Citrato de sodi CAS 68-04-2 Material en pols API en pols

Xina Sodium Citrate Suppliers, Xina Sodium Citrate Manufacturers CAS 68-04-2 Nom del producte: Sodium Citrate CAS 68-04-2 Powder API Raw Material Sinònims: Citrato de Trisodium Número de CAS: 68-04-2 Característiques: Pols cristal·lí blanc Assay: 99.0 % ~ 101.0% Fórmula de citrat sòdic: Fórmula d'estructura C6H5Na3O7: Informació del paquet: ...

Detalls del producte

Xina Sodium Citrate Suppliers, Xina Sodium Citrate Manufacturers CAS 68-04-2

Sodium Citrate Powder API Raw Material.png

Nom del producte: Citrat de sodi CAS 68-04-2 Powder API Raw Material

Sinònims: citrat trisòdic

Número CAS: 68-04-2

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assaig: 99,0% ~ 101,0% de citrat de sodi

Fórmula: C6H5Na3O7

Fórmula d'estructura:

Sodium Citrate Powder API Raw Material formula.png

Informació sobre el paquet: 25 kg / bossa.
Paraules clau: Citrat de sodi CAS 68-04-2 Powder API Raw Material

Descripció i ús:
El citrat de sodi s'utilitza àmpliament en begudes i aliments. S'utilitza com a additiu.
També hi ha un ús farmacèutic en la presa de medicaments per al citrato de sodi.
El citrat de sodi s'utilitza com a excipient per ajudar les API a fer una formulació. Serà més fàcil que la droga final actuï en el cos humà.

-----------------

La matèria primera de citrat de sodi, API en pols és la sal de sodi de l'àcid cítric. Igual que l'àcid cítric, el citrato de sodi també té un sabor amarg i un sabor salat. La matèria primera de citrat de sodi, API en pols és comunament coneguda com sal amarga i s'utilitza principalment com a additiu alimentari, generalment per al sabor o com a conservant. El citrato de sodi proporciona un refredat de soda amb els seus sabors àcids i salats. A més, el Citrat de Sodi reduirà l'acidesa dels aliments, de manera que permet l'esferificació amb ingredients fortament àcids. El citrat de sodi també s'utilitza com a antioxidant en els aliments i en un seqüenciador. Es pot dissoldre fàcilment i actuar instantàniament.

------------------

Hi ha 3 tipus de citrat sòdic:

citrat monosòdic, citrat dissódico i trisòdic. La majoria de citrat sòdic utilitzat per aliments és la forma trisòdica.

En el citrat de sodi, el sodi és la base conjugada feble de l'àcid cítric. Essencialment, si eliminem la porció H + d'àcid cítric i la reemplaçamos amb ions de Na +, podem obtenir citrat sòdic.

 

Per a finalitats pràctiques, això significa que el citrat de sodi ha estat durant molt de temps un producte químic important per al seu ús en el laboratori de química. Com a base conjugada a l'àcid cítric, el Citrat de Sodi serveix per amortir els canvis d'acidesa. En altres paraules, quan el citrat de sodi està present en una solució, necessitarà més àcid del normal per canviar el pH de la solució. Aquesta és una propietat molt útil, ja que el Citrat de Sodi farà que sigui molt més senzill fer ajustos molt bons en l'acidesa.

 

Com a proveïdor professional de productes químics de la Xina de sodi Citrate Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant API de Citrat de Sodi de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Funció de Citrat de Sodi:

A més de la capacitat d'amortir el pH (reduir l'acidesa), l'iòlic citrat en citrat sòdic també funciona com a agent secuestrador. És a dir que l'iòlic de citrat és probable que s'uneixi amb altres ions que estan presents en una solució, especialment calci. En el formatge, els ions de calci en la proteïna de la llet de caseïna de formatge es substitueixen amb ions de sodi. Quan això succeeix, la caseïna canvia l'estructura i exposa els extrems amants de l'aigua i l'oli. La caseïna, doncs, és l'emulsionant, tot i que el citrat sòdic es considera una sal emulsionant.

 

Les propietats seqüents del citrat de sodi són també essencials en la gastronomia molecular. Si el líquid que s'utilitza per a la hidratació conté ions de calci naturals, és necessari utilitzar un seqüeguent com el citrat sòdic per unir aquests ions i permetre una hidratació adequada. L'esferificació és una de les aplicacions.

L'esferificació es produeix quan un hidrocòlido reacciona amb calci i forma una pell fina. De vegades, però, hi ha dos quants calçs que poden estar presents en les barreges que intervenen, normalment a causa de calci natural a l'aigua de l'aixeta. El seqüeguent, com la matèria primera de citrat sòdic, pols API, s'utilitza per reduir el calci i evitar la gelificació primerenca. Són especialment útils per a aquest propòsit, ja que també poden augmentar lleugerament el pH, cosa que beneficiarà el procés bàsic d'esferificació.

---------------------

Índexs principals de Citrat de Sodi:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Citrat de sodi

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació
Citrat de sodi

Heu de complir.

Compleix

Aparença de la solució

Passi les proves

Compleix

Aigua

11,0% ~ 13,0%

11,70%

Substàncies fàcilment carbonizables

No és més profund que l'estàndard

Passar

Heavy Metall

≤ 5 ppm

<>

Clorur

≤ 50 ppm

<50>

Sulfat

≤ 150 ppm

<150>

Oxalate

≤ 300 ppm

<>

Arsènic

≤ 1 ppm

<>

Assaig
Citrat de sodi

99,0% ~ 101,0%

99,4%

Top Quality, Xina Pure Sodium Citrate Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de citrat de sodi de la Xina a la Xina. Fabricants d'API de Citrato de Sodi de la Xina a la Xina.

Si esteu buscant el Material de Sodi de Citrat CAS 68-04-2 Powder API Raw, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Citrat de sodi CAS 68-04-2 Powder API Raw Material, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like