Pols d'agar Agar amb diferents 500-1250 Gel Strength USP, Grau d'Aliments

Pols Agar Agar amb diferents 500-1250 Gel Strength USP, Grade Foods Nom del producte: Agar Agar Pols USP, Gradeta Alimentària Gel Strength: 500, 700, 800, 900, 1000, 1100, 1250; 500-1250; Sinònims: E406, kanten, pols Agar-Agar Número CAS: 9002-18-0 Característiques: pols fina lletosa o groguenca ...

Detalls del producte

Agar Agar en pols amb diferents 500-1250 Gel Força USP, Grau Alimentari

image001.jpg

Nom del producte: Agar Agar en Pols USP, Grau Alimentari

Gel Strength: 500, 700, 800, 900, 1000, 1100, 1250; 500-1250;

Sinònims: E406, kanten, Agar-Agar en pols

Número CAS: 9002-18-0

Característiques: pols fina lletosa o groguenca

image002.jpg

Puresa (assaig):

Fórmula molecular: (C12H18O9) n


Estructura:

image003.jpgimage004.jpg

Paquet: Agar Agar 20KG / CTN, 13MT / 20'FCL sense palets

PARAULES CLAU:

Agar Agar en pols, Agar en pols USP, Grau alimentari

Descripció:

Nom químic: (2R, 3S, 4S, 5R) -2- (hidroximetil) -6 - [[(4R, 5S) -4-hidroxi-3-metil-2,6-dioxabiciclo [3.2.1] octan-8 -il] oxi] -4-metoxooxan-3,5-diol

Agar Agar en pols USP, Aliments Classes es refereix sovint simplement com agar o pols d'agar. Un altre nom per a això és Kanten.

És una substància similar a gel derivada d'algues vermelles. Es troba majoritàriament en forma de pols, escates i barres i es pot barrejar amb líquid i cuinar a foc lent per actuar com a espesante per a postres, sopes i salses.

Agar Agar en pols USP, Food Grade és una alternativa popular a la gelatina, ja que és de base vegetal, sense sabor i adequada per a la majoria de les dietes. Amb un punt de fusió més alt que la gelatina, és fins i tot perfecte per utilitzar-lo com a mitjà sòlid al laboratori.

A més dels seus beneficis culinaris, Agar Agar Pols USP, Food Grade està carregat de beneficis nutricionals també. És baixa en calories, mentre que alta en fibra, manganès, magnesi, folat i ferro. Aquest producte pot millorar la salut digestiva, ajudar a la pèrdua de pes i mantenir estable el sucre en la sang.

Agar Agar en Pols USP, Aliments Grau és una substància gelatinosa. Es deriva de l'agarosa polisacàrid, que forma l'estructura de suport a les parets cel·lulars de determinades espècies d'algues, i que s'allibera a bullir. Agar Agar Pols USP, Food Grade és en realitat la barreja resultant de 2 components: l'agarosa polisacàrid lineal i una barreja heterogènia de molècules més petites anomenades agaropectina.


Tipus:

Espessidors de 1250 cps d'agar en pols d'agar

Espessidors 1200Cps Agar Agar en pols

Espessidors 1100Cps Agar Agar en pols

Espessidors 1000Cps Agar Agar en pols

Agro Agar en pols de 900Cps

Espessidors 800Cps Agar Agar en pols

Espessidors 700Cps Agar Agar en pols

Agar Agar Strip de 500Cps

Com la més famosa Agar de la Xina, Agar Powder USP, proveïdor de grau alimentari a la Xina, Agar Agar en pols del grup Fengchen USP, Grau Alimentari està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.


Beneficis:

Substitut de Gelatina Efectiva Vegana

1. Promou la salut digestiva

Agar Agar Pols USP, Food Grade és una gran font de fibra, que es mou a través del cos no digerit, que treballa com un laxant natural per afegir major quantitat a les femtes i aconseguir que les coses es moguin.

L'augment de la ingesta de fibra és una de les maneres més efectives per alleujar el restrenyiment i la regularitat de suport. Hi ha moltes investigacions que recopilen els resultats de 5 estudis i conclou que la fibra dietètica pot augmentar la freqüència de les femtes en persones amb restrenyiment. Agar Agar Pols USP, Food Grade ajudarà això. Un cultiu creixent de la investigació també mostra que un augment de la ingesta de fibra pot ser protector contra trastorns gastrointestinals, hemorroides, úlceres intestinals i fins i tot símptomes de reflux àcid.

2. Suporta la sacietat i la pèrdua de pes

A més de promoure la regularitat i la salut digestiva, les investigacions suggereixen que l'alt contingut en fibra de Agar Agar Powder USP, Food Grade pot ser beneficiós quan es tracta de mantenir la seva cintura sota control. Això es deu a que la fibra es mou lentament a través del tracte digestiu, promovent la sacietat i reduint l'apetit.

Agar Agar en pols USP, benefici de Grau d'Aliments de nou!

També s'observa que Agar Agar Powder USP, Food Grade ajudarà a frenar el buidament gàstric, la qual cosa ens ajuda a mantenir-nos més plens durant més temps. De la mateixa manera, la suplementació amb Agar Agar Powder USP, Food Grade durant 12 setmanes contribueix molt en la pèrdua de pes significativa en 76 participants obesos en comparació amb un grup de control.

3. Reforça els ossos

A mesura que envelleixen, els problemes com l'osteopenia i l'osteoporosi són cada vegada més comuns. Les persones grans comencen a perdre la densitat òssia. Pot augmentar el risc de fractures.

Agar Agar Pols USP, Grau d'Aliments és ric en diversos nutrients importants que tenen un paper en la salut òssia. Aquest producte és elevat en calci, en particular, que proporciona força als teixits dels ossos i les dents. L'Agar Agar en pols USP, Food Grade també està proveït de manganès, un nutrient fonamental per a la formació d'ossos. Una dèficit en aquest important mineral pot alterar el metabolisme òssia i fins i tot disminuir la síntesi òssia.

4. Ajuda a prevenir l'anèmia

L'anèmia és una condició que es produeix quan el cos no té prou glòbuls vermells saludables, que produeixen símptomes d'anèmia com fatiga, marejos i falta d'alè. Hi ha moltes causes potencials d'anèmia, que van des de la pèrdua de sang a la malaltia crònica. Però una deficiència en nutrients importants com el ferro és una de les causes subjacents més freqüents de l'anèmia.

Una unça d'Agar Agar Powder USP, Food Grade proporciona un 33% de la necessitat humana de ferro durant tot el dia, que pot ajudar a promoure la producció de glòbuls vermells sans i reduir el risc d'anèmia. Agar Agar en pols USP, Food Grade ajuda a guanyar.

5. Pot regular el sucre sanguini

Agar Agar Pols USP, Food Grade és una gran font de fibra, amb 2,2 grams, o fins a un 9% del valor diari recomanat per a algunes persones, en només una unça. La fibra retarda l'absorció del sucre en el corrent sanguini, que podria ajudar a mantenir el sucre en la sang estable i evitar espigues sobtats i es bloqueja en els nivells de sucre.

No obstant això, les investigacions sobre l'efecte de Agar Agar Powder USP, Food Grade sobre el sucre en la sang han produït resultats mixtos.

6. Substitut de Gelatina Efectiva Vegetal

La gelatina s'utilitza àmpliament com a agent espessidor en una gran varietat de postres, com el budín, el gelat, el iogurt i la gelatina de fruites, així com altres productes com cosmètics i càpsules de vitamina. Agar Agar en Pols USP, Grau Alimentari pot ser substitut de Gelatina. Té un paper similar.

Tanmateix, la gelatina es fa bullint la pell, els ossos i els teixits dels animals, cosa que la fa inadequada per a aquells amb una dieta vegana o vegetariana. L'agar pols d'agar USP, Food Grade r, d'altra banda, es deriva d'algues vermelles i es pot canviar a receptes en lloc de gelatina com a alternativa vegana per ajudar a engrossir els aliments. De fet, Agar Agar Powder USP, Food Grade es pot utilitzar per fer tot, des de vegetarians, gomines fins a pudines i panna cotta. Si s'utilitza pols d'agar, només cal canviar una quantitat d'gelatina igual per Agar Agar Powder USP, Grau d'Aliments a les teves receptes favorites.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts Agar Agar Powder USP, fabricant de Grans d'Aliments a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:

Agar Agar Pols USP, Food Grade és una barreja d'un polisacàrid neutre i dominant anomenat "Agarose" i un polímer carregat anomenat "Agaropectina". L'agarosa està formada per (1-4) enllaçats 3,6-anhidro -a-L-galactosa alternant amb (1-3) enllaçats - b-D-galactosa.

Com una gelea soluble, especialment en aigua bullida, Agar té dos estats: tira i pols. Fins i tot es va reduir la densitat a 1%, Agar Agar Powder USP, Food Grade encara pot ser gelatina relativament estable, per la qual cosa té un caràcter important en la indústria, sent els materials necessaris en Indústria de l'Alimentació, Indústria Chemaical i Medicina i Investigació en Ciències.

En la indústria alimentària, Agar Agar Pols USP, Food Grade té les següents característiques: Stablizing i coagulant, pot ser àmpliament utilitzat en la producció de begudes, gelats, sucres, conserves, productes carnis, etc. com a coagulant, agent densificant, emulsionant agent, manteniment d'agent fresc , agent estabilitzant, agent flotant.

A la indústria química i la investigació de la medicina i la ciència, Agar Agar Pols USP, Food Grade s'utilitza com a ungüent base i cultivar-base i així successivament.

Fengchen Group és líder a la Xina Agar Agar en pols USP, proveïdor i fabricant de grau d'aliments. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret Agar Agar de pols de Xina USP, fabricant i proveïdor de grau alimentari quan ho necessitin. Quan compreu o compra Agar Agar Powder USP, Food Grade de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Agar Agar en pols

Resistència al gel (Nikkan 1,5%, 20C): 700,800,900,1000,1100,1200,1250g / CM2

Total de cendres: 5% màx

Pèrdua d'assecat: 12% màx

Capacitat d'absorció d'aigua: 75ml. Màx

Residu encesa: 5% màx

Plom: 5ppm Màx

Arsènic: 1ppm Màx

Heavy Metals (Pb): Màxim 10 ppm

Recompte total de plaques: 10000cfu / g Màx

Salmonel: absent en 25 g

E. Coli: No més de 3 cfu / g

Llevat i Motlles: No més de 500 cfu / g

Mida de partícules: 100% a 80 mA

Conclusió: Els béns es conformen amb els estàndards de l'E406

Aigua de qualitat superior, pur Agar Agar en pols USP, Grau alimentari / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Agar Agar en Pols USP, Proveïdor de matèries primeres en Aliments Gràfics a la Xina. Xina Agar Agar en pols USP, fabricant de grau d'aliments a la Xina.

Si esteu buscant la pols d'agar agar amb diferents valors de gel de 500 a 1250 usp, grau d'alimentació, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols d'agar agar amb diferents valors de gel de 500 a 1250 usp, grau d'alimentació, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like