Aspartame FCC, USP, E951

Aspartame FCC, USP, E951 Nom del producte: Aspartame FCC, USP, E951 Grau: Grau alimentari, FCC, Additiu, USP, E951 Número CAS: 22839-47-0 Característiques: pols blanca o granular Fórmula Molecular: C14H18N2O5 Estructura: emmagatzematge: botiga en una zona fresca, seca i ventilada lluny de fonts de calor, humitat ...

Detalls del producte

Aspartame FCC, USP, E951

Aspartame FCC, USP, E951 Cargo Picture.jpg

Nom del producte: Aspartame FCC, USP, E951

Grau: Grau d'Aliments, FCC, Additiu, USP, E951

Número CAS: 22839-47-0

Característiques: pols blanc o granular

Fórmula molecular: C14H18N2O5

Estructura:

Aspartame FCC, USP, E951 Structure formula.jpgEmmagatzematge: emmagatzemi en una zona fresca, seca i ventilada lluny de fonts de calor, humitat i incompatibilitats. Eviteu la formació de pols i controleu les fonts d'ignició.
Durada: 2 ANYS

Paquet: 25KG / bag / ctn / drum; 25Kgs / tambor de fibra

Aspartame edulcorant, Aspartam Tipus:

Edulcorants 100 Aspartame de malla
Edulcorants 100 a 150 malles d'aspartame
Edulcorants 20 ~ 60 malla Aspartame
Edulcorants 60 a 100 malles d'aspartame
Edulcorants pols freds, 200 malles d'aspartame

PARAULES CLAU:

Aspartame FCC, USP, E951

Noms químics: éster metílic de N- (L-α-Aspartil) -L-fenilalanina;

(S) -3-Amino-4 - ((((S) -1-metoxi-1-oxo-3-fenilpropan-2-il) amino) -4-oxobutanoic;


Descripció de l'Aspartame:

Aspartame FCC, la matèria primera d'USP es compon de dos aminoàcids, fenilalanina i àcid aspàrtic i metanol. El seu nom químic és l'èster metil-L-aspartil-L-fenilalanina. Els aminoàcids, sovint referits com els blocs de construcció de les proteïnes, s'uneixen per formar proteïnes.

Les quantitats de fenilalanina i àcid aspàrtic que es troben en aspartame estan presents en quantitats més grans en els aliments que contenen proteïnes comunament consumits. El metanol és un tipus d'alcohol que es produeix naturalment en humans, animals i plantes. Aspartame FCC, la matèria primera d'USP es troba naturalment en fruites i verdures fresques, sucs de fruites i begudes fermentades.


Aspartame edulcorant, Aspartame Descripció i aplicació:

Aspartame FCC, la matèria primera USP és un edulcorant artificial que no és hidrats de carboni, com a edulcorant artificial, l'aspartame té un sabor dolç, gairebé sense calories i carbohidrats.

Aspartame FCC, la matèria primera USP és 200 vegades més dolça que la sacarosa, es pot absorbir completament, sense cap tipus de dany, el metabolisme corporal. aspartame segur, gust pur. Actualment, l'aspartame ha estat aprovat per a ser utilitzat en més de 100 països, ha estat àmpliament utilitzat en begudes, dolços, aliments, productes sanitaris i tot tipus.

Aprovat a la dècada de 1980 per a la difusió d'aliments secs i begudes refrescants a la dècada de 1980 per permetre la preparació de l'aspartame al món després de la seva aprovació per a més de 100 països i regions, 200 vegades la dolçor de la sacarosa.


Aspartame FCC, la matèria primera USP és aproximadament 200 vegades més dolça que la sacarosa (sucre de taula). A causa d'aquesta propietat, tot i que l'aspartame produeix quatre quilocalories d'energia per gram (17 kJ / g) quan es metabolitza, la quantitat d'aspartame necessària per produir un sabor dolç és tan reduïda que la seva aportació calòrica és insignificant. El sabor de l'Aspartame FCC, la matèria primera USP i altres edulcorants artificials difereix del sucre de taula en els temps d'aparició i la durada de la dolçor, tot i que l'aspartame s'aproxima al perfil del gust de sucre entre els edulcorants artificials aprovats. La dolçor de l'Aspartame FCC, la matèria primera de la USP dura més que la de la sacarosa, per la qual cosa sovint es combina amb altres edulcorants artificials com el acesulfam potassi per produir un gust general més semblant al del sucre.

Igual que molts altres pèptids, l'Aspartame FCC, la matèria primera USP pot hidrolitzar (descompondre's) en els seus aminoàcids constituents sota condicions de temperatura elevada o de pH elevat. Això fa que l'aspartame no sigui desitjable com a edulcorant per a la cocció, i propens a la degradació dels productes que admeten un alt pH, tal com es requereix per a una llarga vida útil. L'estabilitat de l'aspartame sota calefacció es pot millorar, fins a cert punt, encasellant-la en greixos o en maltodextrina. L'estabilitat quan es dissol en aigua depèn notablement del pH. A temperatura ambient, és més estable a pH 4,3, on la seva vida mitjana és de gairebé 300 dies. A pH 7, tanmateix, la seva vida mitjana és pocs dies. La majoria dels refrescos tenen un pH entre 3 i 5, on l'aspartame és raonablement estable. En els productes que poden necessitar una vida útil més llarga, com els xarops per a begudes de font, l'aspartame es combina de vegades amb un edulcorant més estable, com la sacarina.

