Apple Pectin HHAP101, Apple Pectin HHAP103

Apple Pectin HHAP101, Apple Pectin HHAP103 Paraules clau: Apple Pectin, Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 Descripció: Ambdós Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 són una solució ultra ràpida purificada d'alta metoxilpectina, extreta d'orujo d'Apple i estandarditzada amb sacarosa . Pectina ...

Detalls del producte

Apple Pectin HHAP101, Apple Pectin HHAP103

image001.jpg

Nom del producte:

Apple Pectin HHAP101

Apple Pectin HHAP103

Característiques:

Pols de flux lliure.

Color: - Pols marró pàl·lid.

Olor: - Lleuger, sense notes.

Gust: - Lleuger, sense sabors

Rang de pH: - 2,5 -3,5

Sòlids solubles: 55% Min

Aplicació

Melmelades, suc de fruites


Paraules clau:

Apple Pectin, Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103

Descripció:

Tant Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 són una solució ultra ràpida purificada d'alta metoxilpectina, extreta d'orujo d'Apple i estandarditzada amb sacarosa.

La pectina és un tipus de fibra que es troba a totes les parets i teixits de les cèl·lules vegetals. Tot i que tots poden contenir pectina, la quantitat i concentració de pectina varia entre les plantes. Les pomes contenen una quantitat particularment alta de pectina, anomenada Apple Pectin. La pectina de pomes altament concentrada ofereix molts beneficis per a la salut. La pectina d'Apple està disponible a la pell i la polpa de pomes fresques o com a suplement dietètic.

Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 són alhora compostos en pomes. Moltes altres fruites també contenen pectina, encara que les pomes contenen concentracions molt elevades d'aquest compost. S'utilitza en melmelades i gelatines per ajudar-los a establir, però també té una sèrie de beneficis per a la salut. La gent pot consumir pomes per a la seva pectina o prendre suplements, disponibles a través de les botigues de productes sanitaris i al passadís de vitamina i suplement en algunes botigues de queviures.

Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 pot ser només una raó més per la qual la frase "una poma al dia manté al metge fora" ha suportat. És un carbohidrat complex, una fibra soluble que es troba a les parets de les cèl·lules vegetals. La quantitat real de pectina que es troba a les cel·les varia segons cada planta. En general, el contingut de pectina sol ser més elevat en llegums i certes fruites. Per exemple, se sap que poma, aranja, taronja i albercoc tenen alts nivells de pectina.


Hi ha molts beneficis per a la salut associats amb Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103

incloent:

regulació del sistema digestiu

baixant la pressió arterial

baixant els nivells de glucosa

baixant nivells de colesterol dolents

Fengchen Group és una empresa líder a la Xina Apple Pectin HHAP 101, proveïdor i fabricant d'Apple Pectin HHAP 103. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de la Xina Apple Pectin HHAP 101, fabricant i proveïdor Apple Pectin HHAP 103 quan ho necessitin. Quan compreu o adquireix Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús i aplicacions:

1. Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 subministra fibra soluble

La fibra soluble és fibra que es pot dispersar o estendre's a l'aigua. Per exemple, si deixes la farina de civada, una bona font de fibra soluble, a l'aigua massa llarg, veuràs un tipus de substància de gel a l'aigua. La pectina d'Apple és una font rica de fibra soluble, que té un paper important en la prevenció i tractament de la malaltia. L'American Heart Association informa que l'addició de fibra soluble a la seva dieta reduirà el risc de patir malalties del cor i pot reduir els seus nivells de colesterol dolent més que seguir una dieta baixa en greixos sola. La fibra soluble treballa per reduir el colesterol reduint la quantitat que s'absorbeix als intestins, segons els instituts nacionals de salut.

2. Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 protegeix contra la síndrome metabòlica

La síndrome metabòlica és un terme que es dóna a un grup de factors de risc que contribueixen a cardiopaties, vessaments cerebrals i glucosa. Els factors de risc, enumerats per l'Institut Nacional del Cor, Pulmó i Sang, són la pressió arterial alta, el sucre alt, els triglicèrids alts, els nivells alts de colesterol i una gran circumferència de la cintura. Un estudi publicat a la revista Journal of Agricultural and Food Chemistry, de maig de 2008, va descobrir que les rates alimentades amb pectina de poma van experimentar una disminució dels nivells de sucre en la sang, nivells totals de colesterol, nivells de triglicèrids i pes. La reducció d'un o tots aquests factors contribuirà també a una reducció de la pressió arterial alta. Els investigadors fan una crida a la diferència en el perfil de colesterol de coles de pectina "notable" i suggereix que la pectina de poma pot ser un dia considerat com un tractament per a la síndrome metabòlica.

3. Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 millora el medi intestinal

Un tracte intestinal saludable conté bacteris bons i dolents, amb la situació òptima on els bons bacteris superen àmpliament el mal. El treball dels bacteris intestinals és ajudar-nos a digerir els aliments, a absorbir els nutrients ia controlar els virus i les malalties. El número 19 de març de 2010 de "Anaerobe" informa que l'augment de la ingesta de poma millora l'entorn intestinal i que, en particular, la pectina de la poma és la que ajuda a fer el treball.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Apple Pectin HHAP 101, Especificació

Grau (EUA SAG): - 150 ° ± 5

Temperatura d'ajust: - 80-90 ° C

pH (solució del 1%): - 3.0 - 3.6

Grau d'esterificació: -> 70%

Apple Pectin HHAP 103, Especificació

Grau (EUA SAG): - 150 ° ± 5

Temperatura de muntatge: - 65 -75 ° C

pH (solució al 1%): - 3.0 -3.6

Grau d'esterificació: - 65 -68%


Característiques químiques:

contingut: 60% mín

Àcid galacturònic: 65% Min

Pèrdua en l'assecat: 12% màx

Cendra, total <>

Cendres insolubles àcids: <>

Contingut de nitrogen: <>

SO2: - * <>

Metil lliure, etil

i alcohol isopropílic: <>

Metalls pesants com plom <>

Liderar <>

Arsènic <>

Mida de partícules 1% retingut a 300um

Característiques microbiològiques

Recompte total de plats: <1000 cfu="">

Llevat i floridura: <100 cfu="">

Coliformes: - absents en 1 g

E. coli: - absent en 1 g

Staphylococcus aureus: - absent en 1 g

Salmonel·la: - absent en 25 g

Energia (per100g) típicament 550 - 650 kJ

La proteïna normalment <>

Hidrats de carboni 15 - 25%

De quins sucres 15 - 25%

Greix <>

La fibra sol ser de 75 a 85%

Nivells d'ús (directrius per a la dosificació):

Melmelades: - 0,4-1,0%

Suc de fruites: - 0.1- 0.2%

Recomanem dissoldre la pectina a l'aigua abans

afegit al sistema final.


Funcions:

L'ús principal d'Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 és com un tractament per a trastorns digestius. Té una elevada fibra i es pot utilitzar per regular els moviments intestinals. Les persones que pateixen diarrea poden prendre pectina de poma per firmar l'excrements i reduir algunes de les inflamacions associades a l'excreció. A la inversa, Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 també pot ajudar a moure les coses al llarg de les persones que experimenten restrenyiment. Consumir pomes amb regularitat pot ajudar a les persones amb antecedents de problemes digestius a regular les seves entranyes i prevenir flareups.

A més de regular els moviments intestinals, Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 també serà útil per a persones amb colitis, malalties irritants del ventre i altres trastorns digestius. Els aliments d'alta fibra tendeixen a augmentar l'activitat en els intestins, la qual cosa pot proporcionar nombrosos beneficis. Un metge pot recomanar pomes o pectina com una forma de baix cost per a la gestió de les afeccions intestinals. La pectina també es pot prendre en associació amb medicaments com els protectors intestinals i, de fet, alguns medicaments per tractar trastorns intestinals ja contenen pectina de poma.

Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 també és un antioxidant. Els aliments antioxidants semblen conferir una sèrie de beneficis per a la salut, incloent baixar el colesterol, ajudar a la gent a controlar la diabetis i reduir el risc de certs tipus de càncer. Les persones que consumeixen Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 també poden menjar altres aliments antioxidants per mantenir les seves dietes variades. La pectina es troba en pomes fresques i seques juntament amb suplements, facilitant l'accés i la integració en la dieta.

Alta qualitat, pur Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 fàbrica a la Xina; Xina Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 Proveïdor de matèries primeres a la Xina. Xina Apple Pectin HHAP 101, Apple Pectin HHAP 103 Fabricant a la Xina.


Si esteu buscant la pectina hhap101 de la poma, pectin hhap103 de la poma, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pectina hhap101, apple pectin hhap103, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada