Lactat de calci, lactat de magnesi BP USP EP FCC

Paraules clau: lactat de calci, material en pols de lactato de magnesi, API BP / USP / EP / CP Quantitat de càrrega per lactat de calci IN 20'FCL: 20MT Emmagatzematge: manteniu-lo en recipient hermètic Descripció del lactat de calci: -------- -------- L'lactat de calci, Ca (C3H5O3) 2 · 5H2O, és una sal d'àcid làctic en forma de ...

Detalls del producte

Calcium Lactate, Magnesium Lactate picture.jpg

Nom del producte:

Lactat de calci

Lactato de magnesi

Sinònims:

Ca Lactate,
Lactate de calci Pentahidrat

Mg Lactate

Característiques:

Pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o granulosa

Cata amarga, cristalls blancs solubles en aigua; lleugerament soluble en alcohol; utilitzat en medicina.

Número CAS:

814-80-2

26867-84-5

Fórmula:

C6H10CaO6.5H2O;
Ca (C3H5O3) 2 · 5H2O
C6H10CaO6

Mg (C3H5O3) 2 · 3H2O;
C6H10MgO6

Estructura:

Calcium Lactate structure formula.jpg

Magnesium Lactate structure formula.jpg

Paquet:

25 kg / bossa; 25Kgs / tambor de fibra

25 kg / bossa; 25Kgs / tambor de fibra

HSCODE:

2918110000

2918110000


Paraules clau: lactat de calci, material en pols de lactato de magnesi, API BP / USP / EP / CP

S'està carregant el Qty per al lactat de calci EN 20'FCL: 20MT

Emmagatzematge: manteniu-lo en un contenidor hermètic


Descripció del lactat de calci:

----------------

El lactat de calci, Ca (C3H5O3) 2 · 5H2O, és una sal d'àcid làctic en forma de cristalls blancs. És soluble en aigua; El lactat de calci s'utilitza àmpliament en la teràpia de calcio i com un coagulant sanguini.

-------------------------

El lactat de calci es fabrica a partir d'àcid làctic natural fermentat d'alta qualitat, un derivat de l'àcid làctic natural, font de calci altament soluble per a aplicacions farmacèutiques. El lactat de calci es produeix a partir d'àcid làctic natural biofermentat d'alta qualitat com a matèria primera principal. Calci lactat és una pols blanca amb bones propietats de capacitat de flux i es pot dissoldre clarament en aigua, amb una solubilitat d'aprox. 9g / 100g.


Personatges de lactat de calci: pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o granulada, lleugerament eflorescente. Soluble en aigua, lliurement soluble en aigua bullint, molt lleugerament soluble en etanol (96%).

Fotografia de lactat de calci:

Calcium Lactate main picture.jpg

Aplicació del lactat de calci:

El lactat de calci és una excel·lent font de calci, una sal de calci molt soluble de l'àcid làctic natural. S'utilitza àmpliament en begudes i aliments. Especialment, el lactat en lactat de calci és un nutrient per a la paret gastrointestinal. El calci pot ser fàcilment absorbit i disponible per al seu ús en el cos. El calci en lactat de calci té la mateixa biodisponibilitat que la que es troba en la llet. El lactat de calci es pot utilitzar com a excel·lent font de calci i suplement nutricional en el tractament i nutrició en el tractament mèdic.

-------------------

Aplicacions típiques del lactat de calci:

1. El lactat de calci pot ser l'enriquiment de calci en la llet i la beguda

2. El lactat de calci també pot ser texturitzador de fruites i verdures

3. Lactato de calci també ampliarà la vida útil de les fruites i verdures

4. Lactato de calci també és una bona opció com a pols per a la cocció

5. El lactat de calci millorarà notablement l'estabilitat de l'escuma

6. El lactat de calci prevenir eficaçment la càries en productes sense sucre.

-----------------------------------

Els suplements de calci es presenten en moltes formes. El lactat de calci és una de les formes quelatades, el que significa que el calci es combina amb un àcid orgànic. Els suplements de calci quelat tenen l'avantatge de ser més fàcil d'absorbir. El lactat de calci s'utilitza àmpliament com a suplement nutricional en la nostra dieta diària.

El lactat de calci es produeix barrejant àcid làctic amb carbonat de calci o hidròxid de calci. Tot i que s'utilitza com a suplement de calci i per enfortir els aliments, lactat de calci omple moltes funcions en la indústria alimentària com un agent reafirmant, espessidor, potenciador del sabor i agent de llevat aprovat. El lactat de calci conté menys calci elemental que altres dues formes de calci utilitzades habitualment en suplements: carbonat de calci i citrat de calci.

--------------

Funcions principals del lactat de calci:

1.Prevent la deficiència de calci

La raó principal per prendre lactat de calci és prevenir o tractar una deficiència de calci. El calci pot ser massa baix si no consumeix prou calci i vitamina D. Altres causes de baix contingut de calci inclouen una deficiència de magnesi i trastorns de les glàndules paratiroides o dels ronyons. És possible que no experimenti cap símptoma fins que els nivells de calci es tornin moderadament baixos. En aquest punt, és possible que tingui una pell seca o rampes musculars. A mesura que la deficiència es torni més greu, pot afectar el vostre cervell, causar espasmes musculars i convulsions o provocar un batec del cor irregular.

