Acesulfame Potasi, Acesulfame K

Acesulfame Potassi, Acesulfame K Nom del producte: Acesulfame Potasi Sinònims: Acesulfame-K Número CAS: 33665-90-6; 55589-62-3 Característiques: Pols cristal·lina blanca Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C4H5NO4S, C4H4KNO4S Estructura: Paquet: 25Kgs / Fibra Drum Paraules clau: Acesulfame ...

Detalls del producte

Acesulfame Potasi, Acesulfame K

Acesulfame Potassium, Acesulfame K.jpg

Nom del producte: Acesulfame Potassium

Sinònims: Acesulfame-K

Número CAS: 33665-90-6; 55589-62-3

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C4H5NO4S, C4H4KNO4S

Estructura:

Acesulfame Potassium, Acesulfame K Structure formula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:

Acesulfame Potasi, Acesulfame K, Acesulfame-K


Descripció de

Acesulfame potassium, també conegut com acesulfame K o Ace K, és un substitut de sucre sense calories (edulcorant artificial) sovint comercialitzat sota els noms comercials Sunett i Sweet One. A la Unió Europea, Acesulfame Potassium, Acesulfame K es coneix sota el número E (codi additiu) E950. En l'estructura química, és la sal de potassi de 6-metil-1,2,3-oxatiazina-4 (3H) -on 2,2-diòxid. És una pols blanca cristal·lina.

Acesulfame Potassium, Acesulfame K és 200 vegades més dolça que la sucrosa (sucre comú), tan dolça com l'aspartame, uns dos terços tan dolça com la sacarina, i un terç tan dolça com la sucralosa. Igual que la sacarina, Acesulfame Potassium, Acesulfame K té un regust lleugerament amarg, especialment a altes concentracions. Kraft Foods va patentar l'ús de ferulant de sodi per emmascarar el postgust d'acesulfamis. Acesulfame Potassium, Acesulfame K sovint es barreja amb altres edulcorants (generalment sucralosa o aspartame). Aquestes barreges són famoses per donar un sabor més sucrosa, ja que cada edulcorant emmascara el retrogust de l'altre o presenta un efecte sinèrgic pel qual la barreja és més dolça que els seus components. Acesulfame Potassium, Acesulfame K té una mida de partícula menor que la sacarosa, permetent que les seves mescles amb altres edulcorants siguin més uniformes.

A diferència de l'aspartame, Acesulfame Potassium, Acesulfame K és estable sota calor, fins i tot sota condicions moderadament àcides o bàsiques, que permeten que s'utilitzi com a additiu alimentari en la cocció o en productes que requereixen una llarga vida útil. Encara que Acesulfame Potassium, Acesulfame K té una vida útil estable, es pot degradar a l'acetoacetamida, que és tòxic en dosis elevades. En les begudes carbonatades, Acesulfame Potassium, l'Acesulfame K gairebé sempre s'utilitza juntament amb un altre edulcorant, com l'aspartame o la sucralosa. També s'utilitza com a edulcorant en sacsejades de proteïnes i productes farmacèutics, especialment medicaments masticables i líquids, on pot fer que els ingredients actius siguin més paladables. La ingesta diària acceptable de Acesulfame Potassium, Acesulfame K, es classifica com a 15 mg / kg / dia.

Acesulfame El potassi, l'Acesulfame K, així com altres substituts de sucre es van intercalar en alguns amfitrions d'hidròxid doble en capes mitjançant l'intercanvi iònic. Les proves de caracterització han demostrat que hi ha una intercalación completa dels anions en els servidors LDH. A Acesulfame Potassium, Acesulfame K, l'absorció a 1290 cm-1 es troba en el producte intercalat a 1314 cm-1.Since que aquesta absorció correspon al doble enllaç de SO, significa que els enllaços interactuen fortament amb les capes d'hidròxid de metall, per tant, un l'orientació de les molècules intercalades és possible.

Acesulfame Potassium, Acesulfame K proporciona un sabor dolç sense afectar les respostes glucémicas i sense l'alt contingut de sucres calòrics. No obstant això, alguns estudis van descobrir que el consum d'edulcorants no nutritius ha suposat un augment de pes perquè la gent ingesta més calories, augmentant així el risc de diabetis tipus 2.

Acesulfame Potassium, Acesulfame K s'utilitza àmpliament en la dieta humana i excreta pels ronyons. Per tant, els investigadors han utilitzat com a marcador per calcular fins a quin punt les piscines estan contaminades per l'orina.

Altres noms per acesulfame K són acesulfamato de potassi, sal de potassi de 6-metil-1,2,3-oxotiazina-4 (3H)-ona-2,3-diòxid, i potassi 6-metil-1,2,3-oxiatiazina -4 (3H) -one-3-ate-2,2-diòxid.


