Àcid eritòrbic, àcid D-isoascòrbic FCC BP EP

Àcid Erythorbic, Àcid D-isoascòrbic FCC BP EP Nom del producte: Àcid Erythorbic BP, EP, FCC Sinònims: Àcid D-isoascòrbic, Àcid ascòrbic D-Iso CAS Número: 89-65-6 Característiques: Pols blanc a lleugerament groguenc. Puresa (assaig): 99,0% - 101,5% Fórmula molecular: C6H8O6 Estructura: Paquet: ...

Detalls del producte

Àcid eritòrbic, àcid D-isoascòrbic FCC BP EP

Erythorbic Acid, D-isoascorbic Acid FCC BP EP.jpg

Nom del producte: Àcid Erythorbic BP, EP, FCC

Sinònims: àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso

Número CAS: 89-65-6

Característiques: pols blanca a lleugerament groguenca.

Puresa (assaig): 99,0% - 101,5%

Fórmula molecular: C6H8O6

Estructura:

Erythorbic Acid, D-isoascorbic Acid FCC BP EP Structure-1.pngErythorbic Acid, D-isoascorbic Acid FCC BP EP Structure formula -2.jpg

Paquet: 25Kgs / Ctn; 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Ctn; 25Kgs / tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Àcid Erythorbic BP, EP, FCC;

Àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso


Descripció de

L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC, també anomenat àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso, és un isòmer òptic d'àcid ascòrbic utilitzat com a antioxidant.


S'utilitzen com a antioxidants. L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) és ingredients alimentaris i additius alimentaris que treballen com a conservants inhibint els efectes de l'oxigen en els aliments i poden ser beneficiosos per a la salut. L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) no només conserva el color original dels aliments i el seu sabor natural, sinó que també augmenta la vida útil dels aliments, sense cap efecte secundari.

L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) és un important antioxidant en la indústria alimentària, que pot mantenir el color, el sabor natural dels aliments i allargar el seu emmagatzematge sense efectes secundaris i tòxics. L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) també s'utilitza en processament de carn, fruites, verdures, estany i melmelades, etc. També s'utilitzen en begudes, com cervesa, vi de raïm, suau beguda, te de fruita i suc de fruita, etc.


L'àcid érythorbic (àcid isoascorbic, àcid D-araboascorbic, (D-) àcid eritroascòrbic) és un estereoisòmer d'àcid ascòrbic (vitamina C). Es sintetitza mitjançant una reacció entre metil 2-ceto-D-gluconat i metòxid de sodi. També es pot sintetitzar a partir de sacarosa o de soques de Penicillium que s'han seleccionat per a aquesta característica. L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) es denota per E número E315, i s'utilitza àmpliament com a antioxidant en aliments processats.

S'han realitzat assaigs clínics per investigar aspectes del valor nutritiu de l'àcid eritòrbic. Un d'aquests processos va investigar els efectes de l'àcid eritòrbic sobre el metabolisme de la vitamina C en dones joves; no s'ha trobat cap efecte sobre la captació o eliminació de vitamina C del cos. Una investigació posterior va revelar que l'àcid eritòrbic és un potent potenciador de l'absorció de ferro no heme.

Atès que la FDA va prohibir l'ús de sulfits com a conservant en aliments destinats a ser consumits frescos (com els ingredients de la barra d'amanides), l'ús d'Àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) com a el conservant alimentari ha augmentat.

A més, també s'utilitza com a conservant en embotits i verdures congelades.


L'àcid eristorbic o l'eritorbato, anteriorment conegut com àcid isoascòrbic i àcid D-Araboascorbic, és un estereoisòmer d'àcid ascòrbic. És un additiu alimentari derivat de la sacarosa. Es denota per E Number E315, i és àmpliament utilitzat com a antioxidant en aliments processats. S'han realitzat assaigs clínics per investigar aspectes del valor nutritiu de l'àcid eritòrbic. Un d'aquests processos va investigar els efectes de l'àcid eritòrbic sobre el metabolisme de la vitamina C en dones joves; no s'ha trobat cap efecte sobre la captació o eliminació de vitamina C del cos.


Sobre l'àcid eritorèbic

L'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) és un estereoisòmer de vitamina C, i per tant la naturalesa química de la vitamina C és similar. Àcid eritòrbic blanc a pols lleuger o groc, sense olor, sabor àcid, punt de fusió 166-172 - i descomposició, l'àcid eritorràbic s'escura a poc a poc quan s'exposa a la llum. Estat sec, àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) bastant estable en l'aire, i en solució quan s'exposa a l'aire i degenera ràpidament, E315 pràcticament cap paper en l'activitat fisiològica de l'àcid ascòrbic , Les propietats antioxidants àcides eritòrbic que l'àcid ascòrbic, però l'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso), una resistència tèrmica deficient, una intensitat reduïda i una descomposició de ions metàl·lics pesants pot promoure-la soluble en aigua a l'habitació solubilitat a temperatura de 40 g / 100 ml, soluble en etanol, 5 g / 100 ml, insoluble en glicerina, insoluble en benzè, solució aquosa al 1% del valor PH de 2,8. L'eritròxid de sodi antioxidant, molt més que la capacitat antioxidant de la vitamina C, no és la vitamina C per enfortir el paper, però l'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) no obstaculitzarà l'absorció i utilització de l'àcid ascòrbic. La ingesta humana d'E315, el cos es pot transformar en vitamina CUS Food and Drug Administration (1980). L'àcid eritorític generalment es reconeix com a substàncies segures.


Fengchen Group és un proveïdor líder d'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) en pols procedent de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d'àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra Àcid Erythorbic BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi

Article

Especificació - FCC IV

Nom

Àcid eritorbic
(Àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso)

Aparença

Pols o grànuls inodors i cristalins blancs

Assaig (en sec)

99,0 - 100,5%

Fórmula química

C6H8O6

Rotació específica

-16,5 --- -18,0 º

Residu en ignitionc

<>

Pèrdua en l'assecat

<>

Tamany de partícula

40 malles

Heavy metal

<10 ppm="">

Dirigir

<5>

Arsènic

<3>


Àcid Erythorbic Acid BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso), fàbrica de pols i substàncies a la Xina; Àcid Erythorbic Xina BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) Proveïdors de matèries primeres en pols a la Xina. Àcid Erythorbic Xina BP, EP, FCC (àcid D-isoascòrbic, àcid ascòrbic D-Iso) Fabricants de pols a la Xina.

Si esteu buscant l'àcid eritòrbic, l'àcid d-isoascòrbic fcc bp ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid eritòrbic, àcid d-isoascòrbic fcc bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like