Citrat de calci Tetrahidrat, Citrato de Ca USP FCC BP EP

Citrat de calci Tetrahidrat, Citrat de Ca USP FCC BP EP Xina Citrat de calci Citrato de tetrahidrat, Ca Citrato USP FCC BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: tricàlcit, 2-hidroxipropano-1,2,3-tricarboxilat, tetrahidrat Número CAS: 5785-44-4 Característiques: pols blanca. Molecular ...

Detalls del producte

Citrat de calci Tetrahidrat, Citrato de Ca USP FCC BP EP
Calcium Citrate Tetrahydrate, Ca Citrate USP FCC BP EP
Xina Calci Citrat Tetrahidrat, Ca Citrate USP FCC BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: tricàlcit, 2-hidroxipropano-1,2,3-tricarboxilato, tetrahidrat
Número CAS: 5785-44-4
Característiques: pols blanca.
Fórmula molecular: Ca3 (C6H5O7) 2 · 4H2O C12H18Ca3O18
Fórmula d'estructura:

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


Descripció:
Citric de calci de Fengchen Group Tetrahidrat, Citrat de Ca USP FCC BP EP té 3 característiques:
1. pols blanca: amb bona fluïdesa lliure. Citrato de calci Tetrahidrat, Citrato de CA USP FCC BP EP s'aplica com agent quelant, agent tampó, organisme coagulant i agent de reforç de calci en la indústria alimentària.
2. granulars blancs: podem fer diferents especificacions de granulat esfèric Citrat Tetrahidrat de Calci, Citrat de Ca USP FCC BP EP. Aquest formulari s'utilitza àmpliament en la fabricació de tauletes.
3. Tipus anticongelant: aquest tipus de Tetrahidrat de Citrat de Calci, el Citric de Ca USP FCC BP EP va ser originalment desenvolupat de forma independent per nosaltres. S'utilitza per a treballar com a substància antioxidante.
Citrato de calci Tetrahidrat, Citrato de Ca USP FCC BP EP ajudarà a evitar que les begudes en pols s'activen aglomerant i que canvien de color durant l'emmagatzematge.


Característiques i caràcters:
1. Citrat de calci Tetrahidrat, Citrat de Ca USP FCC BP EP Pols i granulat es poden personalitzar. La densitat compacta és de 0,7 mg / cm de min, que és capaç de satisfer els estrictes requisits de la preparació automàtica;
2. Aspecte: brillantor blanc i brillant pur;
3. Els índexs de qualitat intrínseca de Tetrahydrate Citrate Calci, Ca Citrate USP FCC BP EP compleixen amb la norma internacional. Aquests són alguns dels índexs:
Plom <0.5ppm, alumini=""><3ppm, fluorur=""><>


Ús i aplicacions:
Citrato de calci Tetrahidrat, Citrato de Ca USP FCC BP EP pot ser aplicat com agent quelant, agent tamponador, coagulant organitzador, agent de reforç del calci, etc.
Gra i els seus productes, begudes: 8-16 g / kg.
Llet condensada, crema pols: 2g / kg
Potència de llet, formatge: 5 g / kg


Rutina sintètica:

Els nostres esperits i creences:
- Tenir una clara distinció entre el dret i el mal.
-No intenteu estalviar una mica d'avantatge, sinó perdre molt.
-Observant estrictament el secret comercial i salvaguardant el benefici de la nostra empresa.
-Configurar la confiança que sempre guanyarà.
- Tenint el coratge per innovar i canviar les idees amb els temps.
-Ser bons en pensar i estudiar.
-Comptes honorables i observadors.
-Comprendre la cooperació i el nostre grup és suprem.


Hem estat fabricant Tetrahydrate Citrate Calci, Ca Citrate USP FCC BP EP durant més de 10 anys. La quantitat anual pot arribar als 80.000 metres.
Tenim la primera línia de producció de microencapsulació incrustada, sistema d'assecatge per aspersió centrífuga de granulació.
També organitzem una varietat d'ingredients alimentaris i additius per a alimentació (vitamines, aminoàcids, minerals, extracte vegetal, proteïnes i pèptids), Citrate tetrahidratat de calci, Ca Citrate USP FCC BP EP és un producte estrella. Fengchen Group Co., Ltd. ha aconseguit un patró de compra d'una sola vegada ric i integrat, i s'ha esforçat per convertir-se en una plataforma professional per a la compra de productes químics i farmacèutics.
La tolerància comporta el respecte, ajudes als altres i desinteressats. Mantindrem l'equilibri entre l'acció i el silenci, gloriós i brillant.

--------------------------------------

Gran qualitat, pur Tetrahidrat de Citrat de Calci, Citrat de Ca USP FCC BP EP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el citrat de calci tetrahidratat, citrat usp fcc bp ep, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: citrat de calci tetrahidrat, citrat usp fcc bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like