Astaxantina 10% CWS, Betalet Astaxantina

Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet Nom del producte: Astaxantina 10% CWS, Betalet Astaxantina Número CAS: 472-61-7 Característiques: microcápsula fluida de color marró violeta a violeta vermella. Fórmula molecular: C40H52O4 Estructura: Nom químic: (3,3-Dihidroxi-Beta, Beta-Carotè-4,4-Dione) Paquet: ...

Detalls del producte

Astaxantina 10% CWS, Betalet Astaxantina

image001.jpg

Nom del producte: Astaxantina 10% CWS, Betalet Astaxantina

Número CAS: 472-61-7

Característiques: microcápsula de color violeta marró a vermell violeta.

Fórmula molecular: C40H52O4


Estructura:

image002.jpg

Nom químic: (3,3-Dihidroxi-Beta, Beta-Carotè-4,4-Dione)

Paquet: 20 kg / cartró de paper

Durada: 36 mesos després de la data de producció

Recomanació d'emmagatzematge: sensible a la humitat, l'oxigen, la calor i la llum. Hauria d'emmagatzemar-se en els contenidors originals sense obrir. Una vegada obert, utilitzeu els continguts ràpidament. Mantingueu-vos en l'ombra i en llocs secs.

image003.jpg


PARAULES CLAU:

Astaxantina 10% CWS, Betalet Astaxantina


Descripció:

Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un potent antioxidant:

Els estudis s'adrecen a una sèrie de beneficis per a la salut individuals de l'atenció de la pell a la salut articular i cardíaca, però són les xifres relatives als seus caràcters antioxidants que són realment cridaners. Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un antioxidant molt potent. Fins ara, no s'ha trobat cap antioxidant més potent a la natura. Per comparació, Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és 550 vegades i 6.000 vegades més potent que les vitamines E i C respectivament.

Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un ceto-carotenoide. Pertany a una classe més gran de compostos químics coneguts com terpenos construïts a partir de 5 precursors de carboni, difosfat d'isopentenil i difosfat dimetilalílic. Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet es classifica com xantòfil. Ara, més tècnicament, s'utilitza per descriure la substància carotenoide que té components que contenen oxigen, hidroxil (-OH) o cetona (C = O), com zeaxantina i canthaxantina. De fet, Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un metabòlit de zeaxantina i / o canthaxantina que conté grups funcionals d'hidroxil i cetona.

Igual que alguns carotenoides, Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un pigment soluble en lípids. El seu color taronja-vermell es deu a la cadena allargada de dobles enllaços conjugats al centre del compost. Aquesta cadena de dobles enllaços conjugats també és la raó de la funció antioxidant de l'astaxantina, ja que provoca una regió d'electrons descentralitzats que es podria donar per reduir una molècula oxidant reactiva.

Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un pigment vermell de sang i naturalment s'origina en les microalgues d'aigua de pluja i el fong de llevat anomenat Xanthophyllomyces dendrorhous. Les algues experimenten una tensió a través d'una o una combinació de condicions que van des de la manca de nutrients, l'augment de la salinitat i l'excés de sol per crear Astaxantina. Les espècies que consumeixen aquesta microalga d'aigua dolça estressada, salmó, truita vermella, daurat, flamenc, crustacis, reflecteixen la pigmentació dels tons vermell-taronja en les seves aparences.


Funcions:

L'ingredient natural de 100% natural d'astaxantina és exactament el que li dóna la força per nedar aigües amunt per als dies que arriben als seus llocs de desovar. Durant qualsevol exercici o activitat física extenuant, el cos allibera una gran quantitat de radicals lliures. L'activitat d'eliminació de radicals de radicals gratuïts ajuda a crear força i resistència. L'àcid làctic es diposita sobre els músculs durant l'esforç físic resultant en una sensació d'ardor. L'astaxantina natural redueix els nivells de dipòsits d'àcid làctic en els músculs, augmentant la resistència. Els que aspiren a una pell impecable i sense impecable i cabells saludables brillants han d'incloure Astaxantina 10% CWS, suplements de Astaxantina Beadlet amb la seva dieta ja que aquest nutrient pot evitar que els raigs ultraviolats del sol perjudiquin la pell i el cuir cabellut.

