Material primari de benzoato de denatoni, API CAS 3734-33-6 i Sacaròs de denatoni CAS 90823-38-4

Denatonium Benzoate Raw Material, API CAS 3734-33-6 i Denatonium Saccharide CAS 90823-38-4 Paquet: 25Kg / Tambor Usos: Denatonium Benzoate CAS 3734-33-6 i Denatonium Saccharide són agents aversius. S'utilitzen per causar aversió. ------------------------------------------- Índexs principals: Benzoat de diatoni. .

Detalls del producte

Benzoat de Denatonium Matèria primera API CAS 3734-33-6 i Sacatida Denatonium CAS 90823-38-4

Denatonium Benzoate, Denatonium Saccharide.jpg

Nom del producte:

Benzoat de denatoni

Sacàrid de denatoni

Característiques:

Pols blanca

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

3734-33-6

90823-38-4

Assaig

98% mín

99,5 ~ 101%

Fórmula:

C28H34N2O3

C28H33N3O4S

Estructura:

Denatonium Benzoate.jpg


Denatonium Benzoate, Denatonium Saccharide formula.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor

Descripció del benzoat de denatoni:

El benzoato de denatonium generalment es considera que té el sabor més amarg de qualsevol compost conegut per la ciència.

El benzoat de denatoni té un nom químic: benzoato de bencil dietil [(2,6-xililcarboamol) metil] amoni. Tant el denatonium benzoate com el denatonium saccharide faran que el producte químic o alimentari tingui gust amarg. S'utilitza àmpliament com additiu alimentari. També s'utilitza àmpliament en moltes begudes. Una petita quantitat de Benzoato de Denatonium és eficient per fer un producte amarg i segur. És el millor desnaturalitzador dels alcohols. El benzoato de denatoni, la substància coneguda més amarga existeix al món. Fins i tot agreguem tan poc com puguem a un líquid que el farà massa amarg per ser tolerat per la majoria dels humans. És tan amarg que se sol afegir als articles de la llar i als productes a l'aire lliure per prevenir intoxicacions accidentals.

Encara que el Denzoonato de Benzoato té un fort gust, és incolor i inodor. El sabor del benzoat de denatoni és tan fort que la majoria de la gent no pot tolerar fins i tot una concentració de més de 30 parts per milió de benzoato de denatoni. Les solucions de benzoato de denatoni en alcohol o aigua són molt estables. El sabor amarg en la solució durarà molts anys. L'exposició a la llum no disminueix el sabor amarg de Denatonium Benzoate. Malgrat el seu sabor amarg, Denatonium Benzoate sembla presentar poc o cap risc per a la salut humana.


Com a proveïdor professional de Denatonium Benzoate i Denatonium Saccharide , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Denatonium Benzoate i Denatonium Saccharide de la Xina durant gairebé 10 anys.


Dades interessants del benzoato de denatoni:

La conclusió que el Denatonium Benzoate és la substància coneguda amb major amargor no es basa en investigacions i proves científiques sinó en proves de gust humà només. En realitat, hi ha una prova automàtica per determinar l'amargor d'una substància en absolut.

L'ús original del Benzoat de Denatonium és evitar que la gent beu o mengi de forma accidental alguns productes o substàncies o, en el cas dels alcohòlics, intencionadament.

 

Ús i aplicacions del benzoato de denatoni:

- El benzoato de denatoni pot ser utilitzat en una solució diluïda per raspallar sobre les ungles de persones que són ungles de compulsió de les ungles. S'ha suggerit a moltes persones que utilitzin una solució de Denatonium benzoato als polzes dels nens que xuclen els polzes per aturar aquesta acció no desitjada.

- El benzoato de denatoni també s'utilitza com a repel·lent animal. Els productes afegits amb Denatonium Benzoate es poden polvoritzar sobre arbres, pinzells, cultius i altres materials per evitar que els cérvols o altres animals els mengin.

- Una de les primeres aplicacions de Denatonium Benzoate va ser un tractament sobre cues de porc per evitar que els porcs mosseguessin. Molt interessant.

- De vegades, els recobriments dels cables elèctrics s'impregnaran amb una solució de Denatonium Benzoato per evitar que les rates mosseguin.