Aquestes combinacions es caracteritzen per donar un gust més sucre, en el qual cada edulcorant emmascara el retrogust de l'altre i / o exhibeix un efecte sinèrgic pel qual la barreja és més dolça que els seus components.


Acesulfame Potasi, Acesulfame K és un additiu alimentari, productes químics, com la sacarina, soluble en aigua, 20 ℃ quan la solubilitat és de 27 grams. Augmentar els aliments dolços, no la nutrició, el bon gust, sense calories, l'E950 no té el metabolisme del cos humà que no absorbeix (els ancians, els pacients obesos amb un edulcorant ideal per a la diabetis), el calor i els bons resultats estables d'àcid, Acesulfame-K és mons edulis sintètics de quarta generació.

Actualment, més de 90 països d'arreu del món han aprovat formalment Acesulfame-K per al menjar, begudes, higiene bucal o cosmètica (per a llapis de llavis, bàlsam de llavis, pasta de dents i rentat bucal, etc.) i farmacèutica (per a preparacions de xarop, pastilles amb sucre , agent d'emmascarament de drogues dures) i altres àrees. El Ministeri de Salut de la Xina, el maig de 1992, va aprovar formalment Acesulfame-K per a l'àrea d'aliments i begudes, però no l'ús excessiu.


Acesulfame potassium (també conegut com acesulfame K o Ace K) és un substitut de sucre sense calories (edulcorant artificial). A diferència de l'aspartame, aquest producte és estable sota calor, fins i tot sota condicions moderadament àcides o bàsiques, que permeten utilitzar-lo com a additiu alimentari en la cocció o en productes que requereixen una llarga vida útil.

Acesulfame Potasi, Acesulfame K és una pols blanca, inodora, que flueix lliurement i té un sabor dolç intens. Una solució del 3% és aproximadament 200 vegades més dolça que la sacarosa. És lliurement soluble en aigua i lleugerament soluble en etanol. Aquest material és Kosher, Pareve i Halal Certified.


Ús i aplicació:

Acesulfame Potassium, Acesulfame K és àmpliament utilitzat en productes alimentaris, farmacèutics, productes per a la llar, cosmètics i altres indústries. La diabetis i la necessitat de multitud d'aliments saludables. Acesulfame-K en menjar per a begudes, dolços, pastissos, gelats, guardonats, pudding, productes dolços, i paquets de taula, productes lactis.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Acesulfame Potassium, Acesulfame K Powder de la Xina. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'Acesulfame Potassium, Acesulfame K powder quan ho necessitin. Quan compreu o compra Acesulfame Potassium, pols d'Acesulfame K, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Acesulfame Potassium, Acesulfame K Manufacture Routine.jpg


Certificat d'anàlisi

Nom del producte: Acesulfame Potassium, Acesulfame K


Article

Estàndard

Solubilitat en aigua

Soluble soluble

Solubilitat en etanol

Mol poc soluble

Absorció ultraviolada

227 + 2nm

Prova de potassi

Positiu

Prova de precipitació

Precipitat groc

Assaig (mètode de valoració)

99.0-101.0%

PH (solució del 1%)

6.5-7.5

Pèrdua a l'assecat (105 ° C, 2h)

≤ 1,0% (105 ° C, 2 hores)

Impureses orgàniques (HPLC)

≤ 20 mg / kg

Impuresa A **

≤0,125%

Impuresa B **

≤ 20 mg / kg

Fluorur

≤3 mg / kg

Metalls pesants

≤ 5 mg / kg

Dirigir

≤ 1 mg / kg

Arsènic

≤3 mg / kg

Selenio

≤30 mg / kg

Hg

≤0.03 mg / kg

Sulfat

≤0,1%

Cadmi

No trobat

Chrome

No trobat

Níquel

No trobatARTICLE

ESTÀNDARD

RESULTATS

ASSAIG

99.0-101.0

99.52

PÈRDUA AL SECAT (105, 2h)

≤ 1%

0,03%

POTASSIUM%

17.0-21.0

18.76

FLUORIDE PPM

≤ 3 mg / kg

0.27 mg / kg

Contingut orgànic d'impuresa

≤ 20 mg / kg

<20mg>

LEAD PPM

≤ 1 mg / kg

0.13 mg / kg

PH

5.5-7.5

6,99


Acesulfame puresa de potassi de qualitat superior, Acesulfame K pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres en pols de Acesulfame a la Xina de potassi de Acesulfame K a la Xina. Xina Acesulfame Potasi, Acesulfame K Fabricants de pols a la Xina.

Si esteu buscant el acesulfam potassi, acesulfame k, us convidem a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: acesulfame potasi, acesulfame k, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada