Propionato de calci en pols, calci de granulació Propionato de calci E282, grau farmacològic, FCCIV

Pols de Propionato de Calci, Propionato de Calci Granular E282 Grau d'Aliments, Grau Pharma, FCCIV Nom del Producte: Propionato de Calci Sinònims: Propionato de Ca, Propanoato de Calci Número de CAS: 4075-81-4 Característiques: pols blanc, sòlid cristal·lí blanc També tenim Propionato de calci granular: Puresa ...

Detalls del producte

Propionato de calci en pols, calci de granulació Propionato de calci E282, grau farmacològic, FCCIV

image001.jpg

Nom del producte: propionato de calci

Sinònims: Propionato de calci, propanoato de calci

Número CAS: 4075-81-4

Característiques: pols blanc, sòlid blanc cristal·lí

image002.jpg

També disposem de granular Propionato de calci:

image003.jpg

image004.jpg


Puresa (assaig):

Fórmula molecular: C6H10CaO4, Pes molecular: 186.22

Estructura:

image005.png

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

L'embalatge serà de 25 kg o 50 kg en bosses de HDPE amb revestiments HMHDP o en bateria o segons el requerit pel comprador.

image006.jpg


PARAULES CLAU:

Propionat de calci en pols, propionato de calci granular

Propietats:

Solubilitat en aigua: 49 g / 100 ml (0 ° C) 55,8 g / 100 ml (100 ° C)

Solubilitat: lleugerament soluble en metanol, etanol; insoluble en acetona, benceno

Descripció

El propionato de calci en pols, el propionato de calci granular, també conegut com sal de calci i àcid propanoic, és un additiu alimentari que s'utilitza en la indústria alimentària per ampliar la vida útil dels productes (conservants).

Aquest additiu, Pols de Propionato de Calci, Granulat de Propionato de Calci, s'obté industrialment a partir d'àcid propióico i òxid de calci.

El terme químic de l'additiu E282 és propionato de calci. Aquest additiu es prepara per hidròlisi d'hidròxid de calci amb propionitril (també conegut com propanenitril), resultant en amoníac i E282.

Després de l'eliminació de l'amoníac, la barreja de reacció es neutralitza amb un agent antimicólico-àcid propióico, que reacciona amb l'excés d'hidròxid de calci per formar un E282 addicional.

El propanoato de calci o propionato de calci té la fórmula Ca (C2H5COO) 2. És la sal de calci de l'àcid propanoic.

Com a additiu alimentari, figura com a número E 282 al Codex Alimentarius. El propionato de calci s'utilitza com a conservant en una àmplia varietat de productes, incloent, entre d'altres, el pa, altres productes horneados, la carn processada, el sèrum de llet i altres productes lactis. A l'agricultura, el pols de Propionato de Calci, Granulat de Propionato de Calci s'utilitza, entre altres coses, per prevenir la febre de llet a les vaques i, com a suplement d'alimentació, els Propionatos eviten que els microbis produeixin l'energia que necessiten, com ho fan els benzoats. No obstant això, a diferència dels benzoats, els propionatos no requereixen un ambient àcid.

Els propionats de calci s'utilitzen en productes de fleca com a inhibidor del motlle, generalment en el 0,1-0,4% (encara que l'alimentació animal pot contenir fins a un 1%). La contaminació del motlle es considera un problema greu entre els forners, i les condicions que es troben habitualment a l'hora de coure presenten condicions gairebé perfectes per al creixement del motlle.

Com la més famosa pols de propionato de calci de Xina, el proveïdor de granulació de propionato de calci a la Xina, la pols de propionato de calci de Fengchen, el granulometal de propionato de calci està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

El propionato de calci és un antifúngic que es pensa que el seu cos es processa amb relativa facilitat. El Centre de Ciència en Interès Públic indica que el propionato de calci s'afegeix als productes del pa per evitar el creixement del floridura. Una altra derivada és propionato de sodi, que s'utilitza sovint en productes horneados, ja que el calci pot alterar l'efecte d'altres materials utilitzats en la fabricació de pastissos o pastissos.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels productes més coneguts en pols de propionato de calci, fabricant granular de propionato de calci a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Ús i aplicacions:

