Àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6

L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és un líquid fumigant càustic incolor, CH2O2, utilitzat en el tint i l'acabat de teixits i paper i en la fabricació de fumigants, insecticides i refrigerants.

Detalls del producte

Àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6

image001

Xina Formic Acid, Methanoic Acid CAS 64-18-6 fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims:

Número CAS: 64-18-6

Característiques: Líquid clar i incolor

Puresa (Assaig): 85%, 90%, 94%

Fórmula molecular: HCOOH o CH2O2

Fórmula de l'estructura:


image002

image003

Densitat: 1.22

Punt de fusió (° C): 8 ° C

Punt d’ebullició (° C): 101 ° C

Punt de flaix (° C): 69 ° C

Núm. ONU: 1779

Classe de mercaderies perilloses: 8


Paquet: segons la sol·licitud.


Paraules clau:

Àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6


Descripció:

L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és un líquid fumigant càustic incolor, CH2O2, utilitzat en el tint i l'acabat de teixits i paper i en la fabricació de fumigants, insecticides i refrigerants.

L'àcid fòrmic (o àcid metanoico) és l'àcid carboxílic més simple. La fórmula és HCOOH o CH2O2. En la naturalesa, aquesta substància existeix en les picades i picades de diversos insectes de l’ordre dels himenòpters, particularment les formigues. Darrerament, l’àcid formic, l’acid metanoico CAS 64-18-6 s’utilitza com a conservant en l’alimentació del bestiar, com a intermedi en processos sintètics químics, i com a ingredient actiu en alguns detectors de calç. Aquest producte també és un producte de combustió significatiu alliberat per vehicles que funcionen amb metanol barrejat amb gasolina. La sal o un èster de l'àcid fòrmic s'anomena formiat o metanoato. El ion formiat té la fórmula HCOO-.

L’àcid formic, l’acid metanoico CAS 64-18-6 ha de ser tractat amb cura. Un contacte directe amb aquest líquid o els seus vapors concentrats podria provocar irritació i dany a la nostra pell, ulls i vies respiratòries.

L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és un líquid incolor amb una olor acre amb punt de flaix de 156 ° F, densitat 10,2 lliures / gal, corrosiu per metalls i teixits.

Aquest compost es considera l’àcid carboxílic més simple, que conté un sol carboni. Es presenta de forma natural en diverses fonts incloent el verí de les abelles i les picades de formigues, i és un reactiu sintètic orgànic útil. Principalment l'àcid formic, àcid metanoico CAS 64-18-6 s'utilitza com a agent conservador i antibacterià en l'alimentació del bestiar. Indueix acidosi metabòlica severa i lesió ocular en humans. Té un paper com a agent antibacterià, un dissolvent protic, un metabolit, un dissolvent i un astringent. És un àcid conjugat d'un formiat.

Com a proveïdor d’acid fòrmic més famós de la Xina, proveïdor d’àcid metanoico CAS 64-18-6 a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Aquest producte és l’àcid carboxílic més simple. És un intermedi important en la síntesi química i es produeix de forma natural, el més famós en el verí de les abelles i de les formigues. L'ús principal de l'àcid fòrmic és com a agent conservador i antibacterià en l'alimentació del bestiar.


Especificacions:

image004


Propietats físiques: Forma pura d’àcid formic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és un líquid incolor amb una olor corrosiva i picant. La seva densitat és de 1,22 g / ml, el punt de fusió és de 8,4 ° C i el punt d'ebullició és de 101 ° C. És completament miscible amb aigua.

Propietats químiques: àcid formic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és un àcid feble que es comporta com un àcid carboxílic típic i també té algunes propietats semblants a aldehids. Reacciona fàcilment amb alcohols per formar esters. L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 es descompon en presència d'àcids o calor per donar monòxid de carboni (CO) i aigua. En presència del platí, es descompon donant lloc a diòxid de carboni i hidrogen.


Usos i aplicacions: àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 s'utilitza principalment com a conservant, agent antibacterià, agent de sabor artificial i en productes de neteja domèstics i industrials. També s'utilitza en la producció de cuir, tintura, acabats tèxtils i cautxú.

