Clorur de turó 50% 60% 70% 75% Grau alimentari en pols 98% Grau alimentari 99% Grau farmacèutic CAS 67-48-1

Clorur de turó 50% 60% 70% 75% Grau alimentari en pols 98% Grau alimentari 99% Grau farmacèutic CAS 67-48-1 ----------------------- -------------------- Clorur de colina 99% Índexs mínims de grau farmacèutic mínim: -------------------- ----------------------- Clorur de colina 60% Grau de gra de blat de moro principal ...

Detalls del producte

Clorur de turó 50% 60% 70% 75% Grau alimentari en pols 98% Grau alimentari 99% Grau farmacèutic CAS 67-48-1

Choline Chloride 50% 60% 70% 75% Powder Feed Grade 98% Food Grade 99% Pharmaceutical Grade.jpg

Nom del producte:

Clorur de colina 50%, 60%, 70%, 75% Cobra de blat de moro

Clorur de colina 70%, 75% de líquid

Clorur de turó el 99%

Grau farmacèutic

Sinònims:

(2-Hidroxietil) trimetilamonio clorur

Clorur de 2-hidroxi-N, N, N, -trimiletilamini

Grau:

Grau de Feed


Pharma Grade, USP

Característiques:

Partícula mòbil seca i groguenca.

Líquid de color blau o clar

Cristalls incolors o blancs o pols cristal·lí

Fórmula:

C5H14ClNO

Estructura:

007.gif

Número CAS:

67-48-1

Assaig

50%, 60%, 70%, 75%

70%, 75%

99% mín

Imatge

Choline Chloride 50%, 60%, 70%,   75% Corn Cob picture.jpg


Choline Chloride 70%, 75%   Liquid.jpg

Choline Chloride 99% Pharmaceutical Grade.jpg

Paquet

25 kg / bossa

Com a requisit del client

25Kg / tambor; 20 kg / tambor

Vida útil:

2 anys

Paraula clau: Clorur de colina, Cloruro de turó Cobra de blat de moro

-------------------------------------------

Descripció:

Choline Chloride és una vitamina B sèrie. Es tracta dels ingredients primaris dels fosfolípids, lecitina i plasmalogisme constituïts. L'API de matèria primera de clor de turó és una substància orgànica necessària que té un pes molecular baix per mantenir les funcions fisiològiques normals. Aquestes funcions són molt importants en la regulació del metabolisme i la transformació del greix per estimular el fetge, generar anticossos, prevenir el fetge, la deposició de greixos estomacals i la degeneració dels teixits, i contribuir a la reforma dels aminoàcids en el nostre organisme, millorar l'aminoàcid, en particular, aminoàcids essencials com la utilització de metionina en animals. Pel que fa als avantatges anteriors, es considera que l'API és un ingredient important en additius alimentaris. Clorur de colina de matèria primera, l'API promourà el creixement dels animals. També ajudarà als animals a guanyar més pes. El clorur de colina ajudarà a augmentar la producció d'òvuls, el volum d'eclosió i la massa magra. A més, Choline Chloride també pot estalviar aliment, prevenir malalties i reduir la mortalitat.

El clorur de colina és un nutrient essencial, comunament agrupat amb les vitamines del complex B. Té molts papers importants en molts processos biològics. El clorur de turó estimularà el creixement dels animals. Aquesta funció es compleix mitjançant la construcció i manteniment de l'estructura i la funció de les cel·les. El clorur de turó també s'utilitza àmpliament en el fraccionament del petroli.

El Clorur de Colina és habitual en la classificació de vitamina que pertany a la família de vitamines B solubles en aigua. El clorur de turó era abans conegut com la vitamina B4.

Igual que altres vitamines, Choline Chloride té un paper important en la nutrició, però el seu requeriment diari sembla ser centenars de vegades més gran que el d'altres vitamines.

  Disposem de: Clorur de colina 98% Grau de Feed en Pols, Clorur de Colina 99% Grau Farmacèutic en Pols, Clorur de Colina 50% 60% 70% 75% Grau de Feed en Pols. També forma líquida: clorur de colina 70% de solució.

