Picolinato de crom, Picolinate Cr

Picolinato de cromo, picolinato de cromo picolinato de cromo, picolinato de cromo, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: picolinato de crom (III) Número CAS: 14639-25-9 Característiques: pols d'amarant, lleugerament soluble en aigua i insoluble en etanol. Contingut de Chromium: ≥12%: Molecular ...

Detalls del producte

Picolinato de crom, Picolinate Cr
image001


Xina Chromium Picolinate, Cr Picolinate fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: picolinat de crom (III)
Número CAS: 14639-25-9
Característiques: pols d'amarant, lleugerament soluble en aigua i insoluble en etanol.
Contingut de Chromium: ≥12%:
Fórmula molecular: Cr (C6H4NO2) 3 C18H12CrN3O6
Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra
image003


Descripció:
El picolinato de crom, també anomenat Picolinic Acid Chromium (III) La sal és majoritàriament aplicada en la medicina i la indústria alimentària com additius cromats.
El picolinato de crom és una substància química que de vegades s'utilitza com a teràpia alternativa o com a suplement nutricional.
Tanmateix, cap estudi ni investigació mèdica ha demostrat cap benefici significatiu de l'ús del picolinato de crom.
De vegades, el picolinato de crom s'aplica quan hi ha deficiència de crom. També ajuda a controlar el sucre en la sang. A més a més, Chromium Picolinate contribueix a millorar la depressió per a aquells que pateixen síndrome d'ovari poliquístic o colesterol baix. El picolinato de crom podria beneficiar també a les persones que intenten avançar en la pèrdua de pes.
Tanmateix, cal tenir en compte que qualsevol suposat benefici de l'ús del picolinato de crom és àmpliament anecdòtic i no és compatible amb dades científiques.
El picolinato de crom s'aplica com un suplement en el tractament en diabetis, amb una capacitat reivindicada per millorar el metabolisme de la glucosa.
El picolinato de crom és una forma de crom mineral que es podria trobar en suplements.
Moltes d'aquestes mercaderies relacionades es reclamen per millorar el metabolisme dels nutrients i serà bo per a la pèrdua de pes.
El crom es troba en diverses formes. Encara que es pot trobar una forma perillosa en la contaminació industrial, una forma segura es troba naturalment en molts aliments. El chromium in Chromium Picolinate és un mineral. Aquest element es considera un "element de seguiment essencial" perquè són necessàries quantitats molt petites de crom per a la salut humana.
El picolinato de crom es pot administrar per via oral per millorar el control del sucre en la sang dels pacients amb diabetis. El sucre alt de la sang a causa de la presa d'esteroides i el VIH també es pot tractar amb Picolinate de crom.

El picolinat de crom té una fórmula química CrPic3 i un color rosa vermellós. És un complex de coordinació format per crom (III) i àcid picolinic.
El picolinato de crom s'utilitza com a suplement nutricional per a una funció òptima d'insulina en pacients amb diabetis tipus 2 o per a la promoció de la pèrdua de pes.

image004


Ús i aplicació:
Alguns indicis demostren que prendre el Picolinato de Crom per boca, ja sigui sols o juntament amb biotina, ajudarà a fer un sucre més baix en la sang, un nivell més baix d'insulina i ajudarà a treballar amb insulina a persones amb diabetis tipus 2.
A més, el Picolinato de crom disminuirà l'augment de pes i l'acumulació de greixos en persones amb diabetis tipus 2 que prenen una classe de medicaments anti-diabetis anomenats sulfonilures.
A més, si es pren el Picolinato de Crom o, juntament amb altres suplements, es redueixen els nivells de greixos sanguinis a aquells que tenen un nivell de greix en la sang relativament alt.
Hi ha una mala notícia, un consum diari d'alta dosi durant molt de temps no serà bo per als nivells de colesterol en dones postmenopàusiques.

image005


Efectes secundaris:

image006


Màxima qualitat, Pure Crom Picolinate en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el picolinat de crom, picolinato de cr, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: picolinate de crom, picolinate cr, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like