2.Maintain Strong Bones

El lactat de calci és essencial per transmetre impulsos nerviosos, estimular els músculs i les hormones reguladores. També ajuda a controlar la constricció i la relaxació dels músculs als vasos sanguinis. Quan no consumeix prou calci, el cos el treu dels ossos per mantenir el nivell constant necessari en el torrent sanguini per mantenir els seus altres rols crítics. Si no restaura el calci en els ossos, ja sigui canviant la seva dieta o prenent un suplement com el lactat de calci, pot desenvolupar osteoporosi.

-------------

- Farmacèuticament, lactat de calci s'utilitza en medicina, principalment per tractar càlculs de calci;

El lactat de calci té diversos usos en la medicina humana i veterinària.

El lactat de calci s'utilitza en medicaments com un antiàcid.

El lactat de calci també s'utilitza per tractar la hipocalcemia (deficiències de calci). Es pot absorbir a diversos pH, per tant, no necessita ser pres amb aliments. Tanmateix, en aquest ús s'ha trobat que és menys convenient que el citrat de calci.


A principis del segle XX, l'administració oral de lactat de calci dissolt a l'aigua (però no a la llet o les pastilles) es va trobar efectiva en la prevenció de la tetania en humans i gossos amb insuficiència paratiroide o que van patir paratiroïdomía.

El lactat de calci també es troba en alguns lavabos a través del mostrador.

El lactat de calci (o altres sals de calci) pot ser un antídot per a la ingestió de fluorur soluble.

-En la indústria alimentària, lactat càlcic i lactato de magnesi és un ingredient important com a additiu alimentari. Alguns cristalls de formatge consisteixen en lactat de calci.

El compost és un additiu alimentari classificat per la FDA com Generalment Reconegut com a segur, per a usos com a agent reafirmant, un potenciador del sabor o un agent aromatitzant, un agent de llevat, un suplement nutricional i un estabilitzador i espesante.


El lactat de calci és un ingredient en alguns pols de cocció que contenen pirofosfat d'àcid sòdic. Proporciona calci per retardar la levadura.


El lactat de calci s'afegeix als aliments lliures de sucre per evitar la càries. Quan s'afegeix a la goma de mastegar que conté xilitol, augmenta la remineralització de l'esmalt dental.

El lactat de calci també s'afegeix a fruites fresques tallades, com els cantaloupes, per mantenir-les fermes i allargar-ne la vida útil, sense el sabor amarg causat per clorur de calci, que també es pot utilitzar amb aquest propòsit.


El lactat de calci s'utilitza en la gastronomia molecular com un agent soluble en greixos sense sabor per a l'esferificació simple i inversa. Reacciona amb alginato de sodi per formar una pell al voltant de l'aliment.

-Per tractar l'aigua, el lactat de calci s'ha considerat com un coagulant per eliminar sòlids suspesos de l'aigua, com a alternativa renovable, no tòxica i biodegradable al clorur d'alumini


L'addició de lactat de calci augmenta substancialment la força de la compressió i redueix la permeabilitat de l'aigua del bioconcrete, permetent que bacteris com Enterococcus faecalis i Bacillus cohnii produeixin més calcita.

-En l'àrea de química, el lactat de calci era abans un intermediari en la preparació de l'àcid làctic per a usos alimentaris i mèdics. L'àcid impurat de diverses fonts es va convertir en lactat de calci, purificat per cristal·lització i després es va tornar a l'àcid per tractament amb àcid sulfúric, que va precipitar el calci com sulfat de calci. Aquest mètode produïa un producte més pur del que s'obtindria per distil·lació de l'àcid original. Recentment, el lactat d'amoni s'ha utilitzat com a alternativa al calci en aquest procés.

-En la indústria d'alimentació animal, també es pot afegir lactato de calci a les racions animals com a font de calci.

------------

Preparació del lactat de calci:

El lactat de calci es pot preparar mitjançant la reacció d'àcid làctic amb carbonat de calci o hidròxid de calci.


Des de la dècada de 1900, el lactat de calci s'ha obtingut industrialment per fermentació de carbohidrats en presència de fonts minerals de calci com el carbonat de calci o l'hidròxid de calci. La fermentació pot produir lactat D o L, o una barreja racèmica d'ambdues, depenent del tipus d'organisme utilitzat.

------------------------------

Descripció del lactat de magnesi:

El lactat de magnesi es fabrica a partir d'àcid làctic natural biofermentat d'alta qualitat com a matèria primera principal. Es tracta d'una espècie de magnesi d'alta qualitat que s'enforteix.

Aplicacions típiques

1. El lactat de magnesi pot ser l'enriquiment de magnesi per a begudes sanitàries, sucs de fruites i fórmules infantils

2. El lactat de magnesi també pot ser begudes en pols enriquides amb minerals

------------------------

Ús i aplicacions del lactat de magnesi:

----------------------------------

El lactat de magnesi, la sal de magnesi de l'àcid làctic, és un suplement mineral.

-------------------------

El lactat de magnesi és un mineral natural que es necessita en el cos per recolzar la funció del cor, el sistema nerviós i el sistema digestiu.

El lactat de magnesi és la sal de magnesi de l'àcid làctic. És un mineral natural que ajuda a suportar funcions del sistema cardiovascular, el sistema nerviós i el sistema digestiu. També ajuda en el moviment muscular i la utilització de la glucosa. El lactat de magnesi s'utilitza com a complement per tractar la deficiència de magnesi, ardor d'estómac, indigestió i malestar estomacal.

El lactat de magnesi s'utilitza com a suplement mineral per tractar la deficiència de magnesi.

No ha d'usar lactato de magnesi si és al·lèrgic.

-------------------------------------

Beneficis del lactat de magnesi:

Quan es pren com a complement, el lactat de magnesi ajuda a construir ossos i dents forts mitjançant l'assistència en la formació i la reabsorció òssia per mantenir l'estabilitat òssia. El lactat de magnesi també és compatible amb el múscul cardíac, juntament amb el calci. Amb l'ajuda del magnesi per contreure el múscul cardíac i mantenir un batec del cor habitual, es manté la funció cardiovascular. El lactat de magnesi manté l'eficiència cel·lular ajudant a mantenir el creixement i replicació cel·lular normal, la funció nerviosa normal i els processos metabòlics normals. La normalitat en aquestes tres àrees condueix a un augment de l'energia.

----------------

Com a lactant professional de calci de Xina, el lactat de magnesi BP USP EP FCC API, el proveïdor i fabricant de la matèria primera, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant lactis de calci, lactància de magnesi BP USP EP FCC API, material cru de la Xina durant gairebé 10 anys.

---------------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de lactat de calci, lactat de magnesi BP USP EP FCC en pols procedent de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de lactat de calci, pols de lactància de magnesi BP USP EP FCC quan ho necessitin. Quan compreu o compra lactis de calci, la pols de lactància de magnesi BP USP EP FCC, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Fotografia de lactato de magnesi:

Magnesium Lactate picture.jpg

--------------------------------------

Certificat d'anàlisi

Especificació del lactat de calci Pentahidrat. EP 8.0

Article

Especificació

Personatges
Lactat de calci

Pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o granulosa. Soluble en aigua, lliurement soluble en aigua bullint, molt lleugerament soluble en etanol (96 per cent)

Identificació

Proporciona la reacció dels lactats.

Dóna reacció (b) de calci.

Proves

Aparença de la solució

No més opalescents que la suspensió de referència II i no més intensament acolorida que la solució de referència BY6.

Acidesa o alcalinitat

Canvieu el color de l'indicador a rosa

Clorurs

Màxim 200 ppm

Sulfat

Màxim 400 ppm

Bario

No més intens que el de la solució de referència

Ferro

Màxim 50 ppm

Sales de magnesi i àcids

Màx. 1 per cent.

Metalls pesants

Màxim 10 ppm

Pèrdua en l'assecat

22,0% ~ 27,0%

Assaig
Lactat de calci

98,0% ~ 102,0%

Especificació del lactat de calci Pentahidrat BP2015


Article

Especificació

Personatges
Lactat de calci

Pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o granulada, lleugerament eflorescente. Soluble en aigua, lliurement soluble en aigua bullint, molt lleugerament soluble en etanol (96%).

Identificació
Lactat de calci

Proporciona la reacció dels lactats.

Dóna reacció (b) de calci.

Proves

Aparença de la solució

No més opalescents que la suspensió de referència II i no més intensament coloreada que la solució de referència BY6.

Acidesa o alcalinitat

Canvieu el color de l'indicador a rosa

Clorurs

Màxim 200 ppm

Sulfat

Màxim 400 ppm

Bario

No més intens que el de la solució de referència

Ferro

Màxim 50 ppm

Sales de magnesi i àcids

Màx. 1 per cent.

Metalls pesants

Màxim 10 ppm

Pèrdua en l'assecat

22,0% ~ 27,0%

Assaig
Lactat de calci

98,0% ~ 102,0%


-------------------------------------

Interaccions de lactat de magnesi:

Eviteu menjar aliments rics en greixos. Els aliments amb alt contingut en greixos poden fer que la lactància de magnesi sigui difícil d'absorbir.

-----------------------------

Funcions del lactat de magnesi:

El lactat de magnesi es considera un suplement efectiu de Mg.

-------------------

Alta qualitat, lactat de calci pur de Xina, lactat de magnesi BP USP EP FCC pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Lactate de calci de calci, lactato de magnesi BP USP EP Proveïdors de materies primeres de FCC a la Xina. Xina lactat de calci, lactat de magnesi BP USP EP Fabricants de la API FCC a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el lactat de calci, lactat de magnesi bp usp ep fcc, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: lactat de calci, lactat de magnesi bp usp ep fcc, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like