  El 98% de clorur de colina o el 99% de cristalls de clorur de colina (pols) s'utilitzen principalment en preparats farmacèutics, intermedis farmacèutics. Té un paper molt important en estimular el creixement humà i millorar les capacitats de resistència al cos a moltes malalties. El clorur de colina és els ingredients bàsics que garanteixen les operacions normals del nostre sistema nerviós, i també afectarà el metabolisme diari del carotè i la vitamina A en el cos corporal.

El clorur de turó és un component bàsic de la lecitina. Existeix en moltes plantes i òrgans animals. El clorur de turó és important com a precursor de l'acetilcolina, com a donant de metil en diversos processos metabòlics i en el metabolisme de lípids.


El clorur de colina és una part important del grup de cap polar de clorur de fosfatidil, que és molt important en el manteniment de la integritat de la membrana cel·lular. Això és vital per a tots els processos biològics bàsics, com el flux d'informació, la comunicació intracel·lular i la bioenergia. La deficiència de clor clor pot afectar negativament totes les activitats anteriors. El clorur de colina és també un component important d'un altre fosfolípido de membrana, esfingomielina, que és crucial per a l'estructura i les funcions cel·lulars. És obvi que la manca de clorur de colina en el cultiu cel·lular conduirà a apoptosi, acumulació de ceramida, fins i tot la mort cel·lular programada. Un ingredient important en el nostre cos, Betaine, es deriva del clorur de colina per un procés de reacció d'oxidació. El clorur de colina d'acetil és un neurotransmissor important. I necessita clorur de turó durant la seva síntesi. S'ha demostrat que l'acetil adequat del nivell de clor de colina en el cervell ens protegeix millor d'alguns tipus de demència i la malaltia d'Alzheimer.

 

Com a proveïdor i proveïdor professional de clorur de turó de la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Pharma Grade Choline chlorine des de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Farmacologia amb clor de colina

El clorur de colina és un grau farmacèutic necessari per a la conducció nerviosa en el sistema nerviós central, ja que és un precursor de l'acetil clorur de colina. Grau farmacològic El clorur de colina té un bon efecte en la regulació de la vesícula biliar, les funcions hepàtiques i la formació de lecitina. El clorur de turó 98%, el 99% ajuda al metabolisme del greix i el colesterol. Evitarà l'emmagatzematge excessiu del greix del fetge. A més, el Choline Chloride Pharma Grade s'ha utilitzat per mitigar els efectes del parkinsonisme i la discinesia tardana. La manca de clorur de colina pot causar un excés d'emmagatzematge de greix del fetge, augment de la pressió arterial, úlceres gàstriques, problemes renals i hepàtics, etc.

 

Indicacions:

El clorur de turó es pot indicar per a les úlceres de la boca recurrents, la irritació per les pròtesis dentàries, el mal de queixal, el dolor en la dentició infantil, la goma adolorida.

Efectes secundaris:

Tot i que Choline Chloride té tants beneficis, encara pot tenir alguns efectes adversos en determinades persones. Pot haver rentat, alteració gastrointestinal, disminució del nombre de glòbuls blancs


Les principals funcions del grau d'alimentació i el grau alimentari Clorur de colina:

1. La classificació d'alimentació de clorur de colina evitarà l'acumulació de greixos en els fetus i els ronyons.
2. Grau alimentari i grau alimentari Clorur de colina millorarà la capacitat de resistència a la malaltia i el nivell de salut dels animals.
3. El grau d'alimentació i el grau alimentari Choline Chloride també augmentarà la taxa de creixement i la taxa de pujada de les aus i augmentarà la taxa de supervivència del nadó.
4. Grau alimentari i grau alimentari El Clorur de Colina augmenta la taxa de creixement i supervivència dels peixos i millora la reproducció.
5. Alimentació Grau i alimentació Clorur de colina millora les funcions del sistema nerviós dels animals.