Efectes per a la salut i perills per a la seguretat: àcid formic diluït, àcid metanoico CAS 64-18-6 no és tòxic i s'utilitza com a additiu alimentari. No obstant això, la substància concentrada és nociva i corrosiva. La inhalació dels fums podria causar irritació a les membranes mucoses. Si està exposat o es posa en contacte directament amb la pell i els ulls, podria causar ampolles o cremades. La ingestió de grans quantitats o l'exposició crònica pot acabar amb danys renals. Cal tenir molta cura.

L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és miscible amb aigua i amb la majoria de dissolvents orgànics polars i una mica soluble en hidrocarburs. La majoria de sals de formiat simples són solubles en aigua.

Quan es dissolen en hidrocarburs i en fase de vapor, l'àcid metanoico consisteix en dímers units per hidrogen (parells de molècules) en lloc de molècules individuals. En la fase gasosa, aquest enllaç d’hidrogen produeix desviacions severes de la llei del gas ideal. En estats líquid i sòlid, àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6consisteix en una xarxa de molècules unides a hidrogen. Quan s'escalfa, aquest producte es descompon per monòxid de carboni i aigua.

L'àcid metanoico comparteix la majoria de les propietats químiques d'altres àcids carboxílics, però també mostra diverses característiques úniques. Per exemple, en condicions normals, no formarà ni un clorur d’acil ni un anhídrid d’àcid. Fins fa molt poc temps, tots els intents de formar aquests derivats van resultar en monòxid de carboni. L’àcid formic, àcid metanoico CAS 64-18-6 ja s’ha demostrat que l’anhídrid es podria fer mitjançant la reacció del fluorur de formil amb formiat de sodi a menys de setanta-vuit ° C. El clorur es podria fabricar passant HCl en una solució d’1-formimidazol en monoclorometà a menys de seixanta ° C. A més, aquest producte té algunes de les propietats reductores dels aldehids.

L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és únic entre els àcids carboxílics en la seva capacitat de participar en reaccions addicionals amb alquens, produint èsters de formiat. En presència de certs àcids, incloent àcid sulfúric i àcid fluorhídric, es produeix, no obstant això, una altra reacció en la qual l'àcid fòrmic afegeix a l'alcè per produir un àcid carboxílic més gran.


Ús i aplicació:

L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 és una matèria primera bàsica de productes químics orgànics, àmpliament utilitzada en les indústries de pesticides, cuirs, colorants, medicaments i cautxús. Es podria utilitzar directament en el processament de tèxtils, adobament de cuir, tintura tèxtil i emmagatzematge de pinsos verds. L'àcid fòrmic, àcid metanoico CAS 64-18-6 també troba la seva aplicació com a agent de tractament de superfícies metàl·liques, productes químics de cautxú i dissolvents industrials.

Pot haver-hi aplicacions a continuació:

1. Indústria de la pell Bronzejat, etc.

2. Indústria tèxtil de cautxú natural.

3. Coagulació de la indústria del cautxú, etc.

4. Indústria paperera Fabricació de polpa, etc.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de l'àcid fòrmic xinès, àcid metanoico CAS 64-18-6. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de l'àcid formic de la Xina, l'àcid metanoico CAS 64-18-6 quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar àcid formic, àcid metanoico CAS 64-18-6 de Xina, si us plau, adreceu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

articles

ÍNDEX

Grau super

Primer grau

Croma (platí - cobalt), nombre ≤

10

20

———

Àcid fòrmic,% ≥

90

85.3

85

Prova de dilució (àcid + aigua = 1 + 3)

clar

bo

———

clorur (com Cl),% ≤

0.003

0.0004

0,02

sulfat (com SO4),% ≤

0,001

0.002

0,05

Ferro, base en Fe,% ≤

0,0001

0.0005

0,001

residu per evaporació,% ≤

0.006

0,02

0,08


Àcid fòrmic de qualitat, àcid metanoico, fàbrica CAS 64-18-6, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu l'àcid fòrmic, àcid metanoico cas 64-18-6, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid fòrmic, àcid metanoico cas 64-18-6, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like