D-Biotina 1% grau alimentari i grau d'alimentació

DCP es va utilitzar com a portadora de la D-Biotina 1% de la categoria d'alimentació i aliments per a additius alimentaris.

Detalls del producte

D-Biotina 1% grau alimentari i grau d'alimentació

D-Biotin 1% Food Grade and Feed Grade

Xina D-Biotina 1% de qualificació alimentària i aliments puntuals, proveïdors, Manufacturerin Xina.

Característiques: La biotina és una pols cristal·lina incolora i gairebé blanca

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

D-Biotina 1% grau alimentari i grau d'alimentació


Descripció de

DCP es va utilitzar com a portadora de la D-Biotina 1% de la categoria d'alimentació i aliments per a additius alimentaris.

La biotina, també coneguda com vitamina H, el coenzim R, és una vitamina hidrosoluble, també pertany al grup de la vitamina B. És necessària per a la síntesi de vitamina C i el metabolisme normal de greixos i proteïnes. És un nutrient necessari per mantenir el creixement i desenvolupament natural del cos humà i la funció normal del cos humà. No es pot sintetitzar artificialment.


Persones necessitades:

1. Les persones que mengen ous crus i beuen alcohol han de complementar el grau alimentari i l'alimentació amb un 1% de D-Biotina;

2. Les persones que prenen antibiòtics o sulfonamides han de prendre D-Biotin 1% de grau alimentari i grau d'alimentació com a mínim 25 μ g cada dia.

3. Els homes amb pèl escàs adopten un grau alimentari i un gra d’alimentació de D-Biotina 1% per evitar la pèrdua de cabell.

4. Durant l’embaràs, es perdrà òbviament el grau alimentari i el grau d’alimentació de l’1-D-Biotina, cosa que s’hauria de complementar raonablement sota l’orientació dels metges.


D-Biotina 1% La qualitat alimentària i el grau d'alimentació és estable a l'aire i s'escalfa, i no és fàcil d'oxidar.

La biotina es descompon en presència d'alcali fort o oxidant.

Es dissol 1 g de biotina en uns 5000 ml d’aigua a 25 º i uns 1300 ml d’etanol.

La biotina és més soluble en aigua calenta i es dilueix la lleial. És insoluble en altres dissolvents orgànics comuns. En rigor, aquest pur de Biotina és una de les vitamines B.


Aplicació: D-Biotin 1% grau alimentari i grau alimentari s'utilitza com a suplement nutricional i enfortiment nutricional d'aliments saludables.


Transport: prevenir la D-Biotina 1% Grau alimentari i aliments en funció del sol i la pluja; no barregeu amb substàncies tòxiques i nocives; la biotina no és perillosa i es pot transportar segons productes químics generals.

Emmagatzematge: D-Biotin 1% Grau alimentari i grau d’alimentació s’han d’emmagatzemar en un entorn sec, net i fosc. Està totalment prohibit barrejar-se amb substàncies tòxiques per evitar la contaminació.

Vida útil: dos anys.


La millor qualitat, pura D-Biotina 1% de qualitat alimentària i de pinsos GradePowder / factory factory, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el grau d'aliments i aliments per a 1% de d-biotina, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: d-biotina 1% grau alimentari i grau d'alimentació, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like