Betaine Anhydrous CAS 107-43-7 i Clorhidrato de Beta o Betaína HCl CAS 590-46-5 98% Grau d'Alimentació i Grau d'Alimentació

Betaína Anhidra CAS 107-43-7 i Clorhidrato de Beta o Betaína HCl CAS 590-46-5 98% Grau d'Alimentació i Grau d'Alimentació Descripció: Clorhidrato de Betaína (Betaína HCl) és la sal de Betaína. La betaïna és una substància similar a la de vitamina en grans i altres aliments. El clorhidrato de betaïna és un mètode recomanat ...

Detalls del producte

Betaine Anhydrous CAS 107-43-7 i Clorhidrato de Beta o Betaína HCl CAS 590-46-5 98% Grau d'Alimentació i Grau d'Alimentació

Betaine Anhydrous and Betaine Hydrochloride or Betaine HCL.jpg

Nom del producte:

Betaina anhidra

Clorhidrato de betaïna

Sinònims:

1. Betaína Anhidrat, Beta, Glicina Beta, trimetilglicina

Betaina HCl

Característiques:

cristall blanc o groguenc o pols cristal·lí

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

107-43-7

590-46-5

Assaig

98% mín

98% ~ 105%, estàndard USP.

Fórmula:

C5H11NO2

C5H11NO2HCl; C5H12NOCl

Estructura:

Betaine Anhydrous formula.jpg

Betaine Hydrochloride or Betaine HCL formula.jpg

Tipus de grau:

Grau farmacèutic, grau d'alimentació, grau alimentari

Paquet:

25 kg / tambor; 25 kg / bossa

25 kg / tambor; 25 kg / bossa

Descripció:

El clorhidrato de betaïna (Betaine Hcl) és la sal de Betaine. La betaïna és una substància similar a la de vitamina en grans i altres aliments. El clorhidrat de betaïna és una substància recomanada com a font suplementària d'àcid clorhídric per a persones que tenen una mala capacitat de producció d'àcids estomacals.

La betaïna és un derivat de la colina de nutrients, és un "donant de metil".

Funcions del Clorhidrato de Betaína (Betaina HCl):

1.Aparar o prevenir malalties del cor

2. Millora la composició corporal.

Ajuda a la desintoxicació del fetge i alguna funció cel·lular en el nostre cos.

3. Promoure l'augment de múscul i la pèrdua de greix.

El clorhidrato de betaïna (Betaine Hcl) és un compost naturalment existent. Ha estat d'interès pel seu paper en l'osmoregulació. Com a fàrmac, el clorhidrato de betaína (Betaine HCl) s'ha utilitzat com a font d'àcid clorhídric en el tractament de hipoclorhidria. La betaïna també s'ha utilitzat en el tractament dels trastorns hepàtics, per a la hipercalemia, per a la homocistinúria i per a les molèsties gastrointestinals.

El clorhidrato de betaïna (Betaine Hcl) és la forma de clorhidrato de betaïna , un alcaloide cristal·lí que es troba en remolatxa sucrera i altres plantes. La betaïna , que actua com intermediari metabòlic transmetilant, és el producte d'oxidació de la colina . L'hidrocloruro de betaïna s'utilitza com a suplement acidificador gàstric.

La betaïna és un aminoàcid modificat que consisteix en glicina amb tres grups metil que actua com a donant de metil en diverses vies metabòliques i s'utilitza per tractar les causes genètiques poc freqüents de la homocistinúria. La betaïna només ha tingut un ús clínic limitat, però no s'ha relacionat amb exemples d'elevacions de l'enzim sèric durant la teràpia o de lesió hepàtica clínicament aparent.

Clorhidrato de betaïna (Betaina HCl) Característiques:

- La betaïna és un nutrient funcional conegut en la nutrició d'engreix, que es va utilitzar principalment com betaïna anhidra extreta de remolatxa sucrera. Avui en dia, també està disponible com Clorhidrato de Beta a partir de produccions sintètiques.