Problemes de la pell:

Les cremes cosmètiques amb Astaxantina 10% CWS, Astataxantina Beadlet com a ingredient actiu han estat suggerides per curar la pell danyada i restaurar la flexibilitat en la pell de l'envelliment. És un absorbent potent de raigs ultraviolats, i que és líquid soluble, s'absorbeix a les membranes de les cèl·lules de la pell, protegint-les del dany causat pel dur sol. La seva propietat antiinflamatòria permet que Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet sigui adequat per al seu ús en pantalles solars i cremes per a la curació del sol. De la mateixa manera, es recomana a aquells amb psoriasi prendre suplements amb astaxantina perquè ajuden a reduir la inflamació i curar la pell afectada. Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és sovint comptat entre els millors aliments de la pell del món perquè la seva activitat anti-oxidant redueix els danys a les cèl·lules, redueix les arrugues per detenir la degradació del col · lagen a la pell i augmenta l'energia a nivell cel·lular. Des de Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet ajuda a mantenir la inflamació, funciona assegurant que la pell quedi humida, elàstica i protegida de contaminants com la pols i la brutícia, que poden obstruir els porus.

Ulls:

Molts estudis suggereixen que Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un nutrient que podria travessar la barrera sanguínia per nodrir l'ull i reduir l'estrès oxidatiu que és un dels

les causes de trastorns oculars com el glaucoma o la degeneració macular relacionada amb l'edat. Suplements de

l'astaxantina per a la degeneració macular, la retinopatia diabètica i la cataracta han contribuït a salvar la vista de molts ancians.

Juntes:

La potent acció antiinflamatòria del nutrient fa que Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet per a les articulacions sigui una elecció natural de suplement per a aquells amb artritis, mal d'esquena i fins i tot amb artritis reumatoide. El dolor degut al colze del tennis disminueix i la força de l'agafament millora quan un suplement Astaxanthin 10% CWS natural, Astaxanthin Beadlet s'afegeix a la ingesta regular de vitamines i minerals. De la mateixa manera, l'astaxantina per a la fibromialgia és efectiva perquè l'astaxantina evita les ferides musculars i treballa per augmentar els nivells d'energia del cos. El dolor d'esquena a partir de lligaments tensos o músculs provocats per una postura defectuosa o un aixecament inadequat dels pesos pesants es pot alleujar gradualment amb la inclusió de suplements d'astaxantina regularment a la dieta. L'acumulació d'àcid úric en el cos i el dolor a causa de la presència de cristalls d'àcid úric que causen inflamació a la zona del turmell són els principals problemes als quals s'enfronten aquells amb gota.

Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet ajuda a reduir l'estrès oxidatiu als ronyons i facilita l'eliminació de l'excés d'àcid úric del cos, a més de controlar la inflamació dels turmells. Una de les majors avantatges dels suplements d'astaxantina al sistema nerviós central del cos és la resposta immune millorada i menys dany a les cèl·lules nervioses gràcies a la reducció de l'estrès oxidatiu.

Els pacients amb esclerosi múltiple que experimenten debilitat muscular, fatiga i pèrdua de memòria troben alleugeriment amb Astaxantina 10% CWS, suplements de Astaxantina Beadlet a causa de la poderosa activitat antioxidant i l'arrest de la neurodegeneració.

Altres beneficis nutricionals:

Cap dels beneficis d'Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és el paper neuro-protector que juga en el cas dels pacients amb Alzheimer i la malaltia de Parkinson. Funciona inhibint la generació de radicals lliures i reduint la degeneració neurològica associada a l'estrès oxidatiu. Els suplements de Flavangenol, un extracte de l'escorça de pins, quan es combinen amb astaxantina per als pacients amb diabetis, han estat efectius en la reducció de l'oxidació i la formació de cataractes, evitant així l'aparició precoç de complicacions associades amb la diabetis. Un altre benefici important associat amb aquest nutrient per als pacients d'Alzheimer és la prevenció del dany neuronal que pot conduir a la demència.

La millora de la circulació sanguínia i la millor funció endotelial que condueixen als vasos sanguinis relaxats i la pressió arterial reduïda, gràcies a Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet, han estat fonamentals en la inhibició de la construcció de placa arterial a les parets dels vasos sanguinis. L'astaxantina per a la pressió arterial no només condueix a una millor salut cardiovascular, sinó que també té un paper important en la prevenció de l'arteriosclerosi, els atacs cardíacs i l'acció cerebral, mantenint la circulació sanguínia en nivells òptims. Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és prometedor per a parelles incapaços de concebre un nadó ja que aquests suplements són coneguts per millorar la quantitat de espermatozoides i la qualitat de l'esperma. La mobilitat dels espermatozoides i el potencial de fertilitat dels espermatozoides es milloren considerablement per les propietats antioxidants de l'astaxantina.

