumarato Férrico Puro (fumarat de ferro (II) té un contingut de ferro al voltant del 32,87%.

 

Acció:

El fumarat fèrric (fumarat de ferro (II)) és un mineral essencial que es troba en l'hemoglobina, la mioglobina i molts enzims. Fumarat fèrtil (fumarat de ferro (II)) Entra al torrent sanguini. Es transporta als òrgans del sistema reticuloendotelial (fetge, melsa, medul·la òssia). El fumarat fèrric (fumarat de ferro (II) esdevé part de les botigues de ferro.

Efectes terapèutics:

El fumarat fèrric (fumarat de ferro (II) és una bona resolució o prevenció de l'anèmia per deficiència de ferro.

Farmacocinètica:

Distribució: fumarat fèrtil (fumarat de ferro (II)) romandrà en el cos durant molts mesos. És capaç de creuar la placenta i introduir la llet materna.

 

Contraindicacions / Precaucions de fumarat fèrric (fumarat de ferro (II)

Contraindicat en: Anèmia no deguda a deficiència de ferro; Hemocromatosis; Hemosiderosis;

Hipersensibilitat als productes de ferro.

 

Utilitza fumarato ferroso (fumarat de ferro (II)) Molt amb compte si està patint o té antecedents de malaltia ulcerosa peptica, colitis ulcerativa o enteritis regional, alcoholisme; insuficiència hepàtica greu; Insuficiència renal severa.

Reaccions adverses / Efectes secundaris

Els malos efectes del fumarat fèrric (Fumarat de Ferro (II) són mareig, mal de cap, síncope.GI: nàusees, restrenyiment, excrements fosces, dolor epigàstric, hemorràgia GI, vòmits.

Miscel·lània: tinció temporal de les dents (preparacions líquides).

-------------------------------------------

Índexs principals: àcid fumàric

Especificació

Grau industrial - Àcid fumàric

 

Aparença Pols cristalina blanca
Assay ≥98.5%
Punt de fusió ≥282
Pèrdua en l'assecat ≤0,5%
Color, APHA ≤ 60

Grau alimentari - Àcid fumàric
Aparença Pols cristalina blanca
Assay 99.5 - 100.5%
Punt de fusió 286,0 - 302,0
Àcid maleic ≤0,10%
Humitat ≤0,50%
Residu en ignició ≤0,10%
Arsènic ≤3ppm
Lead ≤2ppm
Mercuri ≤1ppm

Fumaric Acid property and TDS.jpg

-------------------------------------------

Índexs principals: Fumarate ferre

Ferrous Fumarate TDS and property.jpg


RS d'àcid fumàric:

Fumaric Acid Spectrum.jpg

Àcid fumàric de qualitat superior, Xina, fàbrica de pols fumarat fèrtil a la Xina; Acid fumàric de la Xina, proveïdors de matèries primeres fúngars fèrtils a la Xina. Àcid fumàric de la Xina, fabricants d'API fumats fèrrics a la Xina.

Si busqueu l'àcid fumàmic cas 110-17-8 fumarat ferroso cas 141-01-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like