1.Utilització en productes lactis i pastissos

El propionato de calci potser s'utilitza amb més freqüència com a conservant en el pa i els productes lactis, ja que sovint corren un gran risc de deteriorament. Normalment s'agrega en petites quantitats, generalment en forma líquida, i funciona a nivell cel·lular per prevenir el creixement del motlle i bacteris. Tot això fa que els minoristes mantenen els aliments que busquen i degustin frescos per molt més temps del que d'una altra manera, el que pot augmentar els beneficis i els marges de vendes; El propionato de calci també pot beneficiar al consumidor permetent que els aliments es mantinguin més frescos durant més temps, tant al taulell com a la nevera.

Activitat enzimàtica

Propionato de calci en pols, Propionato de calci El granulat funciona principalment com a inhibidor. En termes simples, això significa que funciona dins d'una substància per aturar la font d'energia que dependrà qualsevol desenvolupament de bacteris. Com a resultat, l'àcid propiónic impedeix que s'activi bacteris naturals, ja que destrueix o almenys bloqueja els enzims que proporcionen combustible essencial per al creixement bacterià.

El Propionato de calci és de naturalesa comuna en entorns on el creixement bacterià és probable i tendeix a ser més prolífic en ambients humits i rics en energia. La llet crua en general conté quantitats de traça de forma natural.

3. Com a additiu alimentari estable

A més dels productes lactis i els pans, Pols de Propionato de Calci, Granulat de Propionato de Calci també s'utilitza en fruites en conserva, mescles de pans i altres aliments envasats i conservats on es pot produir el motlle. En aquests casos, petites quantitats de líquid o propionat de calci en pols, granulat de propionato de calci solen afegir-se a les llaunes, caixes i paquets abans que estiguin segellats. L'additiu no té un sabor i, en general, no influeix en la qualitat general dels aliments, a més de prevenir el deteriorament.

4. Usos agrícoles

La capacitat d'aquest àcid per preservar i mantenir l'equilibri biològic també la fa atractiva com a additiu a l'alimentació ramadera, especialment per als animals utilitzats per produir llet. Les ovelles, les cabres i les vaques lleteres a vegades reben aliments tractats amb aquesta substància química de tant en tant. Propionato de calci en pols, Propionato de calci El granulat contribueix d'aquesta manera a evitar la propagació de la malaltia per la febre de la llet.

Fengchen Group és líder en la Xina de propionat de calci en pols, proveïdor de granulació de propionato de calci i fabricant. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de fabricació de pols de propionato de calci de Calcium Propionate Granular quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar pols de propionato de calci, granulat de propionato de calci de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

image007.jpg


Especificació:

Contingut: 99,0% mín

Pèrdua en assecatge 5% màx

PH10% 7-9

Arsènic 0.0003% màx

Heavy Metall (As Pb) 0,001% màx

Fluorin 0,003% màx

Aigua Insoluble 0,3% màx

Fe 0,005% màx


Funció:

Propionat de calci en pols, Propionato de calci, Supressió granular de bacteris i creixement del motlle en pa i pastissos. En realitat, no inhibeix el llevat. La seva addició a la massa del pa no interfereix amb la fermentació del llevat. L'ions de calci interfereix amb l'acció de llevat químic. Aquesta és la raó per la qual la pols de Propionato de Calci, el Granulat de Propionato de Càlcic no s'utilitza tant en la fabricació de pastissos. És molt preferible utilitzar-lo en pa i rotlles, ja que pot enriquir el producte final.

Top Quality, Pure Propionat de Calci en Pols, Propionato de Calci Granular / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina de propionato de calci en pols, proveïdor de matèries primeres granulars de propionato de calci a la Xina. Xina de propionato de calci en pols, fabricant de granulació de propionato de calci a la Xina.

Si esteu buscant la pols de propionato de calci, calci de propionato grau e282 grau alimentari, grau farmacològic, fcciv, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: propionato de calci en pols, propionato de calci granular, grau alimentari e282, grau farmacèutic, fcciv, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like