Allicina, garlicina, Allimin 25% en pols

Nom del producte: Allicina, Garlicin, Allimin 25% en pols
Sinònims: 2-propene-1-sulfinothioic acid S-2-propenyl ester;
3 - [(Prop-2-ene-1-sulfinil) sulfanil] prop-1-ene;
Número CAS: 539-86-6
Característiques: pols blanca.
Puresa (assaig): 25%

Detalls del producte

Allicina, G arlicina , un llimin 25% en pols

Allicina, garlicina, Allimin 25% pols (001) .jpg

Nom del producte: Allicina, Garlicin, Allimin 25% en pols

Sinònims: 2-propene-1-sulfinothioic acid S-2-propenyl ester;

3 - [(Prop-2-ene-1-sulfinil) sulfanil] prop-1-ene;

Número CAS: 539-86-6

Característiques: pols blanca.

Puresa (assaig): 25%

Fórmula molecular: C6H10OS2

Estructura:

Allicin, Garlicin, Allimin 25% Powder Structure.jpg

Paquet: 25Kgs / tambor de fibra , tambor de cartró , tambor de paper


PARAULES CLAU:

Allicina, garlicina, Allimin 25% en pols


Codi HSX: 2940000000

Punt de fusió: 133-140C


Descripció de

Allicin, Garlicin, Allimin powder és un compost organosulfur obtingut a l'all, una espècie de la família Alliaceae. Va ser primer aïllat i arribat per molts científics. Quan l'all fresc es trosseja o es tritiga, l'enzim alliinasa converteix aliin en alicina, que és responsable de l'aroma d'all fresc. La alicina generada és inestable i es transforma ràpidament en una sèrie d'altres compostos que contenen sofre, com el disulfuro de dialil. Allicina, garlicina, Allimin pols és part d'un mecanisme de defensa contra els atacs per plagues a la planta d'alls.


Alllicin, Garlicin, Allimin powder és el compost medicinal més potent derivat de l'all i proporciona els millors beneficis per a la salut.

Allicina, garlicina, Allimin 25% de pols no es produeix en l'all "ordinari", es genera quan l'all està picat o esmicolat. Com més fina sigui la trossejadora i la més intensiva la trituració, més es produirà la alicina i més forta serà l'efecte medicinal.

Els experts tècnics poden estar interessats en la química d'Allicin, Garlicin, Allimin en pols.


A més de les propietats antibiòtiques, Allicin, Garlicin, Allimin és un excel·lent preparat antifúngic i all que s'ha utilitzat en la medicina popular per tractar infeccions cutànies com a peu d'atleta. Tingueu cura: el contacte massa amb Allicin, Garlicin, Allimin en pols aixafat pot resultar en ampollar la pell. També cal tenir en compte que algunes persones són al·lèrgiques a l'all. Alllicin, Garlicin, Allimin pols és potent i s'ha de tractar amb respecte.


Alllicin, Garlicin, Allimin pols comença a degradar-se immediatament després de produir-se, de manera que la seva efectivitat mèdica disminueix amb el temps. La cocció augmenta aquesta degradació i el microones sembla destruir totalment l'Allicina, Garlicin, Allimin 25% de pols i eliminar qualsevol benefici per a la salut.


Per tant, per a l'efecte medicinal més potent, aixafa un all cru cru i combineu amb el menjar cuinat poc abans de servir. No ho excedisca. Pot provocar molta irritació i fins i tot danyar el tracte digestiu.

Abans de prendre Allicin, Garlicin, Allimin 25% en pols o qualsevol altre suplement, consulteu les professions.


Allicina, garlicina, Allimin en pols (dialil-tiosulfinat) és el principal component biològicament actiu dels extractes d'all acabat d'aixafat. En el present treball es va investigar la capacitat de l'allicina per creuar membranes (artificial i biològica). Es van determinar els coeficients de partició d'Allicina, Garlicin, Allimin en pols en aigua / octanol, aigua / hexadecà i aigua / fosfolípids. Utilitzant vesícules fosfolípidos carregades de tiòls hidròfils (reduït glutatió o 2-nitro-5-tiobenzoato), vam observar que l'alicina fluïa lliurement a través de les bicapa fosfolípids i interactua amb els grups SH. La velocitat de reacció de Allicin, Garlicin, Allimin en pols amb molècules que contenen SH després de creuar la membrana era la mateixa que en la solució. També es va demostrar la difusió i la permeabilitat ràpida de la alicina en les membranes del glòbuls vermells humans. Allicina, garlicina, Allimin pols no indueix fuites, fusió ni agregació de membrana. L'elevada permeabilitat de l'allicina a través de les membranes pot millorar considerablement la interacció intracel·lular amb tiols.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Allicin, Garlicin, Allimin 25% en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d'Allicin, Garlicin, Allimin 25% en pols quan ho necessitin. Quan compreu Allicin, Garlicin o Allimin 25% en pols, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Ús i aplicació

Allicina, garlicina, Allimin en pols s'ha utilitzat per a la malaltia de vasos sanguinis (aterosclerosi) i hipertensió arterial alta (hipertensió).

S'han trobat alguns productes herbales / dietètics que contenen impureses / additius potencialment nocius.


Alts nivells de colesterol, per als coàguls sanguinis i per reduir la pressió arterial. Allicina, garlicina, Allimin pols també s'ha promogut per a refredats, bronquitis i altres usos. És un producte totalment herbari.


Certificat d'anàlisi

Anàlisi del punt

Especificacions

Resultats

Mètodes de prova

Aparença

Pols

Conformes

Visual

Identificació

Ha de ser positiu

Positiu

Organolèptic

Olor

Característic

Conformes

TLC

Gust

Característic

Conformes

Organolèptic

Tamany de partícula

100%> 80mesh

Conformes

100MeshScreen

Pèrdua en l'assecat

≦ 5,0%

3,91%

GB / T5009.3 -2010

Contenido de cendra

≦ 5,0%

2,23%

GB / T5009.4 -2010

Residu de dissolvent

Negatiu

Conformes

Eur Pharm

Residus de plaguicides

Negatiu

Conformes

GB / T5009.146-2010

Total de metalls pesants

≤10 ppm

Conformes

CP2005

Hg

≤ 1 ppm

Conformes

CP2005

Arsènic

≤ 1 ppm

Conformes

GB / T5009.11 -2010

Pb

≤ 1 ppm

Conformes

GB / T5009.12 -2010

Recompte total de plaques

≤1000cfu / g

Conformes

GB / T4789.2-2010

Total de llevats i motlles

≤ 100 cfu / g

Conformes

GB / T4789.15-2010

E. Coli

NMT 30 MPN / 100g

Conformes

GB / T4789.3-2010

Salmonel·la

Negatiu / 25g

Conformes

GB / T4789.4-2010

Staphylococcus

Negatiu / 25g

Conformes

GB / T4789.10-2010


Màxima qualitat, Allicina pura, Garlicin, Allimin 25% en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Allicina, Garlicin, Allimin 25% en pols Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Allicina, Garlicin, Allimin 25% en pols Fabricants a la Xina.


Productes relacionats:


Si esteu buscant la allicina, el garlicin, allimin el 25% en pols, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: allicina, garlicin, allimin 25% en pols, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like