Citrat d'amoni o citrat de Triamoni 3458-72-8

Citrat d'amoni o citrat de Triamònic CAS 3458-72-8 Xina citrat d'amoni o fàbrica de citrat de Triamoni, proveïdor, fabricant a la Xina. CAS número: 3458-72-8 característiques: pols cristal·lina blanca. Fórmula molecular: C6H17N3O7 estructura fórmula: paquet: 25Kgs/Fibre tambor paraules clau:...

Detalls del producte

Citrat d'amoni o citrat de Triamoni 3458-72-8

Ammonium Citrate or Triammonium Citrate CAS 3458-72-8

Xina citrat d'amoni o la fàbrica de citrat de Triamoni, proveïdor, fabricant a la Xina.

CAS número: 3458-72-8

Característiques: pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C6H17N3O7

Fórmula d'estructura:

Ammonium Citrate or Triammonium Citrate CAS 3458-72-8 structure formula

Paquet: 25Kgs/Bidó de fibra

Paraules clau:Citrat d'amoni o cirate de Triamoni

Propietat:

Solubilitat: citrat d'amoni és soluble en aigua i àcid, insoluble en en etanol, èter i acetona. La solució aquosa reacciona amb l'àcid, es descompon quan es escalfa al punt de fusió, amb baixa toxicitat. Aquest producte és fàcilment deliquesced.

Densitat (g/ml, 25/4 graus): 1,22

Punt de fusió: 185 graus

Aplicacions:

El citrat d'amoni s'utilitza principalment en l'anàlisi química, tractament d'aigua industrial, neteja de metalls (oli de neteja de canonades), dispersió de ceràmica, ajuda de permeació, matèries primeres de detergent, i components milloradors de sòl. El citrat de triamoni també s'utilitza en medicina, electrònica i altres indústries. En Química analítica, s'utilitza com a reactiu químic, com la determinació de fosfat en fertilitzants, la determinació de fosfat i el fosfat eficaç en fertilitzants. La indústria de l'electrogalvanoplàstia està utilitzant citrat d'amoni com a un agent de complexació de galvanoplàstia lliure de cianur. La indústria mecànica s'utilitza per preparar l'agent Antiòxid. És l'ús de citrat de Triamoni com a tampó i emulsionant en la indústria alimentària. EEC s'utilitza principalment per al processament de formatge.

S'obté per l'acció de l'àcid cítric i l'amoníac.

Màxima qualitat, citrat d'amoni pur o citrat de Triamoni pols/fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant el citrat d'amoni o citrat cas 3458-72-8 triamoni, Benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals i professionals de la Xina fabricants i proveïdors en aquest camp. El preu competitiu i el bon servei postvenda estan disponibles.
Hot Tags: citrat d'amoni o citrat de triamoni 3458-72-8 cas, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like