L'exposició al compost pur de Denatonium Benzoate pot causar molèsties respiratòries, però solament les persones que treballen directament amb la substància poden trobar aquest problema. És molt estrany.

 

Tant la matèria primera de Denatonium Benzoate, API CAS 3734-33-6 i Denatonium Saccharide Raw Material, API són agents aversius. S'utilitzen per causar aversió.

Alguns dels molts usos del benzoat de denatoni són:

- Benzoato de Denatonium i Denatonium Saccharide poden funcionar com a desnaturalitzador d'alcohols i gasohol, sèu, olis ranci, etc;

- Tant el denatonium benzoate com el denatonium saccharide poden ser agents aversius per a productes d'automoció, inclosos els antiescendents i els fluids de rentat de parabrises;

- Benzoat de Denatonium Saccharide i Denatonium pot utilitzar-se com a agent versiu per a productes domèstics, productes de tocador, desinfectant de pi, cosmètica, com crema d'ungles, netejador gruixut, spray i netejador, rentat, insecticida, detergent de roba líquida, aigua de servei, dissolvents , vernissos i tintes d'impressió;

- El benzoato de denatonium i de denatonium és també útil per ser l'agent amargant per evitar que mosseguen ratolins o nens petits com la joguina i descoratgen la ingestió de quantitats substancials de materials nocius;

- També hi ha usos veterinaris per Denatonium Saccharide i Denatonium Benzoate , com per evitar el canibalisme en porcs;

 

Algunes de les altres aplicacions en què s'han utilitzat Denatonium Saccharide i Denatonium Benzoate inclouen el següent:

En detergents per rentat de líquids; En condicionadors de teixits; A netejadors de vàter; En desinfectants; en antisèptics domèstics; A la cuina, bany i netejadors de pis; En productes de pintura i netejadors de pinzells; En productes per a la cura personal, incloent escuma de bany, sabons, perfums i locions d'afaitar després, removedor d'ungles, xampú i gel de dutxa; En pesticides, com ara insecticides, rodenticides, esquer i esquer de formigues; En herbicides; i en una àmplia varietat de productes per a la cura de l'automòbil, com ara antilliscants, refrigerants i materials de neteja d'automòbils.

En totes les aplicacions anteriors, el propòsit d'afegir Denatonium Saccharide i Denatonium Benzoate és canviar el sabor del producte prou per evitar que algú, especialment els nens, mengin una substància que no s'ha de menjar.

-------------------------------------------

Índexs principals: Benzoat de diatoni

Producte

Benzoat de denatoni

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Benzoat de denatoni

Pols blanca

Compleix

Identificació A

IR confirma amb referència

Compleix

Identificació B

Benzoat de denatoni

UV confirma amb referència

Compleix

Identificació C

La solució de prova forma precipitats grocs

Compleix

Identificació D

Benzoat de denatoni

Punt de fusió

Aproximadament 170 ° C

Gamma de fusió

163 ° C ~ 170 ° C

164.3 ° C ~ 164.7 ° C

pH

6.5 ~ 7.5

7.06

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0,3%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,05%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Clorurs

≤ 0,2%

<>

Assay (Denatonium Benzoate)

≥ 98,0%

98,9%

-------------------------------------------

Índexs principals: sacàrid de diatoni

Producte

Sacàrid de denatoni

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Sacàrid de denatoni

Pols cristal·lina blanca o grànul

Compleix

Gamma de fusió

175 ~ 182 ° C

178 ° C

pH

6.5 ~ 7.5

7.0

Clorurs

≤ 0,2%

<>

Assay (Denatonium Saccharide)

99,5% ~ 101%

100%

Benzoat de Denatonium puro de la Xina de qualitat superior, fàbrica de pols de sacarhid de Denatonium a la Xina; Benzoat Denatonium de Xina, proveïdors de matèries primeres de Denatonium Saccharide a la Xina. Benzoat de denatoni, fabricants d'API de Denatonium Saccharide a la Xina.

Si busqueu la matèria primera de Denatonium Benzoate, API CAS 3734-33-6 i Denatonium Saccharide CAS 90823-38-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like