Mentre que les persones que desitgen perdre pes sovint se'ls recomana abandonar la carn vermella i incloure més marisc en les seves dietes, Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet ofereix un incentiu més per incloure crustacis i peixos com el salmó a la dieta. Astaxantina 10% CWS, Astataxantina Beadlet per a la pèrdua de pes es suggereix perquè anima al cos a utilitzar les seves reserves de greix en lloc de glucosa o hidrats de carboni per proporcionar el combustible per a les seves diverses activitats. Els esportistes utilitzen el suplement per millorar la resistència i la resistència i augmentar la força muscular. Vist des de la perspectiva de la pèrdua de pes, el suplement pot ajudar els observadors de pes a fer exercici més llarg i vessar més greix en el procés. Combinat amb una dieta sana i una rutina d'exercici adequada, Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet pot prestar una mà d'ajuda a aquells que desitgin vessar lliures no desitjades.

Com la més famosa Xina Astaxantina 10% CWS, proveïdor de Betapat Astaxantina a Xina, Astaxantina 10% CWS de Fengchen Group, Astataxantina Beadlet està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.


Beneficis:

1. Alleugeriment antiinflamatori i del dolor

Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet és un potent antiinflamatori i també un efectiu assassí per al dolor. Pot treballar al nostre cos de la mateixa manera que molts fàrmacs analgèsics a través del mostrador sense cap risc d'efectes secundaris o d'addicció. Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet té aplicacions específiques per a malalties com l'artritis reumatoide i l'artrosi, així com l'alleugeriment d'altres dolors com rampes menstruals i lesions articulars. Inhibeix els enzims COX 2 i quan es bloquegen, la inflamació es reduirà.

2. Promou la salut cutània

Es revela que Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet aplicat ja sigui tòpicament o presos per via oral, és capaç de promoure una pell sana i de bona aparença. Pot suavitzar la pell curta reduint les arrugues i altres taques associades a l'envelliment, com ara punts d'edat. També pot actuar a to i hidratar la pell i donar-li més elasticitat.

3. Endurance i fatiga

Molts esportistes afirmen que Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet, ajuden els seus cossos a recuperar-se amb més rapidesa, a més de promoure una major resistència als esports que ho requereixen com correr o remar.

4. Promou la salut dels ulls

Es demostra que Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet podria ser útil per a la salut de l'ull. Protegeix els ulls per la seva capacitat d'acumulació a la retina. Una de les principals causes de ceguesa és la degeneració macular que es podria prevenir si es pren Astaxanthin 10% CWS, Astaxanthin Beadlet. També pot ajudar a protegir contra la tensió ocular, la visió borrosa i la malaltia ocular diabètica.

5. Salut cardiovascular i pressió arterial

Els beneficis cardiovasculars de l'astaxantina s'han estudiat amb un cert detall. Pot ser eficaç en el tractament del cor. Astaxantina 10% CWS, Astaxanthin Beadlet té el potencial de millorar la circulació sanguínia i reduir la pressió arterial. Pot augmentar el gruix de les parets arterials del cor i millorar els nivells d'elastina vasculars.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts com Astaxanthin 10% CWS, fabricant de betablet Astaxanthin a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació

L'astaxantina s'utilitza com a suplement dietètic per al consum humà i també com a complement alimentari com a colorant alimentari per salmó, crancs, gambetes, pollastres i ous.

Fengchen Group és líder en la Xina Astaxantina 10% CWS, proveïdor i fabricant de Astaxanthin Beadlet. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret Xina Astaxantina 10% CWS, fabricant i proveïdor de pols de Astaxanthin Beadlet quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Astaxantina 10% CWS, Pols de Betalet Astaxantina de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Assaig 10.0% Min

Pb 2mg / kg màx

Pèrdua d'assecatge 6,0% màx

Anàlisi de tamís

100% a través del tamís núm. 20 (EUA)

95% a través del tamany núm. 30 (EUA)

15% a través de Sieve No.100 (EUA)

Hg 0.1 mg / kg màx

Cd 1mg / kg màx

Al 5000mg / kg màx

Arsenic 2mg / kg

Heavy Metall 10mg / kg

Alta qualitat, pur Astaxantina 10% CWS, fàbrica de betablet / substància d'astaxantina a la Xina; Xina p-Hydroxybenzophenone Powder Raw Material Supplier a la Xina. Xina Astaxantina 10% CWS, fabricant de betablet d'astaxantina a la Xina.

Si esteu buscant el astaxantina 10% cws, betablet d'astaxantina, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: astaxantina 10% cws, betablet astaxantina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like