Coenzim Q10 Raw Material, API CAS 303-98-0

Xina Coenzim Q10 Proveïdors, Xina Coenzim Q10 Fabricants CAS 303-98-0 Nom del producte: Coenzim Q10 (CoQ10) Sinònims: Coenz10, Ubidecarenona, Ubiquinona-10, Coenzim Q Número CAS: 303-98-0 Grau: Grau farmacèutic; Característiques del gra alimentari: pols cristal·lina groga a taronja ...

Detalls del producte

Proveïdors de Coenzim Q10 de la Xina, Coenzim Q10 de la Xina Fabricants CAS 303-98-0

Coenzyme Q10 Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Coenzim Q10 (CoQ10)

Sinònims: Coenz10, Ubidecarenone, Ubiquinone-10, Coenzim Q

Número CAS: 303-98-0

Grau: Grau Farmacèutic; Grau alimentari

Característiques: Pols cristal · lí de groc a taronja.

Assay: 98,0% ~ 101,0% Coenzim Q10

Olor: sense olor especial.

Fórmula: C59H90O4 = 863.36

Fórmula d'estructura:

Coenzyme Q10 Raw Material, API formula.jpg

PARAULA CLAU: Coenzim Q10

Estàndard: compleix les especificacions USP, EP, JP i CP de Coenzim Q10


Paquet:

- Paquet interior: bosses de buit PE (1Kg / Bag; 5Kg / Bag; 25Kg / Bag)

- Paquet extern: tambor de paper

També podem fer el paquet d'acord amb els requisits del client.


Descripció:

El nostre Coenzim Q10 es fabrica estrictament segons el requisit de GMP.

La coenzima Q10 és molt bona per a les persones de mitjana edat i la gent gran. També és bo per a dones i collar blanc. El coenzim Q10 s'utilitzarà per a la cura del cor, cura de la pell, anti-envelliment, anti-fatiga, mantenir-se en forma i millorar el sistema immunològic. I el Coenzim Q10 és molt fàcil d'absorbir.

El coenzim Q10 existeix naturalment al centre productor d'energia de la cèl·lula que es coneix com a mitocòndria. El coenzim Q10 es troba a les membranes de molts orgànuls. Hi ha molts altres orgànuls que contenen Coenzima Q1 (CoQ10) com vesícules, peroxisomes, reticles endoplásmicos, lisosomes, etc.

Una altra funció: La coenzima Q10 també funciona com un antioxidant endogen.

El coenzim Q és una benzoquinona natural important en el transport d'electrons en les membranes mitocondrials.

S'han observat deficiències de coenzima Q10 en pacients amb diferents tipus de trastorns cardíacs, malalties neurodegeneratives, sida, càncer.

El coenzim Q-10 és una substància similar a la de vitamina necessària per a la funció correcta de molts òrgans i reaccions químiques al cos. Ajuda a proporcionar energia a les cèl·lules. El coenzim Q10 també sembla tenir propietats antioxidants. Les persones amb certes malalties com la insuficiència cardíaca congestiva, la hipertensió arterial, la malaltia periodontal, la malaltia de Parkinson, determinades malalties musculars i la SIDA podrien tenir nivells més baixos de coenzim Q10. És a dir, aquestes malalties i problemes estan relacionats amb la deficiència de Coenzim Q10.


Com a proveïdor professional de la Xina Coenzim Q10 i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Coenzim Q10 de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


El coenzim Q10 (ubiquinona) és una substància naturalment existent àmpliament disponible en els organismes animals i en humans. El més important és que Coenzyme Q10 treballa com a operador d'electrons en la cadena respiratòria mitocondrial. A més, la coenzima Q10 és un dels antioxidants lipofílics més importants. Impedeix la generació de radicals lliures.

L'acció antioxidant és una propietat del Coenzim Q10 reduït.


Ús:

El coenzim Q10 s'utilitza àmpliament en medicaments. També és un fortificador nutricional en menjar. El coenzim Q10 també s'utilitza en cosmètica.

Funcions:

-Després de l'atac cardíac

L'ús diari de Coenzyme Q10 (CoQ10) farà que el pacient sigui molt més probable que tingui atacs cardíacs posteriors i dolor de pit. La taxa de supervivència després dels atacs cardíacs augmentarà molt.