Les anàlisis descriptives de les solucions que contenen Aspartame FCC, la matèria primera USP informen un saborós postgust així com un sabor amarg i sense sabor. En productes com ara begudes en pols, l'amina en aspartame pot experimentar una reacció de Maillard amb els grups aldehid presents en determinats compostos d'aromes. La consegüent pèrdua de sabor i dolç es pot prevenir protegint l'aldehid com a acetal.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Aspartame FCC, USP en pols de matèria primera de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'Aspartame FCC, USP en pols de matèria primera quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Aspartame FCC, matèria primera de pols de l'USP, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Seguretat de l'Aspartame FCC, matèria primera USP:

Les proves científiques admeten aclaparadorament la seguretat de l'aspartame fins i tot en quantitats molt superiors a les que normalment es consumeixen. Amb més de 200 estudis que demostren la seva seguretat, l'aspartame és un dels ingredients / additius alimentaris més investigats del món i té una llarga història d'ús segur.


Certificat d'anàlisi

Especificacions de FCCIV USP E951 Xina Sweetener Aspartame

Ítems

ESTÀNDARD

ASPECTE

GRANULAR BLANC O PODER

ASSESSORAMENT (A BASE SECA)

98.00% -102.00%

GUST

PURE

ROTACIÓ ESPECÍFICA

+ 14.50 ° ~ + 16.50 °

TRANSMISSIÓ

95.0% MIN

ARSENIC (AS)

3 ppp màx

PÈRDUA EN L'ASSECAT

4.50% màx

RESIDUOS EN L'ENCENDÈNCIA

0,20% MAX

La-ASPARTY-L-FENYLALAINE

0,25% MAX

PH

4.50-6.00

L-fenilalanina

0,50% MAX

METAL PESADO (PB)

10 ppp màx

CONDUCTIVITAT

30 MAX

5-BENZIL-3,6-DIOXO-2-ACID PIPERAZINEACÈTIC

1.5% màx

ALTRES SUBSTÀNCIES RELACIONADES

2.0% màx

FLUORID (PPM)

10 MAX

VALOR DE PH

3.5-4.5

Conclusió: Aspartame FCC, matèria primera USP conforme als estàndards.


Articles

Especificació

Resultats

Aparença

Granulat o pols blanc

Pols blanca

Tamany de partícula

30-60mesh

conformar

Assaig (en sec)

98.0-102.0%

99,90%

Gust

Pura

Pura

Rotació específica

+ 14.5 ° - + 16.5 °

+ 15,36 °

Transmissió

≥95,0%

98,5%

Pèrdua en l'assecat

≤4,5%

3.58%

Conductivitat

≤30us / cm

28.3us / cm

Residu en ignició

≤0,20%

0.11%

La-Aspartil-L-fenilalanina

≤0,25%

<>

pH

4.50-6.00

4.91

Impureses volàtils orgàniques

Conforme a USP

conformar

L-fenilalanina

≤0,5%

<>

Metalls pesants (com Pb)

≤10 ppm

<>

Metalls pesants (com As)

≤ 3ppm

<>

Àcid 5-benzil-3,6-dioxo-2-piperazinencètic

≤ 1,5%

<>

Altres substàncies relacionades

≤2.0%

<>

Conclusió: Tots els resultats de la matèria primera d'Aspartame FCC, USP s'ajusten a la FCC IV, NF19, EP3


La producció d'aspartame:

Aspartame FCC, la matèria primera de la USP es produeix mitjançant la fermentació combinant B. flavum i C. glutamicum amb nutrients, carbohidrats, vitamines i aminoàcids. Quan hi ha aminoàcids adequats, estan separats i purificats.

A continuació, es reacciona fenilalanina amb metanol per formar l'éster metílico de L-fenilalanina. L'àcid aspartic també es modifica i els dos aminoàcids es combinen, s'escalfa i refreda, el que dóna lloc a la formació de cristalls. Els cristalls es reaccionen amb àcid acètic per crear aspartame. Després de nous passos de destil·lació i filtració, es produeix l'aspartame purificat final.


Precaucions de seguretat

Els ingredients utilitzats en la producció de Aspartame FCC, la matèria primera USP es comproven regularment per assegurar la qualitat i la seguretat, incloses les cultures bacterianes. A més, es comproven les propietats físiques i químiques del producte acabat, com ara el nivell de pH, el punt de fusió i el contingut d'humitat per garantir que compleixi amb els estàndards de producte.


Servei que oferim:

1. abans de l'enviament, mostra gratuïta per a la prova

2. Embalatge com a sol·licitud, amb fotografia abans de l'enviament

3. Carrega fotos abans i després de carregar al contenidor

4. Expedició ràpida per la línia de transport de renom

5. Millor servei després de l'enviament amb correus electrònics


Alta qualitat, pur Aspartame FCC, fàbrica de pols i substàncies de matèria primera USP a la Xina; Xina Aspartame FCC, proveïdors de pols de matèria primera USP a la Xina. Xina Aspartame FCC, fabricants de matèries primeres USP a la Xina.

Si esteu buscant l'aspartame fcc, usp, e951, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: aspartame fcc, usp, e951, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like