El Clorhidrato de Betaína (Betaine Hcl) és una pols cristal·lina blanca amb excel·lents capacitats de flux lliure i efectes biològics semblants a vitamines.

 

Aplicació en nutrició animal:

El Betaine Hydrochloride Anhydrous i Betaine (Betaine Hcl) és un donant de metil, essencial per a la síntesi de creatina, phophatidylcholine, carnitine, adrenaline i purinesbetaine, actua com a osmoregulador, ajuda als animals que pateixen malabsorció, diarrea i estrès tèrmic. El clorhidrato de betaïna anhidre i betaïna (Betaine Hcl) també té efectes positius sobre la qualitat de la canal. En usar-lo, hi haurà més carn magra i menys greixos abdominals.

El clorhidrato de betaïna anhidre i betaïna (Betaine Hcl) també té molt bones utilitzacions en casos de coccidiosi i dietes que contenen coccidiostats ionòfors.

 

El nostre clorhidrato de betaïna anhidra i betaïna (Betaine Hcl) Avantatges:

-Posició competitiva

-No-gmo

-Excel·lents característiques de flux lliure, mentre que altres productes de betaïna s'enfronten a problemes de tos

-----------

La betaïna anhidra (de vegades també anomenada trimetilglicina o "TMG") és un compost derivat de la colina d'aminoàcids. Es produeix naturalment en espècies vegetals (especialment remolatxa sucrera).

Recentment, Betaine anhydrous ha obtingut una bona quantitat de lloances en suplements esportius, específicament com a augmentador pre-entrenament i potenciador de rendiment potent. Cada vegada és més popular. La betaïna anhidra pot funcionar com a suplement esportiu.

La betaïna anhidra sembla tenir multitud de beneficis tant per als atletes com per als esportistes de gimnàstica.

La betaïna anhidra es va guanyar la seva reputació com a potenciador del rendiment previ a l'entrenament (per impulsar energia i energia). També funciona com un possible complement per als règims de pèrdua de greix.

 

Els motius principals per complementar amb betaïna anhidra inclouen:

- Betaine Anhydrous augmentarà la potència de sortida.

- Betaine Anhydrous millora la capacitat per realitzar treballs anaeròbics.

- Betaine Anhydrous ajuda a augmentar els nivells d'energia.

- Betaine Anhydrous contribueix a promoure la hidratació cel·lular (que és molt similar a la creatina)

- Betaine Anhydrous ajudarà a reduir el colesterol LDL / lípids sanguinis.

- Betaine Anhydrous pot contribuir a reduir el teixit corporal.

 

Mecanisme d'acció de la betaïna anhidra:

En humans, Betaine Anhydrous Raw material, l'API té una varietat de rols com a donant i cofactor de grup de metil; Especialment quan Betaine Anhydrous ajuda a la metilació de l'aminoàcid homocisteïna, un aminoàcid que ha estat relacionat amb problemes vasculars i inflamatoris quan no està regulat correctament en el cos.

Per la raó anterior, Betaine Anhydrous és un component essencial per a la formulació de molècules biològicament importants i regulador dels nivells d'homocisteïna.

A més, Betaine Anhydrous és una substància osmolítica. Potenciarà la hidratació cel·lular, tal com fa la creatina. Betaine Anhydrous contribueix a mantenir la integritat cel·lular i l'equilibri hídric normal.

  

La betaïna anhidra sembla tenir beneficis per al control de l'ansietat / depressió. La raó és que augmenta la S-adenoilmetionina en el procés de regeneració de metionina. S-adenoilmetionina s'ha relacionat amb la disminució de la depressió i l'ansietat en diversos estudis.

Betaine Anhydrous serà un esportista molt bo o d'altres persones que busquen millorar el seu estat mental.

 

Com a proveïdor i proveïdor de matèria primera Betaine Hydrochloride de Beta (Betaine Hcl) professional, Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant API de Betaine Anhydrous i Betaine Hydrochloride (Betaine Hcl) de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys .

 

Possibles efectes secundaris de la betaïna anhidra:

La betaïna anhidra s'ha d'utilitzar estrictament d'acord amb l'orientació professional. Si no s'aplica correctament, pot haver reaccions adverses.

Afortunadament, Betaine Anhydrous generalment és ben tolerat i té efectes secundaris molt limitats amb dosis nominals.

Els efectes adversos més habituals relacionats amb Betaine Anhydrous poden ser malestar gastrointestinal, nàusees, diarrea (molt rar)

 

Els que es recomana amb Betaine Anhydrous:

Els atletes, els competidors de la física, els treballadors de feina, aquells que busquen una major força i potència durant la formació, aquells que esperen millorar la pèrdua de greix i promoure lípids sanguinis sans

 

Els que no han d'utilitzar Betaine Anhydrous:

Dones embarassades o lactants, pacients amb problemes renals o malalties cardiovasculars

 

El moment en què s'utilitza Betaine Anhydrous:

Es suggereix que la betaïna anhidra s'ha d'ingerir uns quinze a trenta minuts abans de l'entrenament. Betaine Anhydrous també es pot prendre durant la formació si es desitja.

-------------------------------------------

Índexs principals -Betaïna anhidra

nom del producte

Betaina anhidra (grau alimentari, 98%)

Vida útil: 2 anys, 24 mesosProva

Empresa estàndard

Resultats analítics

Aparença

Betaina anhidra

cristall blanc o groguenc o pols cristal·lí

Pols blanca i cristal·lina

Assay (C 5 H 11 NO 2 ),%


≥98.0

(Betaïna anhidra)

98.26

Pèrdua en l'assecat,%

≤1.0

0,4

Heavy Metals (Pb),%

≤0.001

<>

PH de betaïna anhidra

5-7

6.3

Residu en ignició,%

≤0.5

conformar

Arsènic (As),%

≤0.0001

conformar

Clorur%

≤0.1

conformar

Conclusió analítica

Conforma amb l'estàndard empresarial


-------------------------------------------

Índexs principals: Clorhidrato de Betaïna (Betaína HCl)

Producte

Betaine Hcl 98% (grau de grau)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Clorhidrato de betaïna (Betaina HCl)

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,32%

Residual a l'encès

≤ 3.0%

1.3%

Heavy Metall (Pb)

≤ 0,001%

<>

Heavy Metall (arsènic)

≤ 0,0002%

<>

Assaig

≥ 98,0%

Clorhidrato de betaïna (Betaina HCl)

98,69%

Emmagatzematge de clorhidrato de betaïna anhidre i betaïna (Betaine HCl):

Betaine Hydrochloride Anhydrous i Betaine (Betaine Hcl) s'ha de mantenir en un lloc sec, fresc i ben ventilat. Emmagatzemar a temperatura ambient en el contenidor original. Protegit de la llum i la calor directa.

Durada: Si s'emmagatzema correctament, Betaine HCl anhidre i betaïna té 3 anys de vida útil després de la data de producció en el paquet original sense obrir

 

Màquina de polietilè de baixa densitat (Betaine Hcl) de la Xina, de primera qualitat, a la Xina; Xina Clorhidrato de Beta (Betaine Hcl) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Clorhidrato de Beta (Betaine Hcl) Fabricants API a la Xina.


Productes relacionats que us poden interessar:

Betaina Clorhidrat d'anhidre i betaïna (Betaina HCl)

GRADUAT ALIMENTÀRIA, PHARMA GRADE

Si busqueu la betaína anhidra cas 107-43-7 i el clorhidrato de beina o el cas de beina hcc 590-46-5 98% de grau alimentari i grau d'alimentació, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like