Clorur de colina 99% Índex principal mínim de grau farmacèutic:

Nom del producte

Clorur de turó (USP)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Clorur de turó

Cristalls incolors o blancs o pols cristal·lí

Compleix

Identificació A & B (USP)

Positiu - Chloride de colina

Positiu

PH (1 a 10)

4.0 ~ 7.0

5,76

Humitat (Aigua)

≤ 0,5%

0.18%

Residu en ignició

≤ 0,05%

0,04%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

8ppm

Arsènic (com)

≤ 2 ppm

<>

Plom (Pb)

≤ 0.3 ppm

<>

Límit d'amines totals

≤ 10μg / g

<10μg>

Puresa cromatogràfica

(1) Impureses individuals

(2) Total impureses

≤ 0,3%

≤ 2.0%

Compleix

Compleix

Microbiana

(1) Nombre total de plaques

(2) El llevat i el motlle

(3) E. Coli

(4) Salmonel·la

(5) Staphylococcus Aureus

≤1000CFU / g

≤100CFU / g

Negatiu

Negatiu

Negatiu

<1000cfu>

<100cfu>

Negatiu

Negatiu

Negatiu

Tamany de partícula

100% a 20 malles

100% a 20 malles

Assaig (en sec)

99,0% ~ 100,5%

Clorur de turó

99,8%

Especificació Clorur de colina 50% 60% 70% 75% Pols :

Índex

50%, 60%, 70% de blat de moro

Contingut de clor de colina

min.50%, 60%, 70%

Pèrdua d'assecat

max.2%

Contingut de trimetilamina

max.0.03%

Fina ( 20MESH )

min.95%

 

El clorur de turó té 3 funcions metabòliques essencials:

1. Com a constituent de la lecitina, Choline Chloride és crucial per a la construcció de membrana cel·lular i el transport de lípids del fetge. Aquesta és la raó per la qual Choline Chloride ajudarà a prevenir l'acumulació de greixos en el fetge.

2. El clorur de turó funciona com a precursor en la síntesi del neurotransmissor acetilcolina, que interactua en el control muscular.

3. Com a font de grups metils làmics, Choline Chloride és essencial per a nombrosos processos biològics i, per tant, un factor important per a un creixement saludable.

 

En el sector d'alimentació compost, la colina s'agrega generalment com a clorur de colina d'àcid clorhídric. El clorur de turó està àmpliament incorporat en pinsos per a aus, porcs, crustacis, peixos i vedells, a més de ser un additiu essencial per al menjar per a mascotes.

El clorur de turó es produeix sintèticament a partir de trimetilamina. El procés complet de producció s'executa en estrictes condicions que compleixin amb la certificació ISO 9000 i HACCP.

Se sap que el contingut de la colina en els ingredients d'alimentació natural varia, recomanem fermament que afegiu clorur de colina per assegurar un subministrament suficient de colina, que és crucial per animals.

 

Especificacions i COA de Clorur de Colina 70% Solució:

Article

Estàndard

Contingut de clor de colina (%)

≥70

Glicol etilè(%)

≤0.5

Cendra(%)

≤0.20

pH

6.0-8.0

Metalls pesants com Pb (%)

≤0.002

Residus TMA (PPM)

≤300

Especificacions : Clorur de colina líquid 70% ~ 75%


Clorur de colina líquid

Aparença

Líquid enganxós groc o incolor

Assaig

70-75%

Tamany de partícula

Cap

Grau

Grau d'alimentació, grau industrial

Paquet

230 kg / tambor de plàstic , Tambor IBC , FLEXIBA

Choline Chloride Liquid TDS Technical Data Sheet.jpg

Choline Chloride 75% solution TDS Technical Data Sheet.jpg.jpg

-------------------------------------------

Clorur de turó 60% Grau de gra de blat de moro Índexs principals:

Nom del producte

Clorur de colina 60% (Cobra de blat de moro)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Clorur de turó

Partícula mòbil seca i groguenca.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 2.0%

0,57%

Tamany de partícula

(A través del tamís de malla de 20)

≥ 90%

95%

TMA

≤ 300 ppm

182ppm

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Assay (Chloride de colina)

≥ 60%

60,5%

Fàbrica de pols de clor clor de la Xina, de primera qualitat, a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de clorur de turó de la Xina a la Xina. Xina Choline Choline d'API Fabricants a la Xina.


Productes relacionats que us poden interessar:

Clorur de colina 98% Grau d'alimentació en pols

Clorur de colina 99% en pols de grau farmacèutic

Clorur de colina 50% de gra d'alimentació en pols

Clorur de Colina 60% Grau de Feed en Pols

Clorur de colina 75% Grau de Feed en Pols

Clorur de colina 70%, 75% de solució


Si esteu buscant el clorur de colina 50% 60% 70% 75% grau en pols 98% grau alimentari 99% grau farmacèutic cas 67-48-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like