 

-Falla de terra (HF)

De vegades, el Coenzim Q10 (CoQ10) pot ajudar a tractar la insuficiència cardíaca quan es combina amb els medicaments adequats. Els que tenen insuficiència cardíaca congestiva no podran bombear sang, sinó que també poden tenir baixos nivells de Coenzim Q10 (CoQ10). La insuficiència cardíaca pot fer que la sang s'agrupe en parts del cos, com els pulmons i les cames. També pot causar dificultat per respirar.

 

-La pressió arterial alta

Moltes investigacions ja han demostrat que la Coenzima Q10 (CoQ10) pot reduir la pressió arterial. Tanmateix, pot trigar de 4 a 12 setmanes a veure qualsevol canvi. Significa que solen necessitar molt de temps per a que el Coenzim Q10 (CoQ10) tingui efecte.

 

-Colesterol elevat

També es constata àmpliament que les persones amb colesterol alt tendeixen a tenir nivells relativament més baixos de Coenzim Q10 (CoQ10). Aquest és el motiu pel qual s'ha proposat Coenzyme Q10 (CoQ10) com a tractament per al colesterol alt. Però aquesta recerca no dóna suport a la recerca.

 

-Diabetes

Per a les persones amb diabetis, els productes que contenen Coenzim Q10 (CoQ10) poden millorar la salut cardíaca i el sucre en la sang i ajudar a controlar la pressió arterial alta. Els estudis preliminars van trobar que Coenzyme Q10 (CoQ10) milloraria efectivament el control del sucre en la sang, que és una bona notícia per al control de la diabetis.

 

Altres funcions de Coenzim Q10 (CoQ10):

- Coenzima Q10 (CoQ10) pot millorar la funció immunitària en persones amb VIH o SIDA

- La coenzima Q10 (CoQ10) pot augmentar la motilitat de l'esperma, millorant la fertilitat masculina

- La coenzima Q10 (CoQ10) es pot utilitzar com a part del tractament de la malaltia de Parkinson

- La coenzima Q10 (CoQ10) podria millorar la capacitat d'exercici en persones amb angina

- L'anti-oxidació del Coenzim Q10 (CoQ10) restringeix la formació i desenvolupament de l'aterosclerosi.
- Coenzim Q10 (CoQ10) pot prevenir el tumor, ajustar la vacunació. És un bon suplement dietètic.


Emmagatzematge:

El coenzim Q10 és sensible a l'oxigen. S'ha de mantenir en recipients ben tancats. El coenzim Q10 hauria d'evitar calor i llum. Hi ha un requisit de temperatura ≤15 ° C per a la coenzima Q10.

NOTA: Una vegada que el paquet està obert, utilitzeu-lo ràpidament.

Vida útil: 24 mesos si està degudament emmagatzemat.

---------------

Altres informacions:

El coenzim Q10 (CoQ10) és una substància que ajuda a convertir l'aliment en energia. Es pot trobar fàcilment en gairebé totes les cel·les del cos. A més, Coenzyme Q10 (CoQ10) és un potent antioxidant que combatrà partícules nocives del cos conegudes com a radicals lliures. Els radicals lliures lesionen les membranes cel·lulars, manipulen l'ADN i fins i tot causen la mort cel·lular.

Les investigacions i els estudis ens donen bones raons per creure que els radicals lliures contribueixen al procés d'envelliment, així com a diversos problemes de salut, incloent les malalties del cor i el càncer. Afortunadament, tenim Coenzim Q10 (CoQ10), antioxidants, que són capaços de neutralitzar els radicals lliures i reduir o fins i tot ajudar a prevenir alguns dels danys que causen.

----------------------

COA de Coenzim Q10 de la següent manera:

Nom del producte

Coenzim Q10

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal · lí de groc a taronja.

Compleix

Identificació A

(Coenzim Q10)

Reacció del color: positiva

Compleix

Identificació B

(Coenzim Q10)

Infrarojos: la cromatografia de mostra compleix amb l'estàndard

Compleix

Humitat

≤ 0,2%

0,02%

Impuresa total

≤ 1,0%

0.1%

Impuresa única

≤ 0,3%

0,02%

Solvent residual

Compte amb USP, EP, BP

Compleix

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Recompte total de plaques

≤ 1000cfu / g

<1000cfu>

Llevats i motlles

≤ 100cfu / g

<100cfu>

E. Coli / g

Absent

Absent

Assay (Coenzyme Q10)

98,0% ~ 101,0%

99,75%

Top Quality, Xina Pure Coenzyme Q10 powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Coenzim Q10 de la Xina a la Xina. Xina Coenzim Q10 API Fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el Material Coenzim Q10, API CAS 